Aslı Enver, takipçilerinin Kurban Bayramı'nı kutlamak için Instagram'dan fotoğraflar paylaştı. Enver'in makyajsız haline övgüler yağdı.

Ne kadar tuhaf, makyajsız fotoğraf paylaştığı için haberlere konu oluyor. Bir kadının makyajsız gezmesi ya da fotoğraf çekmesi o denli cesur bir şey demek ki. Aslında makyajsız fotoğraf çektiğini gösterip reklam yapan bu haber, makyajsız çoğu kadının güzelliğinin bir hiç olduğunu ortaya koyuyor esasen.
Magazin veya onun uzantılı olduğu şeyler ya da herhangi biriyle ilgili popüler kültürün kendi içinde oluşturduğu saçmalıklar umrumda değil. Bu kadın da normal herkes gibi biri işte makyajsız ya da makyajlı...
Hatları güzel olduğu için makyaj yapmasalar da günü kurtarıyor bazı kadınlar.
Makyaj bence zaten çok abartılmamalı sadece küçük dokunuşlarla yüze seksilik katmak için yapılmalı.
Kadın sadece doğal olarak kendini göstermek istemiş bunun güzelliğini göremedim. Yani doğal olan güzel değil demek istemiyorum. Doğallığı güzel değil makyajla kendini kurtarıyor. Senin benim gb oda çok ahım şahım bir güzelliği yok kadının. Öyle güzeller var ki makyajsız da çok güzel
Cevap
35Cevap
İşte böyle insanları seviyorum. Kaprissiz, doğal, özgüvenli, kendisiyle barışık, kendini saklamayan. Her şeyden önce ruhu güzel Aslı Enver'in 💛 Sarı papatya 🌼
Kendisi güzel evet emimin ki bu fotoğraflar ile de oynamıştır bir şekilde
Beğenenlerin çok azı yüzüne bakmış. Ben de uzun uzun bakmadım mesela yüzüne "hee makyajsızmış" diyip odağı kaydırdım :D
Evet gerçekten güzelmiş ya orada bazı dizilerde de görüyorduk zaten makyaj sadece sıfır filtre daha iyiymiş
Bende makyajsız foto atıyom kimse beğenmiyor sihmwmdmv
Zaten önemli olan bir kadının filtreli ya da makyajlı değil doğal halinde güzel olmasıdır
Ben makyajlı halinide güzel bulmuyorum ki çok lekeli bir cildi var itici biri bana göre
Güzel kadın zaten, farklı bir havası var seviyorum 😌
Az sayıdaki Makyajsız güzellerden biridir kendisi 💋💋💋
kredi kartı bilgilerimi yollasaydım keşke, kendine makyaj malzemesi falan alırdı :d
Makyajsız iken de güzel makyajlı ikende. Ben beğeniyorum kendisini.
E güzel kadın tabi beğeni alır. Hatta bende girip beğeneyim pozu çok beğendim 💃
Kadın zaten çok güzel. Makyajsız bir kadın bence çok daha güzeldir.
Niye bukadar önemli aslı enver benim hayatıma ne gibi bir etki yapabilir.
Kavak yelleri den itibaren hep güzel olduğu çok belli idi şaşılacak bir durum değil
Nesi güzel ya 37 yaşında kadın, sevimli bi tipi var sadece, kadından anlamıyorsunuz bence, yaşı 23 ü geçen i emekli edecen kardeş🤣🤣🤣🤣🤣
güzel kadın kabulde beğeniler bence yüzü için gelmemiş..
Birinin makyajsız olması neden bu kadar ilgi çekici sanki çıplak yakaladınız
Makyaj yapılır yapılmaz değil. Ama ne gerek var 2 saat aynanın karşısına geçip allık fondöten sürmeye. Zaten O kadar uğraşacaklarına yüzlerinu düzenli yıkasalar hiç bişeye gerek kalmaz
taş gibi kadın daha ne olsun
Kadınlar estetik yaptırmayın daha güzel oluyor estetikli kadınlar bana hep aynı fabrikadan çıkmış gibi geliyor doğal güzellik her, zmn daha iyidir
Çokta güzel değil bence
bu kızı itici ve yapay bulurum.
kadın bu şekil güzell
Bana benzediği için güzel ama ben. daha güzelim 😏
Eminim siz ondan daha güzelsiniz 🌹
Çilli bir kız işte..😁
Baştaki fotoğrafı seksi olmuş
Keşke bir çuval çilim olsa
Makyajsizda güzelmiş)
İgrenç pislik lere prim vermeyin begenmeyğn
@serenia sen bundan daha güzelsin
Doğal bir kız severim kendisini