Güzellik & Bakım Victoria's Secret'ın en dişil, en seksi kokan vücut spreyi hangisi? Pink_Diamond01 Takip Et Xper 4 Yaş: 25 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 21 Yapay Zekaya Sor Velvet petals Bare vanilla Aqua kiss Pure seduction Love spell Romantic Amber romance Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan: Yaşın 18 - 24 25 - 29 30 - 35 36 - 45 46+ Lütfen yaşını seç Victoria's Secret'ın en dişil, en seksi kokan vücut spreyi hangisi? Cevapla Vücut Soruları Beğen Paylaş Takip Et 3 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 47,4b cevap paylaştı. Velvet petals 0 0 Yorumla
cileksarisi Takip Et Xper 7 Yaş: 31 , eic 97% +1 yıl Ben Bare Vanilla Shimmer kullanıyorum yazın hem misler gibi kokuyorum hem de simli simli parlıyorum ve simli losyonu ile birlikte kullanıyorum. 0 4 Yorumla Pink_Diamond01 +1 yıl Ya çok vanilya kokusu baskın diyorlar Yorumla cileksarisi +1 yıl Bence çok güzel bir koku. Vanilya yok sadece içinde ve çok dişi geliyor bana vanilya. Zaten çoğu kişide onu seçmiş. Yorumla Pink_Diamond01 +1 yıl Love spell almayı düşünüyordum onun hakkında ne düşünüyorsun Yorumla cileksarisi +1 yıl O da çok güzel bir koku ben de losyonu var simli atabilirim. Böyle çiçek ve baharat karışımı gibi geliyor bana. Yorumla
Edameda06 Takip Et FenomenMaster Yaş: 34 +1 yıl Velvet Petals ve Pure seduction 💜 0 2 Yorumla Pink_Diamond01 +1 yıl Onlar çok ağır gibi ya özellikle pure saduction Yorumla Edameda06 +1 yıl Pure seduction benim tenimde tam oturuyor sanki, çok beğeniyorum. Hafif kokular bende çabuk uçuyor Yorumla
İST34MLT44 Takip Et Guru Yaş: 37 , eic 99% +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 620 cevap paylaştı. Bare vanilla kullandım 0 1 Yorumla Pink_Diamond01 +1 yıl Erkeklerde nasıl duruyor acaba tabi seviyorsan ne güzel Yorumla
GüzellikPeriSi_ Takip Et Guru Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Bare vanilla ❤️ 0 1 Yorumla Pink_Diamond01 +1 yıl Vanilya kokusu baskın diyorlar ama Yorumla
Dertli1818 Takip Et Guru Yaş: 23 , eic 69% +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 465 cevap paylaştı. Bare vanilya çok güzel 0 0 Yorumla
karamelizeaşk Takip Et Master Yaş: 35 , eic 97% +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 413 cevap paylaştı. Acaba nasıl kokuları var merak ettim 0 0 Yorumla
Işıll_ Takip Et Xper 5 Yaş: 27 +1 yıl very seksi kesinlikle müthişş 0 1 Yorumla Pink_Diamond01 +1 yıl Çok kadınsı bir koku mükemmel Yorumla
ışıklıevre111 Takip Et Xper 6 Yaş: 21 +1 yıl Love spell gibi 0 1 Yorumla Pink_Diamond01 +1 yıl Nasıl bir kokusu var Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
Velvet petals
Ben Bare Vanilla Shimmer kullanıyorum yazın hem misler gibi kokuyorum hem de simli simli parlıyorum ve simli losyonu ile birlikte kullanıyorum.
Ya çok vanilya kokusu baskın diyorlar
Bence çok güzel bir koku. Vanilya yok sadece içinde ve çok dişi geliyor bana vanilya. Zaten çoğu kişide onu seçmiş.
Love spell almayı düşünüyordum onun hakkında ne düşünüyorsun
O da çok güzel bir koku ben de losyonu var simli atabilirim. Böyle çiçek ve baharat karışımı gibi geliyor bana.
Velvet Petals ve Pure seduction 💜
Onlar çok ağır gibi ya özellikle pure saduction
Pure seduction benim tenimde tam oturuyor sanki, çok beğeniyorum. Hafif kokular bende çabuk uçuyor
Bare vanilla kullandım
Erkeklerde nasıl duruyor acaba tabi seviyorsan ne güzel
Bare vanilla ❤️
Vanilya kokusu baskın diyorlar ama
Bare vanilya çok güzel
Acaba nasıl kokuları var merak ettim
very seksi kesinlikle müthişş
Çok kadınsı bir koku mükemmel
Love spell gibi
Nasıl bir kokusu var