Demet Akalın önceki gün Yalıkavak'ta sahne alarak sevenleriyle buluştu.ERKEK HAYRANLARINA TAVSİYEDE BULUNDU Sahnesinin sonlarına doğru erkek hayranlarına seslenen başarılı popçu, "Kızlara tektaşı siz almayın, bırakın çalışıp kendileri alsınlar" diyerek tavsiyede bulundu.
Peki sizce, tektaşı kadın mı almalı yoksa erkek mi? #Meczup
Bunu diyen kişi daha haftalar önce kocam bana kamyonla gül alıyor ve her gün yetiştiremediği için gitti gül tarlası aldı yakında da uçak alır diyecek kadar varoş biri adamla niye evlendiği zaten belli adam hediye bir çantaya bile 400 tektaş fiyatı ödüyor Demet'te bunu inkar etmese de burada ikili oynuyor adamın kasası bitsin bak bakalım adamı hangi bahaneyle kapısına döt gibi koyar bu kadın paraya tapıyor. O yüzden önce kendisine baksın dedim biraz önce başka bir aynı soruda ayrıca her kız tektaş almak zorunda değil kendisi bir şeyleri gösterme derdine düşmüş bunu söylerken bile.. Gözü tok kadınlar yürüyen kuyumcu gibi gezmezler benim bile pahalı takılarım varken 100-200 liralık saatlerimi kullanıyorsam bu benim farklılığımı gösterir aynılığımı değil.
demet akalın olaya kendi açısından bakıyor. ben çalışıyorum , param var , alıyorum. bırakın onlarda çalışıp kendi alsın demek istiyor. iyi de her kadın senin gibi çok para kazanmıyor ki. biraz empati demet biraz empati. fazla değil. hem kendi alırsa onun bir önemi kalmaz. sevdiği kişi alırsa kendini daha değerli hisseder ve manevi değeri maddi değerinin bile önüne geçer. aksi halde insanın kendi kendini şımartmasından bir adım öteye gitmez.
ee kadınlar da hedıye alsın erkekler degerlı hıssetmıyo mu kendısını bunu erkek nıe alıyo hep kadın alsın bı kez de sevgılısıne artı tek tas mı almaları gerek ıllakı mıllet aclıktan geberıyo bunlar tek tas derdıne dusmus erkek hıcbırsey almak zorunda deıl su kadınların bıyerlerını kaldırmaktan vazgecın artık yeter ya
Tektaş evlilik teklifi edilirken takılmıyor mu? Kadın kendisi nasıl alacak, kendisine mi teklif edecek? Hesabı hep erkekler ödesin, kadınlar evde dursun erkekler çalışsın gibi bir şey söylemeyeceğim zaten saçmalık bunlar. Sadece bir karşı tarafın alması gereken şey var, bir de kişinin kendisinin aldığı şey var. Tektaş alan erkek sömürülmüyordur, kadın da güzel bir saat alır ya da herhangi bir hediye ödeşirler zaten 😄 Hesabı sürekli ödeyen erkek sömürülüyordur anlarım da tektaş meselesine nasıl sömürü gözüyle bakmış erkekler şaşırdım.
haklı bir serzeniş, niye tektaş alıyoruz ki? hangi vasıfla? karım mı, çocuklarımın anası mı? nedir yani? sırf sevgilisine kredi çekip alan ge-rizekalılar var (sansür yemiyim diye ayrı yazdım) ve bu hediyeyi kabul edebilecek midesiz kızlar... çalışsınlar kendileri alsınlar, nil karaibrahimgil ablamız gibi şarkısını yapsınlar sonra, helal olsun diyelim...
2
0 Yorumla
Gizli Üye
(36-45)
+1 yıl
Kız çalışıp alsın nedir anlamıyorum.. hayır yani ben sevdiğim adamın aldığı tek taş parasınamı kaldım? Zaten benim o tektaşın en iyisini alacak gücümde var. Ama o alsın o düşünsün.. bu beni sevdiğini önemsediğini gösterir ilerde bende ona beğendiği 5 binlik marka bir saati alırım ya parasınamıyım!! Nasıl bir düşünce bu.. yüzük olmadan ciddiyetmi olur bağlılıkmı olur.. şu kadının bu lafını savunan erkekler adam değildir!
Uçakta ekonomiden bilet almasına rağmen hostese THY genel müdür Temel Kotil'i kefil göstererek ''Temel Bey'in haberi var.'' deyip erkek arkadaşıyla business sınıfına geçen bir kadının bu sözü söylemesi çok tuhafıma gitti.
Bence erkek almalı evleneceği kadına tek taşı. Erkeklerin çoğu ben almam demiş onlar ünlü unuttukları bir şey var. İnsan sevdiği ya da evleneceği kadından neden esirgesin bunu. Erkek ne alırsa zaten kadın bunu kabul eder etmiyorsa parmağına takmazsın olur biter.
aynen doğru tespit tek taş ile kimi zengin ettiklerini neden tek taş alma zorunluluğu diretildiği ve kim tarafından organize edildiğini bilmeleri gerek YAHUDİLER dünya elmas ve pırlanta sektörü onların elindedir. tek taş yerine daha işlevsel birşey alsak daha mantıklı olmazmı telefon ya da kitap gibi
Evleneceği zaman Tektaş yüzük olabilir. Bence de kadın kendi çalışıp alsın, erkeğin sırtından geçinmeyi bıraksın Evli olanlara lafım yok. Hele şu yeni nesil var ya Molpedini bile erkeğe aldırıyor. Böyle kızlar evlenmek için değil eğlenmek içindir, kullanıp kullanıp basıcan kıçına tekmeyi yeter ulan kuruttu beni ! Parayı mı seviyor Beni mi?
@ersanbaslarrrr85 Öyle de olabilir, ama bu sefer çiftler arasında Para tartışması çıkar. Kadının Kocası üzerinde hakkı var ihtiyaçlarını karşılamak zorunda, ama her gördüğünü de isteyip almak zorunda değil. Bütçe yettiği kadar.
Kadınların bir hediyeye maddi anlamda ihtiyaçları elbette olmamalı, böyle bir beklentiye "maddiyat" için girilmemeli. Ama bir kadının gönlünü hoş etmek için ve yıllardır süregelen bir olay olduğu için, insanlar bu tarz şeylerle mutlu olduğu için, kadınlarında tektaşla olmasa bile başka hediyelerle (maddi/manevi) erkekleri mutlu etmesi gerektiği için ben katılmıyorum. Tabiki bir zorunluluk değil, o ayrı. Demet Akalın duruma dar bir pencereden bakmış.
@ersanbaslarrrr85 Ben de tam bu noktaya değindim zaten. Erkeklerinde gönlü hoş edilir kadınlarında. O yüzden böyle gereksiz bir gurura gerek yok. Kadınlar tektaşla, erkekler başka başka şeylerle. Abartı bir şekilde olan, kadınlar kendi başına yeter kompleksini saçma buluyorum. Erkeklerde kadınlarda birbirleriyle daha iyi. Ve hediyelerde maddi olmasada manevi, gerekli.
Ya biz alsak ne anlamı kalır? Tek taş bana göre sadece bir manevi değer eğer o tek taşı biz alsak normal aldığımız takılar gibi olur sürekli çıkarır başka bişey takarız. Takıdan bir farkı kalmaz bizim için. Sevdiğin bir kolye bile alsa boynundan çıkarmak istemezsin. Tek taş sizi simgelediği için en yüksek manevi değer onda o yüzden erkek alıyo zaten. Yoksa parası için vs vs değil
he yav he ısımıze gelıyo demıyo da zırvalıyo tek tas yerıne cıcek alsın ılla tek tas mı alması lazım sız nıe sevgılınıze hedıye almıyosunuz manevı deger deıl mı o da nıe hep kendınıze beklıyosunuz
Karşılıklı güven sevgi olduktan sonra diyoruz iki tarafta birbirine maddi değeri yüksek seyler alabilir bunda bir sıkıntı olmaz diyoruz. Karşılık nedir bilmiyorsanız sizin sorununuz.
he o sevgısını verıyo maddı bısı vermıyo sen sevgını verıyosun bı de maddı hedıye verıyosun onun ayrıcalıgı ne o nıe hedıye almıyo ıste bu duruma uyuz oluyorum nıe kullandırıyosunuz kendınızı o da alsın hedıye sana o zaman senı dusunsun nıe hep sen dusunuyosun
@ersanbaslarrr85 yahu insanlar niye bu kadar kotu dusunmek zorunda. Bak kardeşim hayatın boyunca karsına duzgun insan çıkmamıs gibi konusuyosun ama duzgun iyi insanlar hala var. Babam annemin uzerine ev aldi karsılığında anneminde alması gerekmez dimi. Maddiyata maddiyatla karsılık vermek değil maneviyata maneviyatla karsılık vermek bizimkisi. Anlamadıgını anlamayacagını varsayarak daha da sana tek cümle yazasım yok 😂
@ihmenev1 al ıste ev almıs bılmem ne almıs bı kadın erkege ev alsa vay o erkek mı bılmem ne denır erkek alınca o super adam ben ıste tek taraflı bu cınsıyetcı dusuncelere ayar oluyorum anladın mı maddı seylerın sureklı erkeklerden beklenmesınden haz etmıyorum bunu anlayın
@ersanbaslarrrr85 yalaka degilim dogru konus. sen mumkunse ne sevgili yap ne de bisey al olur mu. Ben sevdigimi simartmayi severim. ha kiymetimi bilmezse biter zaten. kendi kaybeder hem maddi hem manevi olarak
@fangoria Abi gözünü seveyim suna açıklama yapma kalsın burda yorumlari. Bazı insanlara laf anlatmak deveye hendek atlatmaktan daha zor o da bunlardan biri😏
Laa adamin sevdiği değilmi ister ev alir ister araba ne fark ederki kimsenin cebinden cikmiyor kimseyide ilgilendirme acısını o çekerken tasasi sana niye düşşün?
