Bu kadına yapay diyorlar birde, Makyajsız Fotografları dolu ınstagram da. 2014'e ait bu fotoğraf. Burda yaşı 28 ve net Türkiye'nin en güzel kadınlarından biri.
Maalesef ben artık kendisini güzel bulmuyorum yüzüne estetiklerden dolayı yapay bir görüntü yerleşti Kendisi ile gençliğimde tanışıklığım vardı bir çok kez konuşmuştum daha Almanya’dan Türkiye’ye yeni geldiği zamanlardi geleli 1-2 sene olmustu. Medyaya yansıtılanın aksine çok sıcakkanlı ve iyi biri. Onu çok seviyorum, pamuk kalplim ama maalesef artık bana güzel gelmiyor, eskiden güzeldi yüzüyle çok oynamış
3
10 Yorumla
Soran
+1 yıl
Yaprak dökümün de bebeksi yüzü vardı şimdi dolgu botoks derken itici oldu
Evet Fahriye estetikle yüzünü bozanlardan. Estetik kimine yakışır kimini ise bozar Gerdirmiş yüzünü o canlılık o gençlik parlaklığı gitmiş eskiden böyle değildi yüzünde solukluk yoktu artık yaşı da geçti 20’lik gibi görünemez zaten ama yüzüyle erkenden oynayarak cildini bozdu bu yaşlanma sürecini hızlandırdı
Aslında kendine bakan yaş alınca da 20’lik görünebilir bence ya. Benim bir tanıdığım 50 yaşında falan ama 35’in üstünde durmuyor Yani bence 30-35 arası da kadınlar için iyi zaten yapılan araştırmada kadınların en güzel bulunduğu yaş 30-31 mi ne seçilmiş öyle bir haber okumuştum
@_Melisaaa_9 tabiki görünebilir. Ben Fahriye açısından söyledim o gerdirdi hem de 35’e geldiği için dedim. Belki doğal yaş alsaydı gerdirmeseydi o da 20-21 yaşında durabilirdi belki. Ufak tefek botokslar kırışıklıklar yerleşmesin diye yaptırılabilir ama yüz gerdirmek yüze cilde zarar veriyor bence. Çok makyaj yapmak da cildi yaşlandırıyor. Cildinize çok makyaj yapmayın bence kızlar bol su için sağlıklı beslenin bu yaştan önlemlerinizi alın, yaşlanmış olup yaşında görünmeyen kadınlardan öneriler alın kolajen arttırıcı doğal besinler yiyin belli bir yaştan sonra kollajen üretimi azalıyor 35’e gelmeden minik botokslar belki yaptırılır ama öyle gerdirmek cilde maalesef zarar veriyor cilt sürekli oynandığında cildin yapısı bunu kaldıramıyor
Evet katılıyorum çok makyaj yapmak erken yaşlandırıyor kesinlikle. Yengem mesela baya makyaj yapıyor yaşıtlarından o kadar büyük duruyor ki. benim 50 yaşındaki tanıdığımda hiç estetik gerdirme falan yok belki o da hafif botoks yaptırıyordur ama gençliğinde nasılsa şimdi aynı kalmış belki o yüzden genç duruyor yaşından.
Kızlar bu arada yaşlanmış olup yaşını göstermeyen kadınlardan öneriler alın dedim ama öyle herkesin dediğine de inanmayın doktora danışın. Bazen kendileri kullanmadıkları ürünleri sırf reklam diye atıyor influencerlar onlara inanmayın. Zaten sağlıklı beslenmek sağlıklı yemekler meyveler yeterli olur sanırım, en iyisi doktora sormak. Siz gençsiniz makyajsız bile eminim çok güzelsinizdir ben gençken hafif suratımdaki sivilceleri ve göz altı torbalarımı falan kapatıyorum onun dışında pek makyaj yapmıyordum. Spor yapmak da önemli düzenli uyku da vesaire, doktorlar daha iyi bilir tabi.
Teşekkürler siz de gencsiniz ya 80 yaşında değilsiniz sonuçta kendine bakan 50’sinde bile 29-30-31 gibi durabiliyor. Yaşlı değilsiniz ama yaşınızdan çok olgunsunuz karakter olarak 😊sizin yaşınızdaki bazı kadın ünlülerin egosundan geçilmiyor örneğin Beren Saat, benim halam sizden büyük ama cok şımarık çocuk gibi davraniyor
@_Melisaaa_9 Teşekkür ederim canım. İnsanın küçükken yaşadığı büyütüldüğü çevre şımarık olup olmamasını etkiliyor benim akrabalarımda da şımarık insanlar var Beren saat gibi ünlü olunca iyice halktan kopup kendilerini üstün sananlar da var. Ben manevi olarak hayatın zorluklarını görerek büyüdüm bir yandan çok güzel bir çocukluk geçirdim ama bir yandan da zorluklar atlattım. Ben hatalar yaptığımda bana, olsun üzülme diye destek veren biri olmadı, hep yaptıklarım yüzüme söylendi büyük hatalar yapmadım hiç ama ona rağmen hep gıcık davrandılar, arkamdan dedikodular yaptı akrabalarım, çok psikolojik baskılar yaptılar çevrem tarafından tarafından daha yaşadığım sıkıntılar da var tabi bunlar beni sağlamlaştırdı çok şükür
@_yalnizkadinn__ üzüldüm😔, hayat işte, çoğu insanın sıkıntıları dertleri geçmişte kalmış üzüntüleri var maalesef, bundan sonra hep mutlu olursunuz umarım 😊🙏🙏 Geçmişe takılı kalmamışsınız ne güzel bunlar sizi sağlamlaştırmış artık önünüzde tertemiz bir sayfa var
İlgi alanımda değil. Evli sonuçta şimdi evli olmasa sana bakar mıydı sanki diyenler gelir 😅 kadın kaç yaşına gelmiş sonuçta her türlü ilgi alanimda değil