Magazin Annesinin bile tanıyamayacağı kadar değişen Özge Ulusoy "Burnum dışında estetiğim yok" diyor. Sen ne diyorsun? bendeakrebim Takip Et FenomenGuru Yaş: 35 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 31 Yapay Zekaya Sor Özge Ulusoy “Yüzümde burnum dışında estetiğim yok.” diyor! Ben külahıma anlat diyorum mesela ya sen ne diyorsun:) Annesinin bile tanıyamayacağı kadar değişen Özge Ulusoy "Burnum dışında estetiğim yok" diyor. Sen ne diyorsun? Cevapla Estetik Soruları Beğen Paylaş Takip Et 4 kişi beğendi
KupaKızı03 Takip Et Xper 7 Yaş: 23 , eic 96% +1 yıl Eski hali de guzel. İnsanlarin estetikleri neden gömülme konusu olur anlamiyorum. Ne diyeyim umarim maddi durumunuz olur da baska insanlari alcaltarak kapattiginiz kusurlariniz duzelir 1 0 Yorumla
uçmayıbırakankuşş Takip Et Master Yaş: 31 , eic 41% +1 yıl Yani sallıyorsan ufaktan salla be Özge evet estetik desen sanki birşey olcak parayı basıyorsunuz oluyorsunuz😌 0 0 Yorumla
gozdegibibisey Takip Et Yoda Yaş: 25 , eic 82% +1 yıl Yani yalan soyluyo i bariz bi sekilde acikta bence yaptirsin ya da yaltirmasin ben pek begenmiyorum 0 0 Yorumla
MRisTT Takip Et Guru Yaş: 46 , eic 92% +1 yıl Bu Özge Ulusoy un Survivor zamanındaki ile alakası yok. Yine mi değişmiş. 1 0 Yorumla
BuseDesuu Takip Et Yoda Yaş: 26 , eic 38% +1 yıl ten ve sac rengi disinda fark goremedim annesi körse tanıyamayabilir 0 0 Yorumla
birsuskuncicek Takip Et Mentor Yaş: 28 , eic 81% +1 yıl Magazin konusunda 6,2b cevap paylaştı. Şişme bebege döndüm diyecek hali yoktu zaten hadi yedik özge merak etme 0 0 Yorumla
Beyzabegum Takip Et Xper 6 Yaş: 26 , eic 67% +1 yıl Kesin öyledir hem estetik yaptırıyorlar hem de inkâr ediyorlar ayipsa yapmayın 😅 0 0 Yorumla
belirsiz1564 Takip Et Xper 5 Yaş: 32 , eic 97% +1 yıl Hayır yaptırmadı halen aynı iftira atmayı bırakın lütfen 😂😈😂😈 0 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Resmen Allah’a sirk kosmus. Bu estetik filan degil baska bisey bu 0 0 Yorumla
Baharoviç Takip Et Yoda Yaş: 28 , eic 67% +1 yıl Her şey ortada istediği kadar inkar etsin 1 0 Yorumla
konuşanvakvak Takip Et Xper 7 Yaş: 26 , eic 95% +1 yıl Aynen kardeşim burnun dışında estetiğin yok. 0 0 Yorumla
Muzlu-Puding Takip Et Yoda Yaş: 30 , eic 89% +1 yıl Yani g*tüm dışında deliğim yok derim ben de 0 0 Yorumla
sahraaa1 Takip Et Xper 7 Yaş: 26 , eic 82% +1 yıl Estetiğini bilmem ama hep güzel bir kadın 0 0 Yorumla
davasnameftun Takip Et Xper 6 Yaş: 28 , eic 80% +1 yıl Yani burnu dışında her şeyi yaptırmış 😄 0 0 Yorumla
zeynep9694beren Takip Et Yoda Yaş: 26 , eic 40% +1 yıl Tabi ya aynen. Biz de anlamıyoruz zaten. 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
9Cevap
Eski hali de guzel. İnsanlarin estetikleri neden gömülme konusu olur anlamiyorum. Ne diyeyim umarim maddi durumunuz olur da baska insanlari alcaltarak kapattiginiz kusurlariniz duzelir
Yani sallıyorsan ufaktan salla be Özge evet estetik desen sanki birşey olcak parayı basıyorsunuz oluyorsunuz😌
Yani yalan soyluyo i bariz bi sekilde acikta bence yaptirsin ya da yaltirmasin ben pek begenmiyorum
Bu Özge Ulusoy un Survivor zamanındaki ile alakası yok. Yine mi değişmiş.
ten ve sac rengi disinda fark goremedim annesi körse tanıyamayabilir
Şişme bebege döndüm diyecek hali yoktu zaten hadi yedik özge merak etme
Kesin öyledir hem estetik yaptırıyorlar hem de inkâr ediyorlar ayipsa yapmayın 😅
Hayır yaptırmadı halen aynı iftira atmayı bırakın lütfen 😂😈😂😈
Resmen Allah’a sirk kosmus. Bu estetik filan degil baska bisey bu
Her şey ortada istediği kadar inkar etsin
Soldaki yeni halimi çok kötü olmuş ya
Yani inkar etmeye ne gerek var
Aynen kardeşim burnun dışında estetiğin yok.
Yani g*tüm dışında deliğim yok derim ben de
Makyaj hileleri denen bir şey var.
Estetiğini bilmem ama hep güzel bir kadın
Yani burnu dışında her şeyi yaptırmış 😄
Tabi ya aynen. Biz de anlamıyoruz zaten.
Gülerim sadece söylediğine
namık kemal:sa anlayan anladı xd
biz ona yaw he he diyoruz.
Yav he
bu özge ulusoy mu
Kadın cillop
Bir unlu dogru soyleme ihtimali yalandan dusuk
Ama hala itici yaaa. 🤯🤣
Yalan desen var..
Yalan olduğunu düşünüyorum..
kesin öyledir diyorum
Yalaann