Nina Agdal, Danimarka asıllı tescili güzellerden… Bu güne kadar Billabong, Macy's, Frederick's of Hollywood ve Victoria's Secret gibi markalar için modellik yaptı. Ama henüz 25 yaşında olan bu güzel modeli isyan ettiren bir imada bulundular.Nina Agdal birkaç ay önce bir dergi ile anlaşmaya varıyor ve fotoğraf çekimleri gerçekleşiyor. Fakat dergi ünlü modele çekilen fotoğrafların yayınlamayacaklarını söylüyor..
Gerekçe ise bir kadına asla söylenmemesi gereken bir gerekçe: Fit olmamak yani kısacası şişmansın…
Genç ve güzel model kendisine gelen mail sonrası büyük bir üzüntü yaşıyor haklı olarak..
Şimdi soruyoruz: Bu güzel manken fit değil mi? #Meczup
Dergi tarafından şişman iması yapılan Victoria Secret meleği isyan etti! Şimdi soruyoruz: Bu güzel manken fit değil mi?
Dergi magazin modelliğinde askı gibi olunması gerekiyor. Balık etli veya fit veya seksi olmak yetmiyor. Çünkü kamera oldugundan 7 kg daha kilolu gösteriyor insanı. Yani normal olmanız gereken kgden en az 10 kg daha az olmalısınız bu tip modellikler için. VS meleklerinden bahsediyoruz
Daha ne kadar fit olacak ki🧐🧐 Ayrıca popüler kültürün bu ideal kadın dayatmalarından da sıkıldım, bir kadının güzel olması için iskelet mi olması gerekiyor
İnsanlar kendi kendilerine bir güzellik standardı ortaya atmışlar.. uymayanları bu şekilde kınamak suretiyle dışlıyorlar Çok aşağılıkça bir şey.. ki kadının güzelliğine laf yok.. kimmiş o kafa atasım geldi
Normal standartlara göre güzel ve fit ama onların standartlarına göre değil. Defile izleyenler bilir oradaki kızlar anoreksi hastası olduklarını çok fazla belli eder. Bu kız etmiyor aksine sağlıklı duruyor.
İşte böyle böyle bu kadınları anoreksiyaya sürükleyip öldürüyorlar resmen cinayet sonra nasıl başlarını koyup uyuyorlar kim bilir, bu sektördeki kadınlara üzülüyorum ve kadın dava açmalı bence kimse onun bedeninin şekline karar veremez.
Benim bahsettiğim Türk kızları kendini çok güzel sanan çirkin kızlar egoları yüksek olan kızlar üstüne alıncak bir şey yok hem bu benim yorumum istediğimi derim. Sen de Türk erkekleri tipsiz İtalyanların yanında dersin o da senin düşüncen kimse de karışamaz
@Kurkmantolumadon :bir kız olarak arada sırada doğru laf edebiliyorsunuz. sonuçta tarlaya ne ekersen onu biçersin, ebeveynleri ne ise onlardan doğanlar onlara benzer olur.
Ana Sayfa > Magazin > Sorular > Dergi tarafından şişman iması yapılan Victoria Secret meleği isyan etti! Şimdi soruyoruz: Bu güzel manken fit değil mi?
En İyi Cevaplar