Demet Özdemir: "9 yıldır dizi yapıyorum. Ameliyat olucak vakti nerden bulabilirim? 16 yaşındaki halimi alıp 30 yaşındaki halimle yan yana koyuyorlar. Tabii ki aynı değil! Çok üstüme geliyorlar. Kilo alıp kilo veriyorum. Kaş bile aldırsan etkiliyor yüzü. Botoksum bile yok! Çok mimik yapıyorum, oynarken zor olacağını düşündüğüm için 40'larıma kadar botoks yaptırmayı düşünmüyorum. Sadece yüz yogası yapıyorum" dedi.Bence haklı olabilir çünkü gerçekten insanın kemikleri 30 yaşında oturur derler. Yüzündeki ufak değişimlerin nedeni gayet de bu olabilir.
Demet Özdemir:"Estetiğim yok" dedi. Sizce kendisindeki yılların getirdiği değişim mi?
Yüzündeki tek değişim yüzünün incelmesi olmuş. Onun dışında burnu beni biraz şüpheye düşürse de genel olarak bakıldığında büyük bir değişim yok. İlk fotoğrafı gerçekten de 16 yaşına ait bir fotoğrafsa yıllar içinde bu değişim gayet normal.
Olsa ne yazar olmasa ne yazar Sanki kadınla evlenicem de dert edinceğim bir durum Sanki estetiği varsa vya yoksa cebime para gircek bence sizde bunu dert etmeyin ne kadar ciddiye alırsanız bu kadını veya diğer ünlüleri o kadar boş insansınız demektir
Ünlüler parayı buldukça beden de yerine oturuyor mesela çenede, burunda efendime söyleyeyim memeler de bir anda toplanıyor 😂 kör diyen estetiktir günahını almayın
Yüzden zayıfladığı için çenesine estetik var diyorlar ama bence yüz hatlarına dikkatli bakılınca olmadığı belli oluyor. Makyaj insanı değiştiriyor, bunda sadece makyaj var.
Yalanını yiyim. Bari inkar etme yani. Daha çok rezil oluyorlar. Evet yaptırdım derim ben ünlü olsam açık yüreklilikle. Zaten belli dışarıdan söylememe bile gerek olmaz. 😃
Yılların getirdiği bir değişim değil paranın getirdiği bir değişim
2
0 Yorumla
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
Vakti nereden bulabilirmiş bu zaten komik. Seda Sayan da çalışıyor 9 yıldan fazla ama estetik yaptıracak vakti oluyor ya da bilmem diğerleri. Bu kız çirkin itici ve ukala