Fahriye Evcen'i çok güzel buluyorum ama bu kadın bana bir türlü seksi, cazibeli gelmiyor bir duruşu var ama seksapeli yok gibi erkekler daha iyi bilir tabi haklı mıyım sizce beyler?
Fahriye Evcen'in güzelliği tartışılmaz ama seksi mi sizce?
Bence seksi değil. Ben bu kadını karakter olarak seviyorum diğer ünlülere göre daha iyi bir kadın bence ama nedense bir türlü dış görünüşüne dört dörtlük diyemiyorum hani böyle bazen aşırı güzel geliyor gözüme bazen ise sıradan.Çözemedim😄
1
4 Yorumla
Soran
+1 yıl
Evet bana da 🤣 Yaprak dökümün de çok güzel geliyor ama şu an pek beğenemiyorum güzelliği tartışılmaz derken çirkin denilmez manasında dedim ☺️
Burnunu beğenmiyorum mesela, gözleri de renkli değil. Tamam ela olabilir ama kahve gibi duruyor sıradan bir renk gibi duruyor mavi yeşil gözlü insanları beğeniyorum ben genelde. çalıkuşunda güzeldi şu an beğenmiyorum genel olarak öyle aşırı beğendiğim bir kadın değil.
Evet renkli hafif çekik göze bayılıyorum büyük olursa tadından yenmez. Fahriye Evcen'in burnu güzel değil gözleri dikkat çekici değil ama dudakları çok hoş onu özel yapan da bu zaten. Bide seksi değil çok soğuk seksi olmaya çalışsa da olamıyor tek benim mi dikkatimi çekti diye merak ettim
bu arada evet yaprak dökümünde cidden güzelmiş geçen gün izledim birkaç bölüm. Özellikle eski haline bakınca kadının şimdiki halini beğenesim gelmiyor. Bari burnunu yaptırsaydı😂😂 gitmiş yüzünü sivriltmiş sanki iki farklı kişi gibi şu ankiyle
Dilan çok itici 🤢 pek güzel de bulmuyorum onu. Seksilik bambaşka bir şey çirkin olann kadınlar çok seksi olabiliyor çok güzel olanlarda kalas olabiliyor. duruş bakış çok önemli
bencede cok itici zaten ama güzel oyuncu diye lanse ediliyor ya hastaları var falan ondan örnek geldi aklıma :) sopa gibi olup dunya guzeli olacagına. seksi olsun daha iyi