Neden bu abartı? Türkiye'nin en güzel kadını diyen dolu hatta abartıp Dünyanın en güzel kadını diyorlar. Yığınla estetik var hele botoksları çok itici Esra bilgiç daha güzel bence. Botokslari çok kötü her yeri dolgu Burnu burda nasıl geniş burna dolgu yapmış, yüzü inceltmiş
Ben nedense eski halini yeni halinden daha çok beğeniyorum evet burnu kalın yanakları tombul ama eski hali çok daha canlı ve güzel geliyor diğer ünlülerde de kusurlar bana karakteristik geliyor. Her ünlü birbirine benzemeye başladı bu kadar estetik yaygın olmasaydı herkes kendine has güzelliği ile kalsa ne kadar güzel olurdu farklı yüzler görürdük resmen herkes aynı ya. Esra Bilgiçte de çenesinde bi dokunuş var Fahriyedeki kadar yok ama o da estetikli
bu kadın hiç estetiği yokken güzelliği ile dikkat çekip ünlü oldu... estetiksiz hali de çok güzel. ama elbette zevk meselesi, sen beğenmeyebilirsin. ben Ukraynada okurken bu kadının reklamı çıkıyordu ukraynada, şampuan reklamıydı... ve acayip zengin bir adamın oğlu bana bu kadını çok beğendiğini demişti... ultra zengin, ultra yakışıklı Ukraynalı çocuk bile beğeniyordu bu kadını. yani burakla evlenmeseydi de yine çok muhteşem adamlar talibi olurdu.
0
5 Yorumla
Soran
+1 yıl
Buna inanmamı bekleme 😅öyle olsa Özcan Deniz'le neden olsun gerçekse umudum artık benim fahriye ye yüz olarak bin basarim demek ki bana da iyi talipler gelir 😅 Fahriye estetiksiz oya Aydoğan sayesinde meşhur oldu Oya hanım kendine benzetmiş herhalde zaten ilk dizinsindeki yapımcı Oya Aydoğan hatrı olmasa Fahriye yi dizim de olmazdı demiş bu şöhreti hem estetiğe hem de oya Aydoğan a borçlu
sen de güzelsindir, görmedim seni... zevkler ve renkler tartışılmaz. milyonlarca insan beğeniyor. evet Oya Aydoğan ilk beğendi, meşhur etti ama çok beğenildiği için şöhreti aldı başını gitti.
ben 2017 yılında Ukrayna'da okudum, yaz okulunda. O zaman bu kadının orada reklamı çıkıyordu. fanı değilim. kaldı ki fanı varsa zaten, sevenleri doludur.