Bu da parayı görünce zıvanadan çıktı. İşin maddi boyutuna bakıyor hiç haklı değil.
Önemli olan maddiyat değil maneviyat. Tamam biz yine pırlantamızı kendimiz alıp yine parmağımıza takabiliriz fakat karşıdaki kişi alıp takınca farklı anlamlar oluşturuyor.
Yok brn alınıp alınmaması taraftarı değilim. Ben de olsam alırım. Birlikteliğimizin simgesidir o yüzük. Hem o yüzüğü takmak da kadın için zahmet. Türlü işinize engel oluyor. Olmasın diye çıkartıp kaybettikleri de oluyor. Kolay iş değil bu sorumluluk içinde olmak..
@Leading_Leader eee takmasınlar o zaman takmak zorundalar mı tek tas zorunlu bısı mı cıcek al onu gotur madem manevıyat onemlı bır de kadınlar da alsın hedıye ılla erkek mı alacak bu hedıyeyı bız de kadınlardan beklerız hedıye
aslında Demet'i takdir etmek gerekiyor. kızları anlamak çok zor. tek taş ister geliri çok olsun ister kendinin ne haltı varsa artık altı üstü güzel bir fiziği :D resmen beden taciri olmuşlar. bir de atarlı tripliler Allah'ım!! bana ne o halde kendi tek taşlarını kendileri alsınlar.
Kadın kaşarın konsantre olmuş hali, demek ki kimse ona almamış olacak ki kıskanıyor. Ben katılmıyorum. Ve elimden geldiğince en pahalı hediyeleri özel günlerinde alırım sevdiğim kişi için
Kendisi kocasından hiçbir maddi bişey almamismi o şöhret içinde onu para olarak görmüş biz tektasi para olarak görmuyiruz sevgiliden gelen bı hediye olarak görüyoruz isterse bı ayı alsın yine aynı değeri tasir kadın larda
@ersanbaslarrrr85 türünün son ornegisin sakla kendini ya da bişey sorcam 😁hangi kadından tekme yedin bu herkezde olcak bı rahatsızlık değil kuyruk acısı sanki
sen ne mal bı kızsın lan gerızekalı omrun boyunca baba parası yıyıp asalak gıbı yasamıssıbn bellı tıkı kızsın fakırlerı hor goruyosun ama eın ol fakırler senden 10 kat gururludur
Bu kadından haz etmiyorum. Sebebi ise empati yeteneğinin pek olmaması nedeniyle, ülkede herkesin sahip olduğu standartları kendiyle aynı seviyede görüyor olması. Haliyle bu yorumu yapması çok doğal
Mankenlik zamanında para için kim bilir neler yaptı. Şimdi parayı buldu diye feminist takılmasın. Maddi değeri yüksek hediyelere karşıyım ama bunu söyleyen kişi örnek bir şahsa benzemiyor.
Doğru ona tektaş babası almış dimi? Okan Kurt aldı bilmiyoruz sanki şu kadına gıcık oluyorum ya. Paramızı sen verde alak. Oradan konuşmak kolay saçaklı ya.
Cok dogru Benimle tektaş aldım diye degil Önce beni sevdigi icin beni ben olup kabullendigi icin evlensin param olursa ben zaten alırım ona Sevgi Ve Dürüst Olmak Bir İnsana Verilebilecek En Büyük Tektaştır !!!
@ersanbaslarrrr85 cani. yanan. konustu 😂😂 bana bak gidip kendini. kaz gibi yoldurmussun sonra gelip burada buzak. gibi anirip. durma... gerizek. ali. seni. herkes birmi. mnayaga bak. hele. kendini.250. gr. iicn. kime. yoldurduysan ona. horoslan pacos
tek tas takmak zorunda mısın? sen de tek tas degerınde hedıye al o zaman erkekler bu kadar para kazanıyo mu pekı hep bencılsınız sankı erkekler super para kazanıyo sız sevgılınıze ne alıyosunuz
@ersanbaslarrrr85 ayna da kendini görüyor ve kendine yorum yapıyor olmalısın :D Herkesi kendin sanma saçma adam boku kendin yiyorsun haberin yok galiba :P :D
Kendimde alırım ama bunun sevdiğin kişi tarafından hediye edilmesi daha hoş daha güzel bence çünkü ben tektaşa sadece yüzük olarak bakmıyorum ayrı bir şey ya şu an anlatamadım :)
Herseyin basi zaten unluler unlu insanlar sayesinde zaten ne oluyorsa oluyor onlar gosteriyor unlu olmayan takipcileride onlari taklit etmeye calisiyorlar
lafa gelınce esıtız ıcraate gelınce bana alsın bana yedırsın yok ya tek tas takmak zorunda mısın sen normal yuzuk tak madem manevıyat onemlı sen ne alıcan sevgılıne
En İyi Cevaplar