Erol Köse aynı zamanda “Ramazanda cümle aleme donunu göstermek zorunda mı kaldın? Kariyerin yerle bir olmuştur. İş şuraya geliyor, Gülşen açtıysa ben daha çok açarım. Bu ne ya? Türk genci senin donunu nerden görsün. Bu gördüğün Aleyna Tilki’nin çaresizliğidir” dedi.
Erol Köse, Klip çekiminde soyunan Aleyna Tilki’ye “Bu kostüm değil bu bildiğin don. Çaresizlik gördüm” dedi. Haklı mı?
şarkı hoşmuş aslında neden bu kadar çıplaklığa odaklanmışlar anlamadım çok açıktı bu klipte ya resmen iç çamaşırlarıylaydı sürekli popiş gördük çok fazla cinsel obje gibi gösterilmiş klipte şirketin işi büyük ihtimal zaten ilk şarkısı hiç güzel değildi klibi falan da öyle önem vermiyorlardı aleynaya açıkçası pek şarkıcı olarak ciddiye aldıklarını düşünmüyorum bu klipte de iyice anladım
şarkısıyla ön plana çıkacağına klibiyle öne çıktı. Gerçekten çok açık en son sahnede de çocukla ilişki şeysi gibi bir sahne de var. Ne gerek vardı bu kadarına. umarım başka kliplerinde daha da uçmaz
Cinsel obje olarak görünmek istemeyen kadınların cinsel obje olarak görünmeleri için ellerinden geleni yapmaları epey trajikomik. Aleyna Tilki'nin bu adama verebileceği en güzel cevap; ''Karının sahilde giydiğini en klibimde giyiyorum, Ramazan olsun veya olmasın, fiziğimi teşhir etmeyi seviyorum, bundan sana ne?'' şeklinde olacaktır.
@SniperGhost2009 kim en çok Ahlaktan sözediyorsa o en ahlaksızdır, size mi kaldı kızların kıyafetine karışmak ak koyunlar? gidin annenize karışın kız kardeşine dikkat edin. ama başka kadınların giyimi sizi ilgilendirmesin ahlak bekçisi misin sen? s**ktimin ergenine bak sen, o geri düşünceni de al senin gibi düşünen toplumun bir tarafına s*k
@Yapraksarmasi00 Hanımefendi tecavüzcü çoşkun ile ne alakası var konunun? O kadar dizi izliyorsunuz onlarda da aldatma ahlaksızlık her şey var onları da izlemeyin evinizde televizyon açmayın? Konu kızın dünya çapında başarılı olabilecek olması ve bizim milletimiz kendi milletinin yükselmesini istemez
Ne alaka ya senin seviyene inmek istemiyorum yabancılar kaliteli gerçek başarı dans duruş her şey var onlar aleynayla yarışamaz aleynayi hep Avril ve Britneye mileye benzetmisler asla onlar gibi değil ancak özeniyor öyle olmasaydı hiç birine benzetmezler sadece Aleyna olarak tanınırdı
Böyle çok bekler yükselmeyi neyi çekememezlik yapıyorum anlamadım beğenmiyorum buda benim fikrim çoğu kişi aynı fikirde bu klip mi şimdi saçma sapan hareketleri var
Kim beğeniyor bak dislike rekoru kırmış dislike uygulamasından görülüyor bu kızı baştan beri herkes antipatik buluyor biraz izleniyorsa abazalar işini halletmek için izliyor sonrada bırakıyorlar baksana izlenmeler yine kaldı yerinde
@Berivann6 Bu kadar uzatman bile bana göre katlanamadığını gösteriyor. Diyorum ki hepsi olmasa da %80 yabancı ünlülerin klipleri p*rno farksız onlara neden dil uzatılmıyor da bu kızcağıza mı sesiniz yükseliyor? Aleyna'nın sesi çok güzel ve sizin gibilere inat da dünyaca ünlü yapım şirketi ile anlaşma imzaladı ve gittikçe de yükseliyor. Avril ile kim benzetiyor ya ne alaka hele ki britney alakaya maydonoz yani polemik yaratmak için kıza çamur atmak için uydurulmuş şeyler işte
@Berivann6 Abazalar işini halletmek için diyorsun ya sana Britneyin instagramında paylaştığı kaç tane çıplak fotoğrafını ve p*rno tadında kliplerini atarım bence bu tartışmayı sonlandır saçmalıyorsun çünkü
Aleyna Tilkiyi pek sevmem ama insanlar istediklerini giyebilirler. Bence zaten insan üşümesin diye bir de güzel olsun diye giyiniyor. Ne fark eder ki zaten kiyafet
Bu adama halen bana klip yap diyenler var mı çok merak ediyorum. Söndükçe millete sataşan bir cahil işte.
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
Doğru söylemiş de kendisi eskiden sanatçılarını soyunduran bir prodüktördü. Üstelik klip 2000'li yılların Amerikan müzik kültürüne benziyor. Yazık müthiş geriden geliyoruz ve sanat acınacak durumda.
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(25-29)
+1 yıl
Böyle kişiler videoları zorla izletmiyor kimseye. Görmek istemeyenin gözünü çevirmesi yeterli. Kötü örnek diyenler ise güzel örnek olsun, aklı olan seçer zaten. Nasihat ise böyle verilmez.
Aleyna tilkinin sesi bu kadar güzelken cinsellikle öne çıkmaya çalışması saçmalık büyük bir hata. Çok başarılı olabilecek bir sanatçı kendini alçaltıyor ki bunu da egosundan yapıyor
Yav he he. Çok da umrumda zaten yazdıkların. Bu benim düşüncem. Ben senin görüşünün altında hakaret ettim mi? Yok. Sadece bakıp geçtim. İşte bu saygının sonucudur. Bakıp geçemeyecek kadar saygılı değilsen bu senin problemindir, benim değil.
Geç dalgani sen Ölmeyecen mi Sanki sen Ölecen hepimiz ölcez Ee o zaman ne halt edecen orada da sanane de bakalım ne oluyor Kafan elma gibi yerinden bölünür Hele bi de bakalım Ulan Haram be haram Müslümansan tabi bilirsin sizin gibiler akillanmaz Ölünce beyniniz yerine gelir de geç
Haram, günah diye diye hiç bir şey yaşayamadım ki zaten. Gelmiş haram haram diyon. Yettiniz lan hepiniz. Bu nedir ya? Aleyna artık yetişkinliğe adımını atmış bir birey. Sırf böyle giyinmeyi seviyor diye onu yargılayamam. Kimse kusura bakmasın.
@SniperGhost2009 evet aynen Türkiye rezil bir hale geldi. Çünkü masum diyince aklımıza kadın, kıyafet, bacak arası böyle şeyler geliyor. Evet Türkiye rezil hale geldi, çünkü her kese karışıyoruz. İnsanlara hayatlarını normal yaşamalarına izin vermiyoruz