Çeşitli ürünleri Instagram hesabından paylaşarak para kazanan güzel oyuncu, en son paylaştığı fotoğrafla bir hayli tepki topladı. "Makyajsızım" notuyla paylaştığı fotoğrafta Evcen'in suratında makyaj olduğu takipçilerinin gözünden kaçmadı. "Bunun neresi, makyajsız?" diyerek oyuncuyu yorum yağmuruna tutan takipçileri gibi, "Gayet doğal görünüyorsun" diyenlerde oldu.Sizce bu hali doğal mı, yoksa gerçekten makyaj var mı?
Fahriye Evcen tepkileri topladı! Sizce paylaştığı fotoğraf gerçekten makyajsız mı?
Bende banka tarafından dolandırıldım ilk bankada hesap açılırken imzaladığım kağıtları koydular önüme hiç bir hakkın yok imza atmışsın dediler internet üzerinden bankada hesabı olanlara nasıl ulaşabilirim hangi sitelerden? Herkes bilsin benim düştüğüm hataya düşmesin
Bunun neresi makyajsız? Gözünde bir sürü boya var. Kalem çekilmiş, kaşlara ayar verilmiş, göz farı kullanılmış hatta belki pembe bir ruj bile. Makyajdan gram anlamam ama ben bile görüyorum bunları.
Makyajsız olsa ne olur ki göz altları aydınlatıldı elmacık kemikleri belirginleştildi burun yapıldı kaz ayakları alındı dudak kontürü var kaşları da unutmamak gerek daha ne kaldı mk bende bunları yapsam adriana olurdum kocanı kandır bizi asla sjskskksks
🐞🐞Rimeli, eyeliner ' i ve fondoteni makyajdan saymıyor demek. Kadın da haklı tabii. Kameralar karşısına çıktığında 10 kilo makyaj yapınca şimdiki bu hali ne ki makyajın yanında çerez.🐞🐞
Kaşlarını doldurmuş gözlerinde ince bir eyeliner var , cilt tonuna uyan nude bir ruj sürmüş , hatta sürdüğü dudak çizgilerinin dışına çıkmasından belli oluyor. Gözüne göz kalemiyle sürme çekmiş fondaten kesinlikle var zaten. Göz kapaklarında kahve tonlarında far var. Son olarak da suratının belirli kısımlarında highlighter var. Benim görebildiğim bu kadar.
İşte benim bu kadını sevmeme nedenim bu. Kabullenmeme gibi bir huyu var. Yahu estetiği var cümle alem biliyor hala bir inkarlar. Yüzünde tabiki makyaj var yine aynı hareket. Üzülüyorsun fahriye yakışmıyor bu hareketler asd
Dogal degil kaslar microblading, dudaklar, yanaklar dolgu, kirpikler ipek. Makyaj demek sadece rimel, ruj, allik degildir bana gore. En dogal haliyle de guzel bir bayan ama makyajsiz hali bu degil.
Cildi makyajsız kasim gözüm makyajsız demedi orda cildi için reklam yapiyo bu kadar gerizekali olmayın cildi tertemiz diye kiskanmayin hemen doğal değil yalan falan malsiniz ya
@gonulsu21 gönül ben niye estetik yapiyolar demiyorumki kendisi bende estetik yok dedi basin da cikardi ortaya yoksa kim estetik yapmiş yapmamiş banane
Bu kadın mı beyinden yoksun yoksa insanları mı öyle sanıyor, ben çözemedim. Şu fotoğrafı paylaşıp "Makyajsızım."diyecek cesareti nereden buluyor?:) Gözündeki mascara yeter resmen. *Gecen bol olsun.*
Çok saçma. Yüzünde makyaj oldugu belli zaten. Gözlerinde eyeliner, far , yüzünde fondöten, burnunda kontür, dudagında ruj, dudak kalemi. Kimi kandırıyor acaba? :-l
En İyi Cevaplar