Yüzünde bir işlem var ama çözemedim benden geç duruyor gibi :D
Estetik iddialarını yalanlayan Gökhan Özen, çekilen videoda filtre olduğunu bu yüzden yüzünün öyle çıktığını söyledi. Sizce yüzünde işlem var mı?

Yüzünde bir işlem var ama çözemedim benden geç duruyor gibi :D
Estetik iddialarını yalanlayan Gökhan Özen, çekilen videoda filtre olduğunu bu yüzden yüzünün öyle çıktığını söyledi. Sizce yüzünde işlem var mı?
Bunu Ekim ayında Kuruçeşme de ki konserinde zaten söylemişti. Gözlerinden ameliyat olacağını, ve iyi dileklerinizi bekliyorum demişti. Geçirdiği operasyondan dolayı yanakları hafif şiştiği belli. Adamın zaten küçüklük fotoğraflarından elmacık kemiklerinin iri olduğunu çoğu hayranı biliyor. Çeken adamın renk tonlarıyla baya oynadığı ortada. 🤷🏻♀️
Demem o ki; Gökhan'ımı bilen biliyor. Boşa laf edenlere de gerekli açıklamayı zaten yaptı.
✨
yüzünde işlem olan insan böyle durmaz. hareketli ve koşuşturmacası olan insanlar geç yaşlanır her zaman. bunda da öyle bişey oldugunu düşünüyorum. yaş sadece bir sayıdır biyolojik yaşlanma daha önemlidir. bu adam 44 yaşında ama görmesen yaşını duysan amca dersin ama öyle olmuyor o işler. mustafa sandal da 54 yaşında ama göstermiyorlar yaşlarını. hücresel dna hasarının boyutu bir insanda yaşlanmayı tetikler. kronolojik yaş değil. bu yüzden çevresel faktörler çok önemlidir yaşlanmada. özellikle beslenme ve hareket.
İlk çıktığında sevgilim buna hayrandı ve neyini seviyorsun şu... diye kızardım şimdi tam dediğim kıvama gelmiş 😀 hayatları yalan insanların hayatlarını pek merak etmiyor açıkçası banane neresine ne sokturduysa inanıp inanmamızda onun pek umrunda değilken, buna neden kafa patlatmaya zorlarsınız insanları
Yanak dolgusu ve botoks görüyorum ilk bakışta. Yalnız yanak dolgusu hemen hemen herkeste olduğu gibi hiç hoş durmamış. Zaten yer çekimiyle kaymaya mahkum yanağa yapılan tüm dolgular
Ayrıca genç gözüktüğünü düşünmüyorum. Tuhaf bir yüz ifadesi oluşmuş
Cevap
30Cevap
Yaaa gozlernden operasyon gecrdi. Hatta soylemisti. Adami filtresz tiktok hesabinda video cekti hatta. Yillardr ayni gokhan. (Askim)
Bunu ilk kez duydum ben sade şarkılarını severek dinlerim okadarı bilmiyorum dürüst olucam ama şarkıları güzel
Bununla ilginlenmiyorum bence sende kendini kıyaslama
Bu adam hakkında uyuşturucu söylentileri çıkmıştı tedavi için amerikaya gitti demişlerdi 🤨
Bir insan yakışıklı olup kendini neden maymuna çevirir anlam vermekte zorlaniyorum
Yanaklarında basur var resmen evet evet kesin yok ahsh
popon yaptırmış sonra yer değiştirtmiştir.
adam yalan söylemiyordur bu durumda
Biraz rober hatemo biraz kuşum aydından ortaya karısık bişeyler olmus 🥴😨🤯
Var bi degisiklik ama
Rafet el Roman kadar sasirtmadi beni😅
Gökhan özenin eski halini biliyorum senin attığın resim buysa yanaklara yaptırmış
Görünen köy kılavuz istemez. İstediği kadar inkar etsin. Bariz belli.
Yalan söylüyor ya, pişmaniye gibi şekilden şekle giriyor o ne öyle 🤣
Ah ah.
Bu fotograflarımın yanına da. şşaklarımı koysam farkı göremezsin?
adam hiç drğişmemiş ayol hiç mi yaşlanmaz bir insan
Asla estetik olduğuna inanmıyorum hafif bir işlem vardım yapmayın gözünüzü seveyim estetik olmadığı ne kadar belli goremiyormusunuz 😂😂😂
Üzülüyorum belki ben de yaşlanınca böyle olurum
Büyük atmış çok bariz belli yüzüne işlem yaptırdığı
Banane sizene kime ne
Gözaltı torbası alınmış
Eskiden daha güzel ve genç duruyordu... pörsümüş..
Ben inandım şahsen ( hipermetropum)
Çarpılmış bence işlem yaptırsa güzek olurdu:D
😂😂😂😂😂 bazlamaya dönüşmüş.
gidip cami duvarına işemediyse var
Beni alakadar etmez ama tipi bir değişik yani
Genç değil kötü duruyor travestii gibi
At yalanı skyim inananı
Adam çok değişmiş ya yaptırmış bişeyler
Bir kere bu o değil tipe bak hiç benzemiyor 🤣
Bu barcelona benim tanıdığım barcelona değil
Adam sadece kilo almış
Bu başka birine dönmüş 🙄
Kendime inanıyorum ona inanmıyorum.
Tanımıyorum ki inanayım
Tabiki var neden saklarsın ki
Bu Gökhan özen mi inanmam
Bu ne kdhjf cin çarpmış gibi
Estetik kurbanı olmuş
umurumda değil ama yaptırmış gibi duruyor
Tavşan dağa küsmüş dağın haberi olmamış..
Çocukluk aşkım nolmuş ya sana
Cok kotu olmus be yamulmuş gibi bu ne ayyyy
ay cok yakısıklı ya
Vay be eskilerin kralı
bir şey olmadıysa bile birşeyler olmuş olabilir
Tabiki hayır
Canım yalanmı söylüyo eşşek kadar adam😁😁😁
Güldüm nedense😂😂
Ufak at ufak ata civcivler yesin Gökhan abi
G*tüme benzemiş
İnanmıyorum.
Kendisi bilir bizi alakadar etmez