İlk tv de gördüğümüzde burnu kemerli gibiydi, şimdi o kemer yok olmuş . Bu ilk halleri ve şimdiki hali resimler:Neslihan Atagül burnu Neslihan Atagül önce sonra burnu
evet yaptırmış gıbı duruyor.Şu genç dizi oyuncularına dıkkat edıyorum hep aynı fabrıkadan cıkmıs gıbı dişlerının öndekı ıkı tanesı hafıf öne cıkarılmıs ama ıstısnasız hepsının aynı fabrıka gıbı
2
2 Yorumla
Soran
+1 yıl
Evet o konuda katılıyorum sana. Aynı fabrikadan çıkmış gibiler, diş şekilleri, burunları, dudakları her şeyleri birbirlerine benziyor :)
ben bir dişimi yaptırca korkuyorum güzel yapamazsa diye sonucta sımdıden daha kötü görüntü olursa daha cok üzülürüm ama onların öyle endişelerı olmuyo parayı basıp ünlü doktorlara gıdıyorlardır
Bence estetik değil,bariz bir fark göremedim.Kız kaşlarını bile almamış,estetikmi yaptıracak mantıklı baktığımızda.Bu arada bu kız kaşlarını çok çatıyor bunu birileri ona söylemeli..
1
5 Yorumla
Soran
+1 yıl
kaş aldırmakla estetik benzerliği ne alaka :D doğal kalın kaşlar şimdi moda, artık ünlülerin bir çoğu zaten aldırmıyor . ama estetikten geri kalmıyor . haa bir de burun estetiği için full sorunlu bir buruna da gerek yok, çok ufak bir kemer vardır onu düzeltmek için de yaptırılabilir. Az çok estetikten anlıyorsanız burnunda estetik olduğu çok belli. her şeyden önce burun sırtı bunu ele verıyor. ilk hallerinde burun sırtında ufak bir kemer görünüyor, şimdi ise burun sırtı dümdüz .
Estetik değil, zaten oynadığı dizi vardı yaprak dokümü. Orda bakinca belli oluyor. Şimdi kontörden dolayi küçük görüne bilir. Rusların burnu zaten güzel olur. Güzel, dik olmasi estetikdir anlamina gelmez ki)
En İyi Cevaplar