Fahriye Evcen'in yanak dolgusu yaptırdığı iddia edilmişti.
Temmuz 2017'de kendisi gibi oyuncu olan Burak Özçivit ile dünyaevine giren Fahriye Evcen yanak dolgusu yaptığı haberleriyle gündeme geldi. Evcen bu iddialara Instagram hesabından yaptığı paylaşımla cevap verdi.
Makyaj yok değil kesinlikle, uygulanan makyajın adı makyaj yok bence 😋😂 fahriye evcen in yaprak dökümü hallerini bilmeseydim şayet doktor yok dediği zaman da ona inanırdım :) e o kadar makyaj yok!!! ken de filtre kullanmasın bir zahmet :)
Kendini salak olarak mı görüyosun hayır başkaları salak yerine koyuluyo biz her salak yerine konulan insanları uyarmaya çalışsak bize fazla bu kadar insan hepsini uyaramayız
Facelifting var gibi yaa hic mi kirisiklik olmaz insanin yüzünde ve kaslar microblading bence dudaklarda hic öyle renk olur mu var bir seyler estetik yaptirmis olabilir bunda kötü bir sey yokki ama neden bunu saklamaya calisiyor onu anlamiyorum
Kaslar cizilmis boyali Gozaltinda kirmizi kalem var Yuzde mutlaka nemlendirici var Dudakta hafif kalem var Gozustu kahve gecilmis Siz kimi yiyorsunuz...
Hiç samimi değil.. Gözündeki kahverengi kalem ne ve kaşlar da doldurulmuş. 😒 İnsanları kandırmayın ya.. Kim bilir başka ne var. 😒 NoMakeUp yazıyorsan gerçekten hiç makyaj kullanma. 😒
Tatlı, sempatik, masum yüzlü biri olsaydı kıskanılırdı ama bu kadın sevimsiz, meymenetsiz, buzdolabı gibi ifadesiz kıskanmayi bırak çoğu insan beğenmiyor doğal olarak.
En İyi Cevaplar