HT Magazin'in haberine göre; Beşiktaş forması giyen Oğuzhan Özyakup ile ayrılan oyuncu Demet Özdemir, sosyal medya hesabından aldığı tacize varan DM’lerden (Direkt Mesaj) dert yandı. Güzel oyuncu, "DM kutusunun ışığı hiç sönmüyor. Görüşmek, sarılmak ve öpmek istediklerini söylüyorlar ama ben sadece kızlarla konuşuyorum. Beş yıldır erkeklerin mesajlarını açmıyorum" ifadelerini kullandı.
Yani haklı mi diye düşünmek haksızlık.. Burada bile erkekler karşı cinsine, cinsel organının resmini atıyor neden cevap versin ki.. karşı cinse böyle mi yaklaşılır.. bireyin hayvan mı insan mı olduğu belli değil.. böyle şey mi olur.. böyle bir toplumda erkeğin böyle olmasında kadının haklı olarak böyle tepki vermesi erkek de özeleştiri yapmaya teşvik etmiyorsa bence konuşulmaya değer pek birşey yok ama yapılması gereken şeylere dair çok şey var...
Açmamakta haklı bence cevap versen ayrı dert vermesen ayrı dert cevap yazmayınca tribe girip küfür eden acizler var bide kaç kisiyi mahkemeye vermistim öyle
@Kezbann_Terbiyecisi bak demek istedigim millete yazmak degil tamam mi demek istedigim imkansiz insanlara yazmaniz bu kiz isi gucu yok erkeklerin mesajina cevapmi vericek ayy yaran varda gocundun emi im tipin sifir kimse bakmiyo
Senle aynı fikirde değilim diye illa yaramın mı olması gerekiyor.
Bende sana diyorum ki, her kadın o erkekler gibi kendinden üstün olanı ister. İmkansızı hayal eder. Aç best model adamların fotolarının altına bak. Oku bakalım kadınlar altına neler yazıyor.
Sen yeterki evet de kocamı boşayacam diyen var. Beni bir s*ksen ömür boyu yıkanmam diyen var. Neden dm ye bakmıyorsun diyen var.
Kusura bakma bugün 10 kadından 9 u orul orul or*spu. Dışarıya çıkınca da temiz masum zararsız, hanım hanımcık kızı oynuyor.
Geçen gazetede okudum, best model 1. si.
Adama hergün kadınlardan binlerce mesaj geldiğini, uygunsuz çıplak fotoğraflar atıldığını, hergün cinsel ilişki teklifi aldığını söyledi.
Kadınlar her zaman kendinden üstün olanı ister. Dengine burun kıvırır. Yani sadece biz erkekleri ortaya atarak sıyrılmaya kalkma. Kadınlar bin beter
En İyi Cevaplar