Bence çok düz bir kadın, Ne aman aman gözleri var ne de burnu. Ama millet yerlere göklere çıkartıyor. Çirkin demiyorum ama sıradan bence.Mesela Yeni nesil oyuncular dan Afra Saraçoğlu abartılmayı kesinlikle hak edebilir.Estetiksiz bu kadar güzel olmakta shov bence 🤣😂
güzellik göreceli bir kavram ben eskiden fahriyeyi baya beğenirdim bu ara bana da normal geliyor ama kıyaslama yaparsak afra’ya göre çok daha değişik bir güzelliği var fahriyenin. afra gibi tipler bana daha sıradan geliyor mesela. belli çünkü, kağıda çizilmiş gibi renkli göz kumral/sarışın ve kusursuz yüz hatları.
0
1 Yorumla
Soran
+1 yıl
Fahriye Evcen Yaprak dökümü 2 sezon bence çok sıradandı, O zaman da beğenmedim hiç bir özelliği farklılığı yok. Ve Afra Saraçoğlu giibi güzeller her yerde yok bence eşsiz bir güzellik. Gözlerim bayram ediyor ona bakınca
Bu göreceli bir kavram. Bence Fahriye evcen o kadar da çok abartılmıyor. İkisinin de farklı etkisi var. Bence Fahriye evcen daha etkileyici. Sanıyorum daha bir olgun ve kadınsı duruyor. O yüzden tabi bana göre.
Bence mantık şu. Kocası gibi bir adam alıp evlenmisse güzeldir. Böyle bakıyor çoğu kişi. Ayrıca o burun estetik, güzellik mi arıyorsun. Gerçek güzellik için doğuştan güzel olmalı insan. Sonradan Dr yapısı değil. Ünlüler fotoshop ve estetik harikası olunca millet de güzel diyor işte. Afra konusuna katılıyorum