Bu kadın en güzel yüz hatlarına da sahip olsa itici ve sevimsiz yapmacık. Bi Aslı Enver sempatikliği bi Birce akalay çekiciliği yok bunda. Güzellik sadece güzel hatlara sahip olmakla olmuyor. Dışarıya yansanyan enerji çok önemli.
Cevap
3Cevap
hem yanağa hem çeneye mi yapmış yoksa sadece çeneye veya yanağa mı bunu açıklasa keşke😄 hande ercel gibi bişektomi yaptırmış olabilir
Fahriye Evcen Yaprak dökümü zamani çok güzeldi Hande Erçel de Aşk laftan anlar mı diziisnde Çok güzeldi ama şu an ikisi de garip geliyor beğenmiyorum ne yapardıklarini söyleseler keşke sinir oluyorum 🤣
Yanak yağlarını aldırmak çok saçma cidden çünkü zaten yaşlanınca yüz çöküyor. Doktorlar da pek önermiyor çok tombik değilseniz yaptırmayın erken yaşlanırsınız diyorlar. Çene inceltmek de saçma mesela Demet Özdemir gibiler inceltsin ama diğerleri için saçma çünkü o çene ne kadar küçülürse yanak aşağıya sarkıyor
Bende bişektomi düşünüyorum ama bunları görünce vazgeçesim geliyor, Yüzleri çok garip yüzüm aşırı şişman değil ama az geniş rahatsız oluyorum
İyice araştır kalıcı bişey olduğu için. Ben de elmacık kemiklerimi geniş buluyorum yanak değil de şakakların altındaki kemiği. Doktora sordum orası törpüleniyormuş ama gerek yok dedi illa yapıcaksan orayı inceltince çenen tuhaf durabilir çeneyi de törpület orantılı durması için dedi ben de vazgeçtim yüzüm tuhaf olur yapay olurum diye, yaşlı görünürüm diye
Bende ondan korkuyorum, ama cidden iyi araştırmam gerek. Estetikle ilgilinenler var çevremde onlara sorup soruşturucam bakalım
Bişektomi nedir?
@Vişnelisuffleee yanak yağı aldırma, Hollywood yanağı da deniyor.
Tşkler
Yanakları çenesi incelmiş, eski hali çok daha güzelmiş. Aslıhan Güneri Fahriye’nin eski hallerine benzetiyorum galiba tenleri aynı ve parlak diye
Üstteki foto daha güzel
Yuh
Sana yuh abısi
Herzaman lolita kalacak değildi ya
Beğenmedim şu kadını
Begenmiyorum
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?