Gigi Hadid
Bella Hadid
Sara Sampaio
Kendall Jenner
Taylor Hill
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç

Yeni nesilden neler gelecek , hic biri hatirlanmaz bile.. eski top modeller nasil mazide kaldiysa.. helena christiansen mi dersin , claudie shicffer mi , cindy crawford mu , tyra banks mi.. hepsi toz oldu.. yaslanmaya basladigi an kimse yuzlerine bakmayacak.. bu sektor insanlari kullanir ve cope atar. bu kadar.. ha , rahat yasarlar hepsi zengin oldu ama.. hic biri hatirlanmayacak bile..
Sadece güzellik ile 40 günde unutulur. 20 yıl sonra bile konuşulmak İçin güzellikten çok daha fazlası gerekiyor.
Listede yok ama candice swanepoel. Bir kadin hem bebeksi hemde seksi olmayı nasıl başarır sorusunun cevabıdır benim icin. Ama gercek sarisin değil. Kumral fotolari var. Kumrali daha cok yakıştıriyorum. Bir daha denese keske kumralı.
Gigi... ama hiç biri Candice Swanepoel’ i tek geçerim. Daha bir 10 sene bu listedekiler onun eline su dökemez.
Oha lan bu harbiden guzelmis djsjdjsj yukaridakiler nedense guzel gelmedi bana.
Candice makyajsız çuval giyse hepsini sollar.
Cevap
103Cevap
Ya kimseyi bunlarla alakalı olarak ne takip ediyorum ne de ederim. Dünyanın en saçma ve gereksiz olayı. Bu insanları sırf dış görünüşleri itibariyle takip ediyorlar. Biri memelerini açar ünlü olur öbürü gö. tünü gösterir sansasyon yaratır. Dünyaya etrafına diğer insanlara ya da sadece kendine ne katabiliyor bu insanlar bana bundan haber verin. Keyifli günler.
3. cü şıkka sara sampaio nun pek güzel olmayan bir resmini koymuşsun üstten sağdaki resmi olsaydı mesela şıklarda çoğunluk onu seçerdi bence yaani :):)
Taylor muazzam gözleri kalın kaşlar ve ince yüz hatlarıyla her kıyafette ve her farklı makyajda dikkat çekmeye devam ediyor. Uzun yollar konuşulacak.
Taylor mu Gigi mi karar veremiyorum huy ve ego bakımından Gigi’yi hiç sevmiyorum çok egoist biri bu yüzden Taylor ama gigi de çok güzel 😂
Gigi çocukluktan bugüne dek git gide güzelleşmiş, efsaneleşmiş bir isim. 20 yıl sonra da efsane kalacaktır.
Kendal demeyen net kızdan anlamıyordur. Sadece göğsü küçük onun haricinde müthiş birşey.
Kızdan anlamıyordur ne la herkesin göz zevki farklıdır
Göz zevki varda. İşte bende onu diyorum göz var nizam var. Bu karı beğenilmez mi.
Beğenmedim kesinlikle normal
Hiçbiri. Victoria Secret ı victoria secret yapan bu mankenler değil
Şıklardan hiçbiri
https://resimyukle.xyz/i/4T9d4C
Pardon yanlış resim 😅
https://resimyukle.xyz/i/0GT1dz
Hepsi estetikle 40 yıl bile güzel kalabilir, ama estetiksiz Barbara Palvin bunlara bin çeker
gigi hadid e bayılıyorum yüz hatları ve vücudu çok farklı bir çekicilikte
Benim için Josephine Skriver (eger yanlış yazmadiysam..)
Barbara listede yok ama ben çok beğeniyorum o kadını benim için BARBARA PALVIN😍💞
Taylor hill instagramina bakin sonra yine yazin cok cirkin ve yüzü sadece sivilce lekesi dolu..
Taylor zaten doğal hep yaslansa da güzel olur bu kadın
Kendall JENNER benim favorimdir. Pek çok severim kendilerini. :)
Hahaha modadan anlamaıdğınız o kadar belli ki onlarca başarılı melek varken ailesinin adı yüzünden ünlü olan instagirlleri koymuşsunuz. Candice iyidir.
Bu listedikiler yaşlanınca güzelliği gidecekmiş gibi geliyor bana
Kendall çünkü asla bitmeyecek hayran kitleleri ve parası var.
Hepsi çok güzel karılar efenim. Ama hepsinin içi boş 🤣
Bella gihi ve kendal Victoria secret meleği değil. Ama allah aşkına çoğunluk gigi demiş 😂 iyi misiniz? Göz var nizam var. Tamam gibi taş gibi hatun da kendal hepsinden güzel apaçık ortada be
Kadının kucakta değil, at üstün de zıplayanı makbuldur IV. Zeynep Farah Abdullah hz...
gönlümde Adriana Lima yatıyor.
ama buradaki seçeneklerden Taylor Hill'i seçmek istiyorum.
Kendall' a aşık oldum, daha önce nasıl keşfetmedim bu kızı ya :(
Bunların içinde evet Victoria'nın tek meleği ADRİANA LİMA
Yoldan birkaç kız seçip bunlar kadar estetik ve bakım yaptır daha güzel olacaklarına eminim
Gigi Hadid, Bella Hadid ve Kendall Jenner vs melegi değiller
Gigi kadar şeytan yok. Hepsi de onu demiş çıldırıyorum. En sondakinin tatlılığı kimsede yok. Bu yüzden Taylor Hill <3
Romee strijd ve Candice Swanepoel
Adriana lima zaten 10 senedir victoriada hala konusuyoruz bir 10 sene daha konusulur
Kötü 'nün iyisi ışte napalm , Kardashian 10 basar bunlara 😍😊
Ne zevksiz insanlarsınız hepinizden utanıyorum Kendall Jenner <3
Sevdiğim kız bunların hepsini verseler yine ona değişmem Allah çarpsın
Taylor hill tabiki hiç estetiksiz kendal estetikle öyle. Taylorun en kötü fotoğrafını koymuşsun bir de yani. Taylor un fizikte süper
Sara Sampaio ve Taylor Hill
Bu şıklardan Kendall ama bana göre Barbara Palvin
sara sampaio taylor hill ve barbara palvin
Bana niye hepsi cirkin geliyor anlamis degilim.
Kenall Bella Gigi melek değil.
Hiçbiri 20 yıl sonra konuşulmaz. Heidi Klum misali
@ozianna
Sizden Bir Şey İstesem Yapar mısınız Abla?
Hepsi birbirinden güzel arkadas
Adriana lima ve alessandro Ambrosio
Kendall Jenner çok doğal bence o
Taylor Hilli çok seviyorum ❤
Bu liste benim çok sinirimi bozdu
Doutzen Kroes dışında hepsi tırt, yani siradan.
Gigi hadid cok guzel ya
Kendal çok tatlı gerçekten
Kendall Jenner bana göre...
Güzelliği tartışılmaz
Kendal jenner tabiki aşığım kendisine
Hiçbirini tanımıyom onlar beni tanisinlar
Hiç birisi güzellik göreceli bir kavram değildir.
Hepside gapçık ağızlı
Gigi kesinlikle
Bella Hadid daha güzel 🙃
Gigi
Taylor kaş ortasıyla bile güzel o kız küflenmez ✩
Taylor @hillssmoonn harici gereksiz
Oha bu kadar da şımartılmaz ki yahu neyse ziyan etmeden 😎 gözlükleri takmalıyım asdfhjll
@Hillssmoonn taylor hill yazacaktım dedim Taylor kim hillssmoonn varken 😂😂 tak gözlüğü yak KS yi
Ahdlgşaş slk
İltifat olarak " slk" bunu seçme hoşuma gidiyor 😂😂
Psikopatlık seviyem 😂😂😂
@Hillssmoonn senin yaptığın psikopatlık benim hoşuma gider all jileti açtım müslüm babayı kan gövdeyi götürsün 😂😂😂 vazgeçtim benim canım tatlıdır bir iki cimcik yeter
Kendall Jenner.
Kesinlikle kendall jenner.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar