Victoria Secret meleklerine veda ediyor. Artık defilelerinde çeşitli beden tiplerinden insanlara yer verecek. Marka yöneticisi Martin Waters: “Erkeklerin ne istediğiyle değil, kadınların ne istediğiyle ilgilenmeliydik.”
Geç kalınmış bir karar olarak görüyorum. Siz ne düşünüyorsunuz?
Victoria Secret meleklerinden vazgeçiyor, bu konuda ne düşünüyorsunuz?
Dal gibi anareksiyo hastası tipli kadılardan gına gelmişti. Çoğu kadın bunlara bakıp 36, 38 beden bile olsa kendilerini şişman hissediyorlardı. Sonunda doğru kararı verdiler.
1
0 Yorumla
En İyi Cevaplar
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
"Erkeklerin ne istediğiyle değil, kadınların ne istediğiyle ilgilenmeliydik." Toplum, dunya zaten hep erkekleein istedikleriyle, onlarin zevkleriyle ilgileniyor. Her konuda her sektor boyle. Yetiskin film sektoru bile erkek odakli cekiyor filmlerini mesela. Cogu sektor hatta belki hepsi erkegin istedikleriyle yürüyor zaten. Bazi kadinlarimizda buna cok odakli. Erkek odakli. Yemegimi begensin, beni begensin, yatak performansimi begensin, zevk almiyorum, aci çekiyorum, istemiyorum ama erkek icin anal, oral yapiyorum diyen var. Bu kafa herkeste var. Cogu kisi erkekleri memnun etmeye odakli zaten. Onun dışında bu defiledeki kızlar aşırı zayifti. Ben az biraz kilolu olsalar inanilmaz guzellikte olacaklarini dusunurdum. Zayifliktan yuzleri bile kemikli bunlarin. Kadina az etli butlu olmak guzel oluyor. Zaten bu kadinlar beden kitle endeksine gore yani boy ve kilo oranina da cok ters düşüyorlar. Bugune kadar iyi yaşayabilmisler. Zaten bunlarda sanirim bu zayifliktan dolayi bazi hastaliklarda oluyormus. Degmezdi kesinlikle. Kadinlari belli kaliba sokacagiz diye, erkeklerin bir tarafları bayram edecek diye degmezdi. Ha kadinin belli kaliplara sokulması durdu mu malesef. Bu defile yuzunden herkes 30 beden olmaya çalışıyordu simdi ise kucuk burunlu, dolgun dudakli cekik gozlu olmaya calisiliyor. yine bitmiyor yani. Kadın bu akima uysa dert uymasa dert. Burnunu yaptirmasa dalga geçiliyor, git yaptir cok guzel olur deniyor, kiz fiziginden dolayi asagilamalara maruz kalıyor biraz mecbur hissediyor kendini. Sonra yaptırıyor sonucundan memnunsa ne alâ. Ama degilse o da sıkıntı. Ya da bu sefer insanlar/erkekler estetikli, dogal degil diye laf ediyor. Kadinlar olarak bu akimlar etkilemesin bizi. Bedenimiz, vucudumuz saglikliysa onemli olan bu. Aynada kendimizi begeniyorsak önemli olan bu.
1
1 Yorumla
Soran
+1 yıl
Tüm düşüncelerimi bu yoruma döktürmüşsün. O kadar haklısın ki. Bir noktada bile aksini iddia edemem. Teşekkür ederim👏🏻👏🏻🤍
Iyyy... body pozitivizm🤢🤮🤢Bu söktürün body pozitivizmden anladığı şey podyuma şişko kadın çıkarmak. Gerçekten sağlıklı ve fit insan koymuyorlar bir, ayarı tutturamıyorlar ya aşrı zayıf koyuyorlar ya da kilolu.
Şişkokukta, zayıflıkta övülcek şeyler değiller. Şişko ya da zayıfkende güzel olmazsın. Hayatımda hiç kilolu olmadım ama 165 boyla 50 kiloya ve altına düştüm (44 de kadar); kiloluykende zayıfkende mutlu ve güzel olamazsınız bir kere sağlığınız yerinde olmuyor.
Oh iyi oldu hem trans kadınları hem büyük bedenleri disliyordu şimdi sırf para için buna yöneldi Rihanna büyük bedenler translar ve erkeklele çalışıp bunlara iyi çaktı şimdi ancaaa toparlarlar birde yalandan kadınları önemsiyornmus gibi davranıyor yüzsüz para gözler hem vs de taciz psikolojik şiddet olayları patladi orda çalışan büyük modellerinde aklına sokayim
body pozitivizm diye şişko manken çıkarmazlar işhallah. Fit, bedenine bakan, ideal kiloda kadınlar koyatlarsa niyetlerini gerçekten iyi olduğunu düşünürüm öbür türlü politik bir karar olur.
Saçma olmuş kadınlar bile kadınlar üzerindeki güzelliğe hayranlar ilgi duyuyorlar zaten mankenlerin böyle olması gerekiyordu ve oldu şimdi eski gücünü yitiricek victoria secret
@ofmalmisinizz o dediğin kadını tanımıyordum şimdi googledan baktım çok çirkinmiş. Buna benzer kızlara üniversitede tombik ayıcık diye arkasından dalga geçiyordu erkekler. Kızlar da kendini güzel sanıyordu majyaj yapıp dar giyince 😂 Bak benim şişman çok arkadaşım var ama güzel değiller onlar da bunun bilincinde. Kimse gerçeği inkar etmiyor. Benim ablam da çok kilo aldı, midesine balon taktırdık kilo verdi. Şimdi dua ediyor. Kilo iyi bişey değil
Kadının milyon takipçisi var kadın erkek bir çok kişi tapiyor senin zevksizligin dünyanın en beğenilen kadınlarından Scarlette balık etli Marilyn de. Kilo iyi bir şey diyen yok ama öyle olan insanlara hakaret etmeye hakkın yok herkesin kendi vücudu kendi kararı ayrıca güzellik göreceli sanki kilolu insanları kimse beğenmiyormus gibi boş boş konuşuyorsun
@ofmalmisinizz scarlet ile Marilyn ile bu kadını nasıl bir tutarsın yaa 😂 bu resmen ayı gibi bişey. Sokakta bile bakmıyorlar buna benzer kızlara. Gerçeklere kulak tıkamak hiçbişeyi değiştirmez. Kilolu kadın zayıf kadın kadar güzel olamaz.
Onlarda kilolu çoğu insanın güzellik standartlarina göre. Sokakta gayette bakıyorlar bakımlı ve güzelse kadın manken model oyuncu olmuş onca beğeneni var niye sırf sen begenmiyorsun diye boş boş inkar ediyorsun. bu arada sende zayıf değilsin
@ofmalmisinizz ben gerçekçi ve normalim, sen hastasın cidden doktora git 😂 36 beden olan kuzenlerim diyetisten kontrolünde kilo almaya çalışıyorlar güzel durmuyor diye. Sağlıksız görünüyor kuru kemik gibi. 34 beden olan insan ölür ölür çocuk bedeni o. Çocuk bedenlerine bak hasta 😂
Ne tür bir psikopatsin senaryo yazmaya başladığını düşünüyorum ya da çevrende senin gibi mal. mankenler sanatçılar dansçılar sporcular 34-36 beden sen kimsin awk
@YalvarBarışalım aha geldi bi komplexli şişko daha 😂😂😂 mağazalarda satılan en küçük beden 38 ve 36 çoğu mağazada yok. Hasedinizden öldünüz la 38 e kilolu diyo 🤣