Çeşme'de fotoğrafları çekilen Demet Özdemir cephesinden itiraf geldi. Özdemir, “Evet, fotoğraflarımızın çekildiği doğru. Yeni yılın aşk bombası dersiniz artık” dedi.
Oğuzhan Koç’un 5 yıllık ilişkisini bitirdiği Yağmur Tanrısevsin ile Demet Özdemir ise yakın arkadaş! Arkadaşınızın eski sevgilisi ile çıkar mısınız?#magazin
Oğuzhan Koç & Demet Özdemir'den aşk itirafı! En yakın arkadaşınızın eski sevgilisi ile çıkar mısınız?
Geçen senede böyle bir dedikodu vardı. Yalanlamışlardı. Hatta Yağmur için hafızasını sildirecek deniyordu. Demetle Oğuzhan'ı yakıştırmıyorum, Yağmur ve Oğuzhan çok yakışan senelerdir birlikteliği olan bir çiftti. Bu ilişki kısa sürer net.
Bu Oğuzhan Koç kadar malıı yok, Zeynep koçak gibi hem Yazar hem Avukat hem Tiyatrocu hem oyuncu kızı bırak bu mahalle varoslarina düş. İnsanin standarti bu kadar düşmez be abi beynini değil de bedenini kullanan kadınların maşası oldu. Zor bulursun Zeynep koçak gibisini sen
3
0 Yorumla
Gizli Üye
(25-29)
+1 yıl
Ben bunu yapmam , yakın arkadaşımın eski sevgilisiyle çıkmam. Yakın arkadaşım dediğim de 10 kişiyi geçmez :D
Ama kız benim için yakın arkadaşının eski sevgilisi olan benle çıkacak kızın bu duruma düşecek olması benim umrumda olmaz. O kızla yatarım bile.
Çok sinir bozucu bir olay ama olmamalı. Arkadaşlık ve aşk ayrı tutulmalı. Ama ben de dahil yapamıyoruz hiçbