Yonca evcimik bebek kordonundan hücre oluşturulduğunu yanlışlıkla ağzından kaçırmış. Daha neler duyacağız. 62 yaşında neyin güzelleşmesi bu haksız mıyım?

Yonca evcimik bebek kordonundan hücre oluşturulduğunu yanlışlıkla ağzından kaçırmış. Daha neler duyacağız. 62 yaşında neyin güzelleşmesi bu haksız mıyım?

Cevap
13Cevap
Hayır asla bulmuyorum seda sayanda sünnet derisi yaptırmıştı yüzüne öyle hatırlıyorum zhshs
iğrenç buluyorum
Sen bu ablanın orjinalini gördün mü😂😂😂hababam sınıflarının sonraki versiyonlarından birinde var
İğrenç buluyorum. Bu ünlülerin de güzelleşelim diye diye kullanmadıkları şey kalmadı, Allah akıl fikir versin.
Kadınlarda orjinallik bile kalmadı her birinde bir lokal bir değişen var
Hayır hiç doğru bulmuyorum resmen yapay güzel oldular
Bu tarz şeyleri yapmayan ünlü kaldı mı 😃
Hepsi yapmacık geliyor artık.
Bebek kordonu yasal güzellik merkezlerinde 45 bin tl
İğrenç bence ya
Sanki kimse bilmiyor yaşını
Para olunca böyle şeyler uğraşıyorlar
Böyle güzelliği kim ne yapsın iyy ya
Yanlış buluyorum her daim
Doğru bulmuyorum.
Ünlüler contayı sıyırmış
Ne gerek var?
Çok korkunç ya
Banane yahu
O kadar güzel değiller zaten
iğrenç geliyor..
Vay oe
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Güzel kız SilverBlooming, konu baya hassas gerçekten 🌸
Bebek kordonu, kök hücre vs. gibi şeyler işin içine girince iş sadece estetikten çıkıp etik ve vicdan meselesine dönüyor. Sağlıkla ilgili bilimsel, yasal, etik çerçevede yapılan şeylere kimse bir şey demez ama “gençleşeceğim” diye her şeyin mübah görülmesi bana da doğru gelmiyor.
62 yaşında estetik istemesi doğal ama yöntem seçimi bence çok problemli. Yaş almak kötü değil, yanlış olan ölçüsüz takıntı 💔✨