Ne kusursuzu abartmayalım burnu güzel değil, saçı kaşı gür değil, biraz göz altı torbaları var bunlar onun kusurları ama güzel kadın. Fahriye Evcen’i genelde kadınlar daha cok beğeniyor ama kadınlar zevksiz demiyorum , eğer sarışın ve mavi gözlü olsaydı erkekler kusursuz derlerdi erkekler sarışın kadınlara bayılıyor bu sitede çok şahit oldum buna. O yüzden ben kadınların zevkine daha çok güveniyorum erkekler en tipsiz sarışına bile güzel diyor
Erkekler konusunda haklısın, her renkli gizli sarışın kadını güzel sanıyorlar. Ama şu Fahriye de çözemediğim bir antipatiklik var ya bana çok sevimsiz geliyor ego manyağı kendine aşık gibi
Ünlüler öyle çok gıcıklar estetik ve sürekli bakımlar da yaptırıyorlar bi zahmet güzel olsunlar. Yani çoğu ünlü olağanüstü kusursuz güzellikte değiller. estetikle herkes güzel olabilir güzel mi güzeller ama kusursuz değiller
Bence böyle Türk ünlülere çok güzel diyenler medya dayatttıgı için sürü psikolojisi yani medya ünlüleri abartarak yazıyor ünsüz kişiler de bunlar popüler aa demekki çok güzel diye düşünüyorlar birinin popülerliği bittikten sonra çok güzel demezler mesela. Fahriye’nin ünlülüğü azaldı Çalıkuşu zamanları çok övüyorlardı şimdikinin 2 katıydı övmeleri
Hatta kuzenim o zamanlar Fahriyeyi övüp duruyordu ben beğenmiyorum demiştim. Sonra geçenlerde sen Fahriyeyi çok beğeniyordun diye sordum çok sıradan o kadın ya dedi. Yani Fahriye de diğer ünlüler gibi abartılıyor bir projeleri olmadığı zaman güzelliklerinin övülmesi azalıyor piyasadan silinenlerin güzellikleri de hiç konuşulmuyor. Arada tek tük kusursuz güzel olan Türk ünlüler vardır onlar da eski kadınlardan bence Yeşilçam’dan falan.
Allah'tan Instagram çıktı bunlara gün doğuruyor 😅 Fahriye unutulmak için her gün fotograf atıyor Merve Boluğur da Instagram olmasa adlarını hatirlamazdik. Ben bizim Türk ünlüleri hiç güzel bulmuyorum Gülşen Bubikoğlu da güzel değil Bencede
Evet. Fahriye’nin instagram fotoları çok amatörce beğenmiyorum. Merve boluğur da bana hiç güzel gelmiyor ama kendini çok güzel zannediyor bence, murat dalkılıçtan da midem bulanıyor merve de onun eski karışı olduğu için merveden de midem bulanıyor biraz 😂😂
Makyaj herkese yakışmıyor deninir ona, Estetikle en çirkin insani Angelina Jolie yaparsın. Bu sanat işi doktoruna bağlı kötü doktorlar yüzünden kötü estetikler dolu. Nefretim yok itici buluyorum ve yaprak dökümündeki ilk halleri çirkindi bildiğin o patlıcan burun koca yanaklar falan baya tipsizdii. Ben asıl olana bakarım sahte ye değil estetiksiz birini övseniz hâşâ ama ne kadar Estetikli kadın varsa övülünce sinir oluyorum. Fahriye bide kezbann geliyor bana seksilikk, cazibe hiç yok buna seksi diyen adam yokluktadırr ömründe Güzel kadın görmemiştir net
Yoo Şeyma subaşı da estetikli hem de acunun parasıyla en pahalı doktorlara gidiyo ama ben onu güzel bulmuyorum Fahriye kadar güzel değil. O zaman her estetikli neden Fahriye kadar güzel değil?
Şeyma Subaşı da güzel değil Fahriye de bana göre. Şeyma yi sen beğenmesende bayılan, ölen çok emin ol. Çoğu kişi Türkiye'nin en güzel kadını diyor Şeyma ya. Hepiniz zevksizsiniz estetiklii kadınları arsa çıkarın anca ne diyim ama doktora göre değişiyor Fahriye estetiklerini Almanya yapıyor zaten daha profesyonel
Herkes dediğin kim ünlüler dışında kaç Estetikli kadın gördün ki 😅Bu Fahriye ye gelene kadar ne güzeller var gözleri bile koyun gibi nesini beğenir insna bunun anlamam kocası da itici
Şeyma estetiklerini Kardashian’ların doktoruna yaptırıyor dediler geçen gün. Amerika’da estetik yaptırmak Almanya’da yaptırmaktan iyidir diye düşünüyorum😄 Şeymanın yüz hatları oryantal Asena’ya benziyor güzel diyen zevksizdir. At gibi suratı var. Tabi karakter olarak benzemiyorlar Asena iyi delikanlı kadın Şeymanın ne olduğu belli zaten
Benim kuzenlerimin hepsi estetikli. Bazı kız arkadaşlarımda da çok estetik var dudakları dolgu burunları estetik çeneleri estetik Bakımlılar ama öyle dikkat çekici güzellikleri yok hiç birinin. Burak özçivit nargileci gibi ben de beğenmiyorum
Burak özçivit cok keko tipli ya seri köz getir der gibi adam hep. Burak özçivite o kadın fazla. Burak daha çok kara sevdadaki kızla yakışıyor kısa boylu çekik gözlü ufak tefek bir kız vardı neslihan atagül müydü kara sevdada Burak onla çok yakışıyordu. Fahriye ablamız daha iyilerini hakediyor 😄
Fahriye Evcen de itici egolu, Burak Özçivit de öyle bence tam birbirlerine uygunlar Fahriye'in nesini beğeniyorsun ya patates gibi kocaman burun koyun gözleri ablak bakislar baya yokluktasin bence 😅
Fahriye Evcen de çok köylü varoşş tipi varr, Ne yapsa basit duruyor. Hiç seksapeli yokk. Odun gibii bakışlarından kibir akiyore. Hiç de Abartıldığı gibi güzel değil gözleri küçük burnu kocaman dudakları dolgu Estetikle güzel olmayan nadir kadınlar dan bence oa Burak Özçivit bile fazla 😅😅
Benim tanıdığım kadın var,. Öyle aşka estetiği yok makyaj bile Yapmıyor öyle güzel ki anlatamam Türkiyenin en güzel bana göre. Gözleri kocaman burnu ince ve düzgün cildi harika siz anca Estetikli medya maymunlarini övün Vizyon yok sizde Sen gibi medya maymunlarini öven bir erkeklw flört bile etmek istemezdim Allah korusun. 😅
herkesi beğensem kara sevdadaki Ufak kısa boylu kızı da beğenirdim, Şeyma nafakabaşını da beğenirdim. Fahriye’nin yanına nargileci Özçivit yakışmıyor Burak o kısa çekik gözlü kızla olsa Fahriye de bize baksa keske angelina Monica megan karışımı gibi karı. estetikli olsun hiç önemli değil. Şarap gibi karı
Doğal kadın begenemeyen Vizyonsuzsun işte 😅 Neslihaan Atagül doğal ya hoşna gitmiyor. Köylü tipli kro Fahriye Monica belluci ve Megan Fox'un tırnağı edemez Burak Özçivit ona baktığına şükür etsin şükür namazı kılsın 😅😅
Neslihan atagul doğal mı değil mi ondan haberim bile yok ilgimi çekmeyen kısa boylu bir kız doğal olduğunu şu an senden öğrendim. Ben kadın gibi kadınları beğeniyorum vücut hatları kadınsı olucak erkekten farkı olmalı neslihan dediğin ufak tefek sıska bir oyuncu. O tiple ona nasıl başrol vermişler benim kuzenler ve estetikli arkadaşlar bile daha güzel
Sen çok mu yakışıklısın da Burak Özçivit'e çamur atiyosun merak ettim. Hadi ben Fahriye'in estetiksiz hallerini çok çirkin olduğunu bildiğim için laf ediyorum sana ne oluyor tipini aşırı merak ettim beğenmemem etmem sen beğensen ne olur George clooney falan mısın 😅
Demek senin Fahriyeyi kıskanma nedenin Burak özçivite olan hayranlıgın 😄😄 kıskandıgını düşünüyorum Fahriye’yi. Neslihan dediğin oyuncu bırak Fahriye’yle kıyaslamayı tek başına da güzel bile değil zevkliymiş gibi konuşuyorsun bide 😂 ben doğrudan Angelinaya benziyor demedim diğer kadınların da karışımıyla hafiften andırıyor anlamında söyledim
Burak Özçivit'e yemin ederim ömrüm boyunca hiç hayranlık beslemedim, itici buluyorum ama sen adamı baya kıskanıyorsun ona laf edenin tipini merak ettim ne var bunda? 😅 Fahriye estetiksiz çok çirkin bunu herkes biliyor ben gerçeğin söylüyorum ama sen Burak Özçivit'e bile laf ettiğime göre George clooney gibi ya da Leonardo di caprio gibi olman lazım neye benziyorsun profile fotograf koy 😅
Neslihan Atagül de güzel değil Fahriye Evcen de güzel değil. Burak Özçivit'in eski rol arkadaşı ceren Hindistan aşırı güzeldi ya kainat güzeli gibiydi ona da laf edersen baya zevksizsin
Neslihan dediğin çekik gözlü Çinli sıskayı kısa boyluyu övmeseydin bu kız zevkli Fahriye’nin estetiksiz hali o kadar güzel olmadığı için doğal güzellik beğeniyor derdim ama senin zevkine güvenemedim şimdi 😄 Neslihanı övüyorsun şimdi instagramına baktım neslihan hanımın Bu kadına nasıl başrol verilmiş bu tiple fizik desen vasat erkek gibi. Benim beğenmediğim kuzenler bile bundan güzel en azından bakımlılar yüz hatları düzgünler sıradan olsalar bile. bu direk vasat pedofililer beğenebilir Neslihanı çocukları andırıyor.
Neslihan'in burun delikleri de kocaman gözleri kısık itici sinsi bakıyor Doğal dedim sadece doğal olan bir kadın beğendiğini söylemedin Megan Fox ta Estetikli mesela estetiksiz hali tipik Amerikan kadını
Doğal olup güzel olan kadın estetikli olandan öndedir tabikide ama benim çevremdeki kızlar doğal değil ve çok sıradanlar hepsi çakma sarı makyaj dolu suratları. Bi kuzenim 3 kere burnunu yaptırdı hala 10 üzerinden en fazla 6 veririm hepsi birbirine benziyor
Bir kuzenimin burnu çok kötüydü görseydin dalga geçerdin zaten ailecek lütfen yaptır dedik 😂😂 annesinin babasının burnu düzgündü onun neden öyle anlamadım o 17-18 yaşında hemen yaptırdı burnunu kızın burnu eskisi kadar kötü değil ama halen çok güzel değil. Fahriyenin estetiksiz burnu bile onunkinin yanında iyi kalabilir çok kemerli düşük ve uzun bir burnu vardı. İyi bir doktora 1 kere yaptırdı sadece.
Onun kardeşi de burnunu havuza çarpmış burnu önceden düzgündü yine pek birşey olmamış ama o takıntılı olduğu için 3 kere burnunu yaptırdı çok takıntılı şımarık bir kız. Çakma sarı saçları ve çok yapay bir burnu var yüzü de çok küçük kaç kilo makyajla dolaşıyor hiç hoş değil baktıkça görüntü kirliliği yaratıyor hiç sevmiyorum onu ve 23 yaşına gelmesine rağmen bebek gibi konuşuyor. Diğer arkadaşlarımın suratı da ona benziyor
Esmer saçlı bir insan neden ısrarla saçını sarı yapar ki dışardaki her kız böyle. Benim arkadaslarım da bayılıyor böyle kızlara kuzenimi güzel buluyorlar iğreniyorum kuzenim gibilerden. Birkaç başka kuzenim daha ve arkadaslarım da burnunu yaptırdı kötüyse yaptırsınlar zaten ama yapay sarı saç ve aşırı makyaj hiç sevmediğim bişey. Rus kızları doğal geliyor bana çok çekici ve doğallar
Ama 3 kere burnunu yaptıran pek kaliteli olmayan bir yere yaptırdı babası ben 3 kere estetik izin vermem gerizekalıı mısın kızım sen demiş ona o da ucuz bir yere 3 kere yaptırdı. Ama ablası ünlülerin doktoruna iyi bir yere 1 kere yaptırdı yine de burnu minik değil olmayınca olmuyor yani özellikle burun