Magazin Yürüyüşü ve bakışıyla en efsane olan Victoria's Secret mankeni hangisi? 11irem Takip Et Bilge Yaş: 29 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 31 Yapay Zekaya Sor EFSANE olani seciyoruz. Sizin yürüşüyle durusuyla bakişıyla efsane dediginiz isim hangisi? Taylor Hill boy 1.78 kilo 55 Izabel Goulart boy 1.77 kilo 53 Elsa Hosk boy 1.77 kilo 56 Kendal Jenner 1,78 cm. kilosu ise 54 Barbara Palvin boy 1.72 kilo 55 Adriana Lima 1.78 cm kilosu ise 56. Bella Hadid Boyu: 1.75 cmAğırlığı: 55 kgGigi Hadid boy 1.79 kilo 58 Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan: Yaşın 18 - 24 25 - 29 30 - 35 36 - 45 46+ Lütfen yaşını seç Güncellemeler+1 yıl Arkadaslar en cok yorum alan top modelleri tekrar secenek olarak sunacagim Yürüyüşü ve bakışıyla en efsane olan Victoria's Secret mankeni hangisi? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 4 kişi beğendi
PнiιippaİsBacк Takip Et Yoda Yaş: 28 , eic 100% +1 yıl Adriana limanın bacaklarıİzabel goulartın kalçasıElsa Hosk'un göğüsleriİnsan ayırt edemiyor bunlar melek hey maşallah. 0 0 Yorumla
athena_anthea Takip Et Yoda Yaş: 38 , eic 96% +1 yıl Hiç "bilmiyorum" gibi bir seçenek bırakmamışsın ankete, ben takip etmiyorum rast gele yanıtladım. 0 0 Yorumla
Hissiz72 Takip Et Master Yaş: 110 , eic 99% +1 yıl Tabiki hepsi bayılıyorum bunlara ya çok güzeller şekerler 😍 0 0 Yorumla
EmreJuan Takip Et Guru Yaş: 40 , eic 35% +1 yıl Merhaba,Pek te bir moda sorusu gibi olmamış ama Barbara her zaman favorimdir.#Just 0 0 Yorumla
biradetmehmet Takip Et Master Yaş: 46 , eic 31% +1 yıl Magazin konusunda 335 cevap paylaştı. Hiç birisini tanımam ama kadını böyle böyle metalaştırdılar 0 0 Yorumla
devrikmuhalif Takip Et Guru Yaş: 43 , eic 90% +1 yıl Hepsi heepsiiğğğ 😍😍😍😍Heeğğğğ#uykusuzaytek 0 0 Yorumla
feyman00 Takip Et Xper 6 Yaş: 33 +1 yıl bunlar güncel mankerler galiba pek bilmiyorum ama efsane diyince mirande kerr aklıma geliyor :D 0 1 Yorumla 11irem +1 yıl Miranda victorias secret birakti Yorumla
Fshsgsh Takip Et Yoda Yaş: 25 , eic 61% +1 yıl Gigi bence güzel kadın ya 2 1 Yorumla reddir +1 yıl Tabiki Yorumla
Renklibakiş Takip Et Xper 6 Yaş: 42 , eic 45% +1 yıl Hatları müthiş ama kadının 0 3 Yorumla 11irem +1 yıl Hangisi Yorumla Renklibakiş +1 yıl Tabiki barbara Yorumla Renklibakiş +1 yıl Lakin renkler ve zevkler tartisilmaz derler ya bunun dogrulugu yorumlarlada sabit. Cunku herkes Farkli birini seçmiş. Ya senin favorin hangisi irem Yorumla
Kumrallaecokyasasin Takip Et Xper 7 Yaş: 31 , eic 83% +1 yıl Doutzen kroues ve Gisele bündchen ❤️❤️ 0 0 Yorumla
dangerouskadin Takip Et Yoda Yaş: 32 , eic 98% +1 yıl Ben bir Gigi yi bilirim bir de savrulan saçlarını. 0 0 Yorumla
Kastellorizo Takip Et Xper 6 Yaş: 40 , eic 98% +1 yıl Candice Swanepoel ve Tricia Helfer tek geçerim 0 0 Yorumla
Testr Takip Et Guru Yaş: 36 +1 yıl Kendall Jenner 2 1 Yorumla Testr +1 yıl En iyisi Kendall jenner Yorumla
Gizli Üye (36-45) +1 yıl Kendal Jenner 💋 0 1 Yorumla amaçsizbirüye +1 yıl Ona bende bitiyorum ya Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
20Cevap
Hiçbiri cevap Alessandro Ambroiso ❤️
Adriana limanın bacakları
İzabel goulartın kalçası
Elsa Hosk'un göğüsleri
İnsan ayırt edemiyor bunlar melek hey maşallah.
Hiç "bilmiyorum" gibi bir seçenek bırakmamışsın ankete, ben takip etmiyorum rast gele yanıtladım.
Tabiki hepsi bayılıyorum bunlara ya çok güzeller şekerler 😍
Merhaba,
Pek te bir moda sorusu gibi olmamış ama Barbara her zaman favorimdir.
#Just
Hiç birisini tanımam ama kadını böyle böyle metalaştırdılar
Hepsi heepsiiğğğ 😍😍😍😍
Heeğğğğ
#uykusuzaytek
Hicbirtanesini tanimiyorum ama verdim oyu birtanesine
bunlar güncel mankerler galiba pek bilmiyorum ama efsane diyince mirande kerr aklıma geliyor :D
Miranda victorias secret birakti
Gigi bence güzel kadın ya
Tabiki
Hatları müthiş ama kadının
Hangisi
Tabiki barbara
Lakin renkler ve zevkler tartisilmaz derler ya bunun dogrulugu yorumlarlada sabit. Cunku herkes Farkli birini seçmiş. Ya senin favorin hangisi irem
Doutzen kroues ve Gisele bündchen ❤️❤️
Ben bir Gigi yi bilirim bir de savrulan saçlarını.
Candice Swanepoel ve Tricia Helfer tek geçerim
Adrian tabii kii
Barbara ve kendal benim favorim miranda kerr <3
Kendall Jenner
En iyisi Kendall jenner
1. aşırı güzel
Taylor Hill.
barbara diyelim
Heidi klum nerde ya
Gigi hadid
Kendal💖
Barbara Palvin