Kıskanç diyecek ergenler gelir şimdi, Sadece mantıklı düşünmenizi istiyorum onca Yabancı Top model varken kim Hadise yi kıskansın 😂o kadar güzel kadın içinde Hadise yi kıskanmaya zaman yetmez. Güzel kadınların ölmesi gerekir tek tek. Neyse bence güzel değil. Gözleri bir tuhaf ağızı bir değişik zamanın da Ahmet Çakar Hadise güzel değil kurbağa gözlü dedi diye linç edilmişti ama adama hak veriyorum ya 😂 fiziği de yok zaten
Kız tam da içimi okudun tip desen tip yok karakter desen o da yok sadece bir yerlerini açarak buralara kadar geldi bizim milletimiz de zaten herkesi balon gibi şişirmeye çok meraklıdır
hadisenin güzelliği abartılıyor muydu ki? güzel bir kadın ama yaşına göre, dediğin gibi modellerle kıyaslanacak raddede olabileceğini düşünmüyorum kendimce
Abi kadında çok fazla estetik var Baya oynanmış karıyla kdödleoe ilk halinde burnu kötü dudakları falan ince estetikle makyajla seksi durmaya çalışıyor
Makyajsız güzel değil bence. Konuyla alakası yok ama sence benim tipim fiziğim kötü mü profil fotoğrafıma bakıp nasıl olduğumu söyler misin objektif bir şekilde alıngan değilim eleştiriye açığım?
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
Eskiden guzeldi. Deli oglan zamanlari. Deli oglan, stir me up kliplerinde tam bir afet ama sonradan hem fizigi bozuldu hemde yüzünü kendi eliyle bozdu.
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(25-29)
+1 yıl
Model olup cirkin olan ve aurasi olmayan çok. Ve hadiseyi beğeniyorum eskiden beğenmezdim