🌸 Bence değil.. "Lahmacun mu pizza mı?" veya "lahmacun mu hamburger mi?" sorularına çoğu kişi lahmacun diyor, lahmacunu tercih ediyor. Hayır yani bunlar varken naassııı lahmacunu seçebilirsiniz aaa ya Bence siz şov yapıyorsunuz 🤡

Lahmacun mu pizza mi dersek tabi ki ben de lahmacunu seçerim 😜
Her şehrin lahmacunu çok güzel olmuyor ama belki o yüzden sevmiyorsundur yediğin yerlere göre
Vallahi zamanında çok yedim bu pahalılık ta artık korkarım çağırayım bence lahmacunu nerden yediğine bağlı çünkü herkesin lahmacunun farklı damak tadı veriyor.. güzel mi dersen pizza dan daha sağlıklı olduğu kesin. Doyurur hem.
Cevap
27Cevap
şov değil lahmacun oldukça lezzetli bir yemek
Hayır güzel değil.
Ev yapımı ya da işinin hakkını veren bir yerde yediğin lahmacun insanı cenette hissettirir
Lahmacunun arasına bir Adana kebap, üzerine soğan salatası, onun üzerine ince kıyılmış jilet kesim domatesler... Baharatları yağdır. Sonra dürüm yap ve içeceğini iç... Offf🤤
Her yer lahmacun yapamıyor benim gittiğim lokanta öyle güzel yapıyor ki çıtır çıtır böyle 4 tane gömüyorum valla en kral pizzaya hamburgere değişmem
İyi ustanın elinden çıkan lahmacunu hamburgere tercih ederim. Köftesini, ekmeğini kendisi yapan burgercileri ayrı tutuyorum.
asıl şovu yapan pizza ve hamburger diyerek kendini marjinal sananlar. ağzının tadını bilen lahmacun der.
Pizza da lahmacun da hamburger de aç kalınca yerim diğer türlü esnaf lokantasında kebap , et döner , büryan , köfte tercihim. Fazla abartılıyor.
Şimdi lahmacun mu yoksa en sevdiğin arkadaşın mı desen hiç düşünmeden tabikide lahmacun
Nasil yapıldığına bağlı valla pizzadan güzel de olabilir çok kötü de
Burger ile karşılaştırırsan lahmacun
Pizzamı dersen evet pizza.
Bence çok güzel ve bol yeşillikli soğanlı olursa offf hemen gömerizz 🤗🤗
İçine soğan koyarsan abartıldığı kadar güzel oluyor
Güzel ama kıyaslayınca bana göre diğer yemeklerle aynı.
Evet hem de çok güzel 😋 ayrıca abartı değil tadına bakan çok över 😅 gerçekten lezzetli tada sahip
Çok çok guzel ama en son ne zaman yedıgımu bile hatırlamıyorum malum öğrencilik sadee yurt yemekleri :(((
Evet abartıldığı kadar güzel bir şey
Lahmacunu bir kenara bırakta o duruşa bi kruş kaç kuruş
Hepsinin de yeri ayridir. Gercekten iyi yapildigi surece ucu de birbirinden guzeldir.
Tabi ki lahmacun ne ki aa hamgurgerin yanında pizzanın ve noodle yanında bencede şov sana katılıyorum
Eğer kişi çok seviyorsa evet güzel olabilrr ama bence abartıldıği kadar güzel değil 🤔
Hemde nasıl lan üzerine sumaklı soğan üfffff
Amerikanın, İtalyanın oyuncağı olmuşsunuz
Tabikide lahmacun
Kimle yediğine göre lezzetlenen bir besin
Hayır idare eder
Lahmacunu çok severim
Lahmacun sevmeyen ne bilim. Az bile abartılıyor
bence hayır kıymalı pidey7i tercih ederim
Geçen bir yaptım felaket guzeldi
Hayır pek sevmiyorum ben.
Sanki abartılıyor gibi 😏 tabi tercih meselesi.
Ben sevmiyorum şahsen
Sadece güzel abartıldığı kadar değil.
Bence de abartılıyor yani ama göreceli bir şey
Abartıldığı kadar derken?
Lahmacun orgazmik bir yiyecektir
Güzel ama abartıldığı kadar değil.
Lahmacun güzel ama şimdi Allah var 😁
güzel ama öyle aşırı aşırı değil
Lahmacun varken hamburger yoktu
Güzeldir ya 😃 ama ben fast food severim 😃
Sen nerelisin, lahmacunu nerede yiyorsun?
Çıtır olursa güzel
Evett:))
Severim
Evet :d
Güzel tabiki de
Yooo yenir işte et bile yok bi doğru içinde
Bana göre normal.
Mükemmel 🫠
Kişiye göre değişir.
Ben sevmiyorum
İçinde kıyma olan her şey çok güzel bence
Değil