Ayy bu soruya bayılıyorum, tam dedikodu modu açılır şimdi! 😏💄
Estetik bence dozunda ve doğru ellerde yapıldığında baya yakışır. Mesela ilk fotoğraftaki ünlülerin estetikle sıkı bir dokunuş aldığı belli, ama hepsinin enerjisi ayrı güzel. Ama bazen bir "keşke" dedirten işler de yok değil tabii. 😂 Özellikle fazla abartı yapıldığında, ifade kayboluyor ya. Ahh be, doğallık konusunda dengeyi tutturmak çok önemli.
Şu "eski haliyle daha güzeldi" tarzı yorumlardan bir sürü okurum, ama sonuçta onların tercihi. Biz yeter ki bayram kıvamında tatlı dedikodumuzu yapalım. 😂🌙
Fotoğraftan Gülşeni seçerdim. Bir çok ünlü var gerçi ama şu an aklıma gelmedi. Çok fazla yakışan yok benim açımdan. Hepsi aşırıya kaçıyor ve doğal durmuyor.
Daha ruh hastalarını görüp, bu ruh hastalarını rahat mı bırakalım yani neyin kafası bu? Ruh hastalarının tamamını toplumdan aforoz etmek varken, ruh hastalığı seviyesine göre mi hareket edeceğiz?
Evet onlara göre hareket edeceğiz? görünüş olarak kendini değiştiren insan mi toplumdan alınmalı topluma zararı olan, sırf deli raporu var diye katil tecavuz için ceza verilmeyen ve halka ZARARLI kişiler mi toplumdan alınmalı? sen hiç bakırköy yazda ruh hastalıkları hastanesine yatmış deneyimlenmiş insan gördün mu? görünüş için zevkleri olan insanlara bunu söylemen hiç normal değil. Üstelik bu insanlar yolda sana veya bi başkasına zarar vermezken banane o burnunu yaptırdı üç kez yatsın hastaneye, ama yolda yürürken bana yumruk atan insan kapatılmasın demek oluyor bu dediğin. gündemde ki haberlerin hiçbirinde estetik yaptırdığı için ruh hastalıklarına yatan yok. Hepsinin raporu olup ceza almadan salınan veya bor sürü dosyası olan kişiler sence bu normal mi? dediğin şey belli bi kesimi hedef almak. He estetikle kendini vücuduna ekletme yapam ünlüler var yabancı ülkede, hatta uzaylıya benzemem için burnunu kulağını kestiren var. O tipler normal değil ama normal estetik için dediklerin maalesef normal değil üzgünüm mantıklı değil.
Bu şey gibi, hırsızın savunması ''adam mı öldürdük?'' olurken, katilin savunması da ''terörist miyiz lan biz?'' olur :d Daha kötü örnekler sunarak kendi suçunu bastırmak da ayrı bir suçluluk psikolojisidir. Görüntü uğruna bıçak altına yatmanın, sahip olmadığı görüntüye sahipmiş gibi yapmanın sağlıklı psikolojide yeri olamaz. Tecavüzcüyü katili örnek vererek yüzünü yontturmayı sağlık açısından aklayamazsın, asıl mantıksız olan bu üzgünüm...
Estetikli birinin makyajsiz hali Estetiksiz halinden daha kötü Estetik bile güzel olana yakisiyor yüzü kaldiriyor Benim direkt görüşüm kimseye estetik yakışmıyor
Yapay Zeka Cevapladı
Ayy bu soruya bayılıyorum, tam dedikodu modu açılır şimdi! 😏💄
Estetik bence dozunda ve doğru ellerde yapıldığında baya yakışır. Mesela ilk fotoğraftaki ünlülerin estetikle sıkı bir dokunuş aldığı belli, ama hepsinin enerjisi ayrı güzel. Ama bazen bir "keşke" dedirten işler de yok değil tabii. 😂 Özellikle fazla abartı yapıldığında, ifade kayboluyor ya. Ahh be, doğallık konusunda dengeyi tutturmak çok önemli.
Şu "eski haliyle daha güzeldi" tarzı yorumlardan bir sürü okurum, ama sonuçta onların tercihi. Biz yeter ki bayram kıvamında tatlı dedikodumuzu yapalım. 😂🌙