- Diğer konusunda 1,8b cevap paylaştı.
+1 yılSevgili Hasibe.
Victoria’s Secret ailesi olarak başvurunu değerlendirdik. Defileye çıkman bizi çok mutlu eder. Ancak hemen manken olmak için acele etme. Sabırlı ol. Zamanı gelince eminim harika bir Victoria’s Secret mankeni olacaksın. O zamana kadar defilelerde seni podyum olarak kullanabiliriz…
Kimbilir bir parca egzersizden sonra belki kulis bile olabilirsin. Ah hah hah hah hah! Ulan çok güldüm yaaa. Fakat iyi güldüm haa… Güzel güldüm yalnız.
Sevgiler Miranda Kerr.
link16 Yorumla
Soran+1 yılah ahh bir de kadınlara benim gözümle baksan belki anlarsın benim sevgilim bunlardan milyonlarca kat güzel
- +1 yıl
Güzel güldüm yalnız.
Soran+1 yıltahta gibi ka.ılara özenip g.tsüz kalıyosunuz yazıktır günahtır.
- +1 yıl
Rahatsızlığın yok ise diyet ve spor sorunu çözer.
- +1 yıl
sen erkek misin ? benim sevgilim bunlardan güzel demişsin :S
Soran+1 yıllezbiyenim.
En İyi Cevaplar
Sokakta ya da çevremde daha güzel kızlar görüyorum.
01 Yorumla
Soran+1 yılevet dolu çünkü
+1 yılBakımlılar, hatları düzgün, basen yok, albenileri yüksek, boylu poslu, düzgün bacaklı, kendine baktıran hatunlar.
Victoria secret meleklerinden güzel bir sürü hatun vardır dersen anlarım, hak da veririm ama hiç güzel bulmuyorum da demek biraz haksızlık. Cintia Dicker misin sen ki güzel bulmuyorsun derler maazallah.05 Yorumla
Soran+1 yılismimin duyulmamış olması beni çirkin mi yapar?göğüsleri olmayan kadın kadın mıdır bir de?bacakları düzgün demişsin de erkek gibi kadın hepsi hatları düzgünse erkek vücuduna bak.ben onlardan etkilenmiyorum.
- +1 yıl
Kimileri küçük göğüs sever kimileri büyük , beğeni göreceli bir kavramdır. Bu arada göğüsleri yok ddiğin Victoria Secret meleklerinin ölçülerine bir bak derim.
Antitezlerini bir daha oku istersen, bana saçma geldi.
Top modelde aranan özellikler, uzun boy, orantılı hatlar, bakımlı olması, vb. faktörlerdir. 2 sene önce dünyanın en güzel hatunu seçilen Scarlet Johanson 'un boyu 1.58. Ama Victoria Secret modeli olamaz. Her kızın bir beğeneni vardır. Senin de çıkacaktır bir gün, üzülme
Soran+1 yılgözüme mi inanayım yazan ölçülere bu resimdekiler meme ise senin için sorun yok :D ayrıca sen anlamamışsın erkeklerle ilgilenmiyorum ben lezbiyenim.
- +1 yıl
Cinsel tercihinle ne alakası var bunun? Konuyu saptırma, ben haklıyım hüleyyn ! :D Son cümleyi laf sokmak için değil espri olsun diye yazdım,
Yahu herkesin farklı tercihi olabilir, sen düşüncemi değiştirebilirsin ama tercihimi değil. Ben de senin tercihini değiştiremem. Hem çok uzadı bu konu, ikimiz de bayanlardan hoşlandığımıza göre, büyük göğüslüler senin olsun, Victoria Secret mankenleri benim. Şu an pis pis sırıtıyorsundur ...
Soran+1 yılyoo sırıtcak bir durum yok ama allaha şükür kız arkadaşım istediğim gibi
Gözlerını s*keyım..
12 Yorumla
Soran+1 yılküçücük göğüsleri olan hatta olmayan hatunların göğüslerine teleskopla mı bakıyorsun
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
18Cevap
+1 yılçevremde , yakın olan fiziği ve güzelliği yerinde olan kızlardan daha çok hoşlanırım .özelliklede hiç bir zaman victoria scret kızlarını merak edipte izlemedim .
22 Yorumla
Soran+1 yılgöğüs bile yok hatunlarda kalça 0 öyle kadın mı olur
- +1 yıl
dediğim gibi hiç bir zaman ilgimi çekmediler .haklı olabilirsin bu konuda .
Ben de beğenmiyorum.
link17 Yorumla
Soran+1 yıloff bu hatun işte
Soran+1 yılben biliyordum bu kadınıda unuttum benim beğendiğim cinsten
Sen iyi misin yahu adı üstünde melek onlar melek : ) Fazla güzeller bence.
21 Yorumla
Soran+1 yılgöğüssüz kızlardan hoşlanmıyorum dümdüzler
onlardan daha güzelleri vardır eminim ama medya insanların gözünde büyütüyor hepsini gerçi çirkinde değiller hani
27 Yorumla
Soran+1 yılya yüzler tamam güzel ama bu fizik mi fiziksede kadın fiziği değil
Soran+1 yılya iyi de beğenmiyorsam beğenmiyorum yani gizlicek miyim?
Soran+1 yılonlar bana saldırmasa direk fikir beyan etseler eyvallah
Soran+1 yılben eksilemedim
+1 yılBende sevmem hele şu dünya güzeli kainat güzeli seçilenler zerre kadar hoşuma gitmiyor.Bence şike var o işlerde
11 Yorumla
Soran+1 yılgüzeller var ama şimdi
fenada değiller niye öyle dedin ki şimdi seksi değiller zarifler
110 Yorumla
Soran+1 yılya vücut kadın gibi değil ki erkek
Soran+1 yılbu iyi ama poposu flan yerinde
Soran+1 yılmeslek icabı çirkin olmak gerekiyorsa defilelerde memeleri büyütüyorlar
Soran+1 yılbiliyorumda hatunlara tapılıyor anlamıyorum yani ben niye etkilenmiyorum o zaman diyorum ama yok normalde böyle hatun görülünce bakılmıyor cidden
ne bunlar ya gece gece midem bulandı mal gibi göğüleri var hepsinin bir o kadarda çirkinler
36 Yorumla
Soran+1 yılvalla ha sokakta böyle göğüslü kızlar görseler bakçaklar sanki
Soran+1 yılbende zaten böyle olan hiçbir kıza baktığımı hatırlamam erkekleri silikonlu sütyenle flan kandırıyolar belki de bende hatunum o yüzden hatunların tuzaklarına düşmem.
Soran+1 yılsurata bakmadım ben fizik için dedim güzel yüzlüsü çok
+1 yılbende beğenmiyorum anadolu kızı kadar güzeli var mıbe
11 Yorumla
Soran+1 yılo da değil
ks deki kızlar hepsini cebinden çıkarır o yellozların02 Yorumla
Soran+1 yılvalla orasını bilmem ben
o zaman sen daha nasıl kızlardan hoşlanılcağını bilmiyorsun
07 Yorumla
Soran+1 yılsenden iyi biliyorum emin ol fındık göğüslü kadınlara kadın demem ben
Soran+1 yılben doğduğum günden beri küçük göğüslü olan kadınlardan etkilenmiyorum.
Soran+1 yıltek kullanımlık derken?ben büyük göğüslü olmayan kadına bakmıyorum mesela
- +1 yıl
kızım büyük göğüslü kadınların hepsinin göğüsleri doğumdan sonra inek memesi gibi oluyo. :D hatta genç kızların da cogu ssarkık ve şekilsiz. Hiç büyük memelilerle yatmadık gibi konuşma .:D sütyenle sıktır füze gibi görünsün açınca çakılsın memeler peh
Soran+1 yılvalla meme var meme var ona bakarsan sarkık olan küçük göğüslüde dolu göğüslerini koruyan kadının memeleri dik olur.
+1 yılHepsi güzel değil bence de..
20 Yorumla
+1 yılSevmezsiniz; cunku onlar insan degil melek.
16 Yorumla
Soran+1 yılçirkinmiş o zaman melekler
- +1 yıl
Kalem gibi manitalar cirkin mi olur yaaa. Lutfen ama lutfennnn...
Soran+1 yılkadın dediğin kıvrımlı olur kalem gibi değil
- +1 yıl
Kalem gibi demek kaleme benzer anlamında değil, kalem gibi hatasız anlamında.
Soran+1 yılbence kalem gibi düzler inkar edilemez bir gerçek bu da
- +1 yıl
ASlında bize nefes alsın yeter, hatta nefes almasa da olur :D
sen neden beğenemedin bende onu anlamadım
11 Yorumla
Soran+1 yılmeme yok popo yok bel oyuntusu yok.
+1 yılBirde seni görelim güzelim. Belki haklısındır.
03 Yorumla
Soran+1 yılbunlara güzel diyen zihniyet bana demez göğüssüz kadına kadın diyorsunuz ya ayrıca bana güzelim deme.
- +1 yıl
Tahta olmadığı müddetçe göğüs kabulümdür. Balık etli severim ama kendini dünyaca kabul ettirmiş mankenlere de laf edecek kadar iddialı değilim.
Soran+1 yılbütün dünya beğeniyor diye sende beğenmek zorunda mısın?skolastik düşünce gibi bir şey bu hala değişen bir şey yok.
+1 yılBende beğenmem bir pembeli olarak.
02 Yorumla
Soran+1 yılilk kez aklı başında bir kız görüyorum
- +1 yıl
:) Bende
(Kıskançlık smiley)
53 Yorumla
Soran+1 yılyahu güzel olsa tahrik olurum bilmem anlatabiliyor muyum
Soran+1 yılolsalardı hetero olurdum emin ol
+1 yılkurban olun bunlara izleterek boşaltırlar adamı
021 Yorumla
Soran+1 yılolamam kusura bakma zevksizsin :D
- +1 yıl
dünya alem hasta zevksiz sen zevklisin zaten :D
Soran+1 yılbu dünyada bu kadar salak varken haklısın.memesiz poposuz kalın belli kadınları beğenmediğim için zevksizim :D
- +1 yıl
meme inek memesi gibi olsa ne çıkar :D avucu doldursun yeter o yüz o vucut oranı türkiyede 1 kızda yok. Seni de görelim çek resmini de bok atıp duruyon
- +1 yıl
bu kadında harika :) Bir kere iki türlüde kendisine bakmış sadece birisi yapı olarak ektomorf diğeri mezaform.
kelly brooke harika bir kadındır. İlla tek tip kadın güzel olcak diye bir şey yok. Her zayıf güzel , her göğsü büyük güzel diye de bir şey yoktur :)
Soran+1 yılo tarz kadınlar güzel değil bana göre victoria secret mankenlerinin göğüsleri yok denecek kadar az belleri kütük gibi düz popoları yok ve bacaklarında kadınsı kıvrımlar yok ben sevmiyorum öyle ama öyle kadınlar az bulunurmuş iyiki az bulunuyor o zaman kelly brook gibi harika kadınlar çok bulunuyor sanırım ya
- +1 yıl
bana sen balık etlisin ve kendini paklamaya çalışıyon gibi geldi ya hayırlısı :D
Soran+1 yılevet memesi poposu yerinde olan kadın şişman onların beli kütük gibi kalın olduğu halde zayıflar ama di mi ne saçma beleşsiniz ya
- +1 yıl
:D erkek arkadaşın seni zayıf birisi ile mi aldattı :D
- +1 yıl
Soran+1 yılsarkar korkusundan güzel kadınlarla olamıyorsunuz yazık :D ben 1.72 boyunda 55 kilo bir kız olarak şişman olamam mümkün değil ha meme popo var olunca şişman oluyorsak şişman de :D bir de daha anlamamışsın ben lezbiyenim ohoo ilk önce bunu anlasaydın.
- +1 yıl
sende psiko nevroz hastalığı var :D Sen insanların tercihlerine bile saygı duyamıyosun. sanane be manyak erkekelr onalrdan hoşlanıyo işte , senin gibi iki üç kişi de gitsin koca memeden hoşlansın . hayırdır verdiğim linkteki küçük memeli kızı da mı begenmedin. Özelden bir ara fotonu atsana bana
Soran+1 yılküçük memeli hiçbir kadını beğenmiyorum ayrıca küçük göğüslü kadınlardan hoşlanan erkeklerinde homoseksüelliğe yatkın olduğunu düşünüyorum.kurban olun demişsin kıskançlıkla suçlamışsın ha sen yapınca iyi ben yapınca kötü :D bir de kıskançlıkla suçladığın kişide lezbiyen ha
- +1 yıl
lezbiyenin bizi suçladıgı şeye bak homoseksüellik. Sen nasıl bir insansın ya . lez , fikirleri kabullenmenmez. memen ufak olsa büyüklere tas atardın . büyük memelerde göğüs saksosunu severimsadece
Soran+1 yılalakası yok kız arkadaşımı büyük göğüslü seçtim zaten öyle olsa silikon taktırırdım.suçlamıyorum homoya yatkınlığınız olduğunu düşünüyorum kadını kadın yapan en önemli ayrıntıdır meme çünkü o yüzden asıl kadınlardan hoşlanıyorum.
- +1 yıl
kadının kalçalısı yemeğin salçalısı. Meme hiç olmasın demiyorum kaç numara sütyen giyiyosun sen. Ama gerçekten büyük meme görüntü kirletiyor oran kayboluyor. Haa sakso harika oluyor
Soran+1 yılkelly brooktaki meme çirkin mi
- +1 yıl
çıplak halini gördüm biraz daha ufak olsa daha güzel olabilir. Sarkmış biraz. Sütyenli hali muhteşem orası ayrı
Soran+1 yılkadının yaşı 33 normal öyle olması ona rağmen harika
- +1 yıl
nefesini keser insanın öyle karım olsun yataktan çıkartmam emin ol
kendi fotnu atsana merak ettim
03 Yorumla
Soran+1 yılya ben kendimi niye koyuyorum hoşlanmıyorum bu tip hatunlardan o kadar
Soran+1 yıltamamen farklıyız gerek yok
+1 yılfotolardakiler için güzel diyemem kemik hepsi
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılbarbara palvin tek onlar içinde
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılschon wundebaaaaaaagh!
00 Yorumlabırak sen bu işi
110 Yorumla
Soran+1 yılsen bırak bence daha hatundan anlamıyorsunuz erkeğim diye geçiniyorsunuz.
Soran+1 yılkatenin göğüsler 10 numara ama tamamen beğendiğim fizik kelly brooktur bakta hatun gör
Soran+1 yılyok ya ben sarışın sevmem
Soran+1 yılben bronz tenin hastasıyım bana sarılar seksi gelmez.
Soran+1 yılya ben beyaz tenliyim bronz tenli kadın seviyorum o yüzden.
Gizli Üye(30-35)+1 yılGögüsleri yok gibi
03 Yorumla
Soran+1 yılevet kadın dediğin göğüslü olacak o yumuşaklığı hissedeceksin
Cevap sahibi+1 yılLezbiyen degilim ama bende hafif oyuntulu kızları begenirim
Soran+1 yılbel oyuntusu olacak kadında ince olmalı bel göğüsler dolgun kalça çıkık bacaklarda dolgunca olacak kadın olduğu hissedilmeli
İskelet mk :D
00 Yorumla
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler