encrypted-tbn0.gstatic.com/images
encrypted-tbn0.gstatic.com/images
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer 

Kalıcı makyaj var büyük ihtimalle. Bir çok insan yaptırıyor artık. Ben beğenemiyorum. Abartıldıgını düşünüyorum. Biraz da rüküş sanki. Hiç çok şık haline denk gelmedim. Linç is loading😂
Cildi çok güzel de. onun dışında Genel olarak ben pek beğenmiyorum, favorim değil
biri 35 yaşa yaşlı demiş aşağıda yorumları okudum da.35 yaşı yaşlı sanıyor Allahım sabır ver.20 yaşındayım 35’e yaşlı demem
Size yemin ederim Doğu'da hicbilinmeyen köylerde o kadar güzel kizlar vardır ki emin olun buna
Burdakiler emin değil ama ben eminim canm, bizim köydeki kızlar Hollywood oyuncularından bile güzel anlatmam bebek gibi kız dolu
Nerelisin
Kütahya.
Bize denk gelmiyor, neyse.
Denk gelmiyor mu? Size yemin ederim Doğu'da hicbilinmeyen köylerde o kadar güzel kizlar vardır ki emin olun buna yi neden dedin madem?
Mahallede yazin doğudan gelen ailelerin kızları var gerçekten güzeller, abaza olsam yapisirim, ama napalim
Anladin, bu arada eig senindir ☺️🙏
Sorun değil canın sağolsun prenses
En iyi görüş seni secicem yani ☺️😅🙏
Şükran cezire
Thanks
Kötü, sıradan bi türk kadını işte
Cevap
74Cevap
Buna makyajsız diyen arkadaşın göz randevusu alması lazım
Gömmeyin bı sade makyaj diyelim o zaman
Eger yanakları botokslu bu sekildeyse guzel degil ama dogalsa bu kiz gayet guzel eger botoks varsa bu işte umrumda degil
Malesef botokslu
Botoksluysa eğer butun guzelligini çöpe atiyorum umrumda değil.. nefret ediyorum botokstan nurgul yeşilçay'da botoks yaptırdı cok severdim kendisini ama ondan da sogudum güzellik icin burnun yamuktur duzelttir kulagin kepcedir tamam yaptir estetik ama botoksmus bilmem neymis gercekten sevmiyorum
Sonuna kadar katılıyorum sana, Fahriye Evcen yaprak dökümü zamanı daha güzeldi. o zaman da yanaklıydı ama doğal yanak elmacık kemikleri belirgin değildi elmacık kemiği için botoks yaptırdı bir videosun da gördüm yeni yaptırmış botoks yüzü Testereye dönmüş herkes alaya aldı hatta bana da çok itici geliyor Megan Fox'ta botokslu onu da beğenmiyorum artık zaten ünlülerin %90'ın da botoks var.
Tatlım, açıkçası ben Fahriye’yi hiç bir zaman güzel bulmadım benim için hep normal biriydi ama çirkin de demiyorum kimseye çirkin gibi ifadeler asla kullanmam ama normal biri. En genç olduğu 20’li yaşlarında da hiç beğenmiyordum çünkü yüzü benim tarzım değil, Olgun bir yüzü var. Ben kumral iri badem gözlü doğal kadınlara bayılırım.
O kadar estetiği çirkin olmak için yaptırmadıysa doğal güzel olma ihtimali yok. Kaldı ki bu haliyle bile ünlü olmayan güzel kadınlara göre ortalama
Neden elmacık kemiklerini platin yedek parça koyulmuş gibi yaptırırlar anlamam ki ya. Algı yüzünden ne hale geldik
Erkeksi yüzler beğenilir oldu, oysaki kadında en güzel şey yanaktır
Hola,
Güzellik seviyesi normal, ünlü olarak dogal haliyle sevmeme rağmen en çok hülya avşarı güzel buluyorum.
Hülya Avşar'ın gençliği efsane güzel zaten şu an gençliğin deki haliyle ünlü olsa hepsinin tozunu attırır
Taş gibi gerçekten
Çok olgun duruyor. Bu kadını ilerleyen zamanlarda düşünemiyorum. Kötü duruyor
Botokslardan çok olgun duruyor yüzü şimdiden 40 yaşında gibi Yaprak dökümü zamanı çok begenirdim
Aynen bana da çok iticii geliyor eskiden daha kibirliydi
Altı kalem üstündeki dipliner. Diplaynırı kalıcı makyaj olduğu için zamanla şekli bozulmuş ve millet bunla dalga geçti...
Estetikli diye eleştirdiğiniz insanlardan kat be kat daha fazla estetik yaptırmak istiyorsunuzdur emin olun paranız olsa sizde estetik yaptırırsınız estetikli diye küçümsemeyin yani insanları olabilir estetikliyse size ne kimsenin haddi değil birinin yüzünü eleştirmek kendinize gelin size yapılmak istemediğiniz birşeyi başkalarına yapıp egonuzu tatmin etmeniz yanlış kendinize gelin
Yakında peygamber ilan edeceksiniz şu kadını bi salın
Tek fondöten kullanmamış neresi makyajsız bunun 😄 kaşı gözü dudağı gayet de makyajlı yani...
Gayet güzel de burda 0 makyaj değil. Gözünde var azcık.
Yüzünde makyaj var bu arada Hafif dudağinda Parlatıcı Fondoten göz kalemi ve hafif biraz kirpiklerine rimel sürmüs yer mi anadolu çocuğu be😂
Ben o kadar dikkatli değilim ama sadece makyaj diyelim o zaman 😅
İkinci resimde gözleri kaymış. Daha doğrusu şaftına kaymış😂
tam makyajsiz olmasa da fotoğraf, güzel kadın. severiz.
Kadının güzelliği makyajsızken belli olur. Güzel kadın.
Kanka ben pek beğenmedim ya tuhaf geldi her zamanki halinden
Makyjasız gibi durmuyor pek ama her haliyle güzel, albenili biri.
*Makyajsız
güzel kadın tabi ama bunda estetiğin de etkisi var.
gerçi şu makyajsız halindeki boyalarla benim oda boyanır. makyajlı haliyle tüm ev :D
Her insan gbi milletimiz ünlüleri boş yere abartiyor
Az makyaj çok estetik, güzel görünmemesi anormal olmaz mı:)
Eyeliner ve ruj var.. minimal mskyaj ilede güzel ben beğeniyprum kendisini
Ben hep diyorum makyaj olmasa kadınlar bizden daha çirkin :D :D
Bu foto normal idare eder.
İri göz daha güzel. Fahriye’nin alt kısmı hoşuma gidiyor ama üst kısmı hoşuma gitmiyor gözleri küçük çünkü. Ama onun elinde olan birşey değil doğuştan iri göze sahip değil, yargılamiyim o yüzden. İri gözlere bayılırım
dudak çene bölümü güzel. Alnı çok açık beğenmiyorum
he bide cildi güzel baya
Burnu da kötü. Ama dalga geçmek anlamında demiyorum hani genel bir değerlendirme yaptım dış görünüşüyle alakalı
Yüzüyle oynamasa bir de, çok berbat değil ama abartılacak bir güzellik yok
Neresi makyajsz kaş dudak göz hepsi boya cildine de bb sürmüş
ya şu ünlüleri güzel mi çirkin mi makyajlı mı cart curt diye sormaktan ne zaman vazgeçersiniz tahminen
Ben fahriye evcenden de kayıtsız şartsız nefret ediyorum nefffreeeeett.
Neden ki?
Bilmiyorum bi nedeni yok sadece içimde ona karşı sonsuz bir nefret var.
Fahriye evceni sevmeyen bir tek ben miyim..
Bende pek hoşlanmıyorum, samimiyetsiz geliyor
😅🙏
Sorma, artık eski havaları yok zaten bir ara ikisi de çok egoistti şimdi yerlerini Hande ve Kerem aldı onlarda da tiskiniyorum 😅
Anlıyorum 😅 Neslihan ve Kadir de çok mall bencee ya ben aslında Türkiye deki tüm ünlü çiftlere kılım aslında yabancı ünlü çiftlere de kılım hepsi samimiyetsiz yapmacık geliyor hiç birinin aşkına inanmıyorum
Onları da pek sevmem ama diğerlerinden iyidir
makyajsız derken? gayet de makyaj var kimi kandırıyosunuz ya...
Bu kadın çok güzel aksini iddia eden kıskanıyordur sjdk
Yalnız güncellemedeki resim makyajlı hafif
Ne alakası var? Herkes Adriana Lima ya bayılıyor, çok güzel diyorlar ben begenmiyorum beğendiğimizi herkesi kıskanıyor muyuz? Ergensin gerçi yaşına veriyorum
Random nedir ne için kullanılır öğren gel. Pardon cahilliğine veriyorum.
Kendi cahilliğine bak görüşe saygın yok, orta da küfür, hakaret olmadığı sürece herkes eleştiri yapabilir.
Ne saygısızlık yaptım şu an? Cahil demek bir saygısızlık mı eleştiri mi? Bunu ergenin yerine koy ve öyle cevap ver.
Kıskanıyordur demen saygısızlık bence, Dediğim gibi Adriana Lima ya dünya bayılıyor ama gram güzel bulmuyorum ve nokta kadar kıskanıyorsam şu mübarek günde iki gözüm önüme aksın. He çirkin demek hasetlik o ayrı mesela Adriana Lima yı begenmiyorum ama çirkin demiyorum
Kanka allah aşkına dalga gectim ya ne uzattın üstelik kıskanmak eylemi saygısızlık barındırmıyor
Neden bilmiyorum ama her türlü bana çekici gelmiyor bu kadın.
Seksapeli hiç yok zaten bir Tuba Büyüküstün bir Fahriye Evcen ödün gibiler
makyaj olmasa bile estetik var. doğal olmadıktan sonra kalem çekmiş ruj sürmüş kimin umrunda..
Yüzünü gerdirdi botoks motoks her sey yaptirdi bir zahmet ortaya gelsin.
makyajlıda güzel değil bence
Fahriye yi beğenmeyen nadir erkeklerdensin 😅
Goz makyaji makyajda sayilmiyor herhalde😆
Fahriye Evcen göz kalemiyle doğmuş gibi ondan normal karışılıyoruz 😅
bu kadın aşırı minnoş ve aşırı iyimser birisi.
Tanıyor musun? Güzel ama bana biraz kibirli geliyor belki yanılıyorum
yani otelimize gelmişti 2-3 gün kalmıştı sohbet etmesi insanlara davranış şekli felan kırmadan dökmeden. bazıları gibi üstten bakmıyor insanlara
masasına omlet getiren garsonla da sohbet etmesini biliyor. otelde odasını temizleyen temizlikçi kadınla da meydanda dolanan elinde bez olan adamla da.
Vay be, hakkında haberler de sette çok kabrisliymis herkese kök söktürüyormuş giibi haberler dönüyor. Dilenci kadını tersledi gibi doğru olmayabilir ama ateş olamayan yerden duman çıkmaz diye bir şey de var.
her insanın bi sınır noktası vardır insanlar onu aşmaya başladı ise tahammül de bi yere kadar olabilir.
Anladım, yakından güzelliği nasıl peki? Bu kadını yakından görmeyi çok istiyorum ya çok merak ediyorum
kesinlikle gayet doğal güzel bakımlı mimikleri onu daha da güzel yapıyor
Kendisini pek beğenmiyorum, abartılıcak güzelliği yok bence
Ama makyajsız veya az makyajlı olmak iyidir cilt açısından o yüzden bu fotoğraflarını diğer makyajlı fotoğraflarına göre daha beğendim canım😊
tanımıyorum ama normal yani
Nerede yaşıyorsun diyecem ama 19 yaşında olduğun için normal. Bu kadın 2007,2014 yılları arası çok popülerdi
ironi yapmıştım ama hakkında sadece sanatçı olduğunu biliyorum
Kalıcı eyeliner, kalıcı ruj, kirpik lifting, kaş dövmesi yani bunları saymazsak evet makyajsız.
Yorumumu okumuyorsun galiba. Yüzünde bir ton kalıcı makyaj var diyorum. Sen hala makyajsız hali diyorsun ya
Doğal estetik yaptırmış ama güzel kadin ben beğeniyorum zarif
Fahriye zaten kendi güzelliğinin farkinda bir kadin o yüzden normal
Evlenmeden önce eşime diycem kalk bi elini yüze yıka
Gerçekten güzel bence makyaj kadınların gerçek güzelliklerini kapatıyor
Bu kadına çirkin diyen de bi göz zevkini sorgulasın ya
Çirkin değil ama botoksla iticileşti
Sen göz zevkini sorgula, çirkin tabi tipe bak
Sen çok mu güzelsin
Valla ondan daha güzel olduğum kesin çok mu güzelim orasını bilemem
Benşm fikrim bu ben bu kadına bayılıyorum senin fikrini bilmem
Fikrine saygı duyulması istiyorsan, beğenmeyenlere zevkini sorguladım deme! Ben hiç mi hiç güzel bulmuyorum her hali ayrı itici ayrı sevimsiz bana göre.
makyajla fahriye makyajsız fahri
Jdkdldkflfk
Öyle çok güzel değil ki
Bu kadını her haliyle beğenen yalnızca ben değilimdir ya.
Beğendiğim biri değil ama makyajsız fotoğraf koymasını takdir ettim çünkü genel olarak yapay bir kadın.
Hiç bir türlü çekici gelmiyor
Odun gibi çünkü seksapelisi hiç yok
Senin mi yok 🤔🤔, o zman o kişi kör
Fahriye Evcen adına demiştim
Bnde onu dedim yapay kız yani sokaktaki kızlar ondan daha çekici
Hatlar karıştı
Ben abartildiğı kadar güzel bulmuyorum
Güzel ama bana göre de çok abartılıyorlar ona gelene kadar ne güzeller var gerçi bu ergenler ünlüler dışında kadın görmemiştir
Doğal kadın helal olsun
Estetikli biri doğal olamaz ama eskisi kadar Makyaj yapmıyor artık
Çünkü evlendiği adam yakışıklı :D
Normal sıradan bir insan..
Bu mu makyajsız? Bu benim makyajlı halim...
Çok da güzel değil teyzemin kızı gibi aynı
Estetikli herkes güzel oluyor
Makyajlı halini de iyi bulmadığım biri.
Estetiksiz hali daha kötü
Makyajının fondoten no sunu bile verebilirim
makyajsız güzel bir kız görmedim ben zaten :D
2. fotoda 60 yaşında gibi duruyo
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?