Ünlü isimlerin estetik yaptırmasını çok mantıklı buluyorum ben, bir kere ünlü olmuşlar güzelleş gitsin yahuu para var şöhret var :D Sizce de öyle değil miii
Ünlü isimlerin estetik yaptırmasını mantıklı buluyor musunuz?
ya ünlü olmayanalara ne demeli? hadi ünlüler Tv uğruna şöhret para için yapar dedik yahu çoluklu çocuklu kadınlar gidip burun estetiği dudak estetiği yaptırması saçma değil midurup durup dururken organlar zedelenir mi bu kadar? Zaten belli oluyor kestirdikleri. Bu saçmalık ne zaman duracak acaba? Haberde orta yaş türbanlı mı eşarplı mı hatırlamıyorum orta halli kadın vardı eşinden bayağı para almış estetik yaptırcam diye yaptırdıktan sonra boşanmış kaçmış. Ne gerek var yani? Bence insanların çoğu aşağılık kompleksli olmaya başladı bide özenti olan cahil halklar buna yatkın. Herhangi kaza geçirmediyse durduk yere orasını burasını cerrahlara yaptırmamalı. Bu yüzden şimdiki gençlerin güzellik anlayışı hiç yok. Burnu kesik ama yüzü tava gibi olmuş ağzı ördek kaşları acayip kadınları güzel sanıyorlar ayrıca hepsi birbirine benziyor. Bana kalırsa estetik yaptıranların hepsinde psikolojik sorun var.
@Ssellcann insan evladı bıkan bi mahluk gözü mutlaka alışır bunun ardı arası kesilmez ömür boyu yaptırdığını sürekli onarmak değişmek zorunda kalır. Yaşlandıkça daha belirgin ve çirkin olur bu mutluluk değil.
@Ssellcann gençlik zaten güzelliktir. Ama estetik yapmışların yaşlılığı yaptırmayanlardan daha çirkin oluyor. Bana göre para var diye yaptırmak çok mantıksız. ''Güzelleştirmek'' kavramı yanlış algılanıyor zaten günümüzde.
@Ssellcann aslında kötü burun diye bi şey yok her kesin yüzün uygun burnu var aslında en önemlisi de tekrar olunmayacak şekilde insanı özel kılan hafızaya öyle kazınan şekilde. Bu deli gibi burun kestirmeyi de aşağılık kompleksinden yapıyorlar bunun suçlusu karşı cins sanırım. gördüğüm kadarıyla mutluluk o değil. Görüşlerinize saygım var. Ama gençsiniz umarım fikirnizde kestrimek olmaz. kendini geliştirmiş insanın burnuyla kaşıyla oynamaya ihtiyacı yoktur.
@Ssellcann kişi aynaya vicdanı temiz halde bakıyorsa zaten kafi. Ayrıca dediğim gibi mutluluk dış görünüşümüz değil kesinlikle. Gün içinde bütün gün aynaya bakmıyoruz öte yandan dışarı kafa tasımızın içinden bakıyoruz. Olayları beynimizle algılıyoruz. duygularımız sonra devreye giriyor. Öyle olmazsa en çirkin sandıklarımıza sevi hissetmezdi insan evladı.
Mantıklı buluyorum çünkü ünlü isimler genelde güzellikleri ile öne çıkabilecekleri işler yapıyorlar örn oyunculuk güzel ama rol yeteneği olmayan biri seçilebilir fakat çok yetenekli ama çirkinse şansı çok düşüktür ve sürekli göz önünde oldukları için kusurları yüzünden öok fazla eleştiri alıyorlar bu yüzden iyi hissetmek ve kariyerinde başarı sağlamak için mantıklı
Aslında çok karmaşık bir durum. Televizyon karşısında oldukları için elbette güzel ve estetik olmak durumundalar. Ancak bu da tek tip güzellik anlayışına dönmeye başladı. Çoğu insan artık kendisinden memnun değil, bir yerlerini değiştirmek istiyor.
ufak kusurlar için bir yerlerin kesilip biçilmesi gerekmez... risk almaya gerek yok bence... mesela funda arar burnunu yaptırmadan önce daha güzeldi kadın resmen çirkinleşti... bir de bu yönü var estediğin.
Umrumda değil ama estetik ile güzeleşip çok güzel havası vermeleri sinir bozuyor. Fahriye, hande (estetik) vs gibi sırf güzeller diye diziler veya filmlerde boy göstermesi Türk sanatı cemiyetine emek vermişlerine hakaret olarak görüyorum. Yapımcıların amacı sadece görsel malzeme vermek. Başka bir şey yok. Çektikleri dizilere senaryoyu lise dengi okuyan çocuklarda yazar. Türkiye bu sektörde çöp durumda. Hepi topu birkaç kişi iş yapıyor. Sanat okulu çıkışlı az oyuncu var. Ve elimizde henüz bir tane macera ve aksiyon yapıtı yok sinemamızda..
Yani herkesin kendi kararı fakat estetik açıdan bir sorun olmadığı halde yapılan estetikleri pek hoş bulmuyorum ben. Burnun kemerlidir yaptırırsın, ağzın yamuktur yaptırırsın, dudağın şekilsizdir yaptırırsın, yanakların fazla dolgundur gerdirirsin ama gayet de kusursuza yakın olan insanların yaptırdığını görünce biraz tuhaf karşılıyorum. Çoğusu da zaten eski halinden daha kötü oluyor böyle durumlarda. Ünlü veya normal biri farketmez genel olarak düşüncem bu.
Genel olarak estetiği mantıksız buluyorum maymuna istediğin kadar insan maskesi tak maymun maymundur. Maymun örneği aklıma geldi bu kedi de olabilir at da olabilir yanlış anlaşılmasın.
ünlü olmayan birçok kişi estetik yaptırıyor bunum ünlü olmakla pek alakası yok ama kameraların karşısında oldukları için zaten işleri bu. sadece kabul etmemeleri çok saçma.
Benim de param olsa ben de yaptırırım. Param olsa'dan kastım böyle hayatımın en az 20 yılını rahat yaşarım diyebileceğim derecede param olsa, kafam rahat olsa ben de gider burnumu, dudağımı, yanağımı yaptırırım. Hep ekran karşısındalar ve güzellikleri sayesinde başrol teklifleri alıyorlar onlar için normal bir durum.
Sadece ünlülerin estetik yaptırmasını mantıklı buluyorum. Çünkü onlar görsellik üzerinden para kazanan insanlar bu sebeple estetik yaptırmalarını anlayabilirim.
Kendinden uzaklaşıyorsun bence.. özünden.. ufak dokunuşlara bir şey diyemem ama ben özümden farklı yüz görsem ağlardım öyle söyleyeyim.. ünlü isim bile olsa değişmez fikrim mantıklı bulmuyorum
Bi fıkrayı hatırlattı yorumunuz kardeşim. Demek bi kadın ölüyor, öteki dünyada buna yanlış oldu seni şimdi öldürmemeliydik git yaşa falanca zamana kadar diyorlar. Bu da uyanır uyanmaz şu adar zamanım var deyip varını yoğunu estetiğe adıyor. İşte saç baş her yerini değiştiryor 1 gün geçmeden buna bi araba çarpıp öldürüyor. Öteki dünyada sitem tmeye başlıyor hani şu şu zamana kadar ölmeyecektim? Kusura bakma öyle değişim yapmışsın ki Azrail de tanımamış diyorlar :D
Herkes hanım efendiye sıradan geliyomus. Ergen seni sen kimsin ki diğerlerinden farkın olsun. Benle konuşup konuşmaman umrumda değildi bile ki kala kala senin gibi beyni olgunlaşmamış kendini bi halt sanan birine kalmadım. Bunlari sana kalkan g*tun gerçeklerle biraz insin diye yazdım. Sen şimdi ergensin beynin gelişmemiş seni sevdiğimi sana takik olduğumu düşünürsün çünkü senin kafa bu kadar çalışıyor işte. Neyse senin gibi üç kuruşluk kıza çok bile cümle döktüm yol al şimdi.
Ekstrem burnu olanlar veya ekstrem psikolojisini bozacak bi yamukluğu olanlara eyvallah ama sacma sapan seyler yaptiranlar var Uzayli gibi dolasiyor herkes
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(25-29)
+1 yıl
Parayı bulan kıçını bile yaptırıyor takılmayın bu kadar. İleri de pişmanlık duyacaklar haberleri yok.
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
Estetik olmasa birçoğu ekranda figüran bile olamazdı.
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(25-29)
+1 yıl
Bana da yapsalar ben de bradpit olurum zor bişey mi sanki tip ile övünen maldır
evet çok mantıklı buluyorum. sonuçda göz önün de olan insanlar. güzel görünmek onların popülerliğini daha çok fazlalaştırı. bence estet tik yaptırmalılar. çok güzelleşiyorlar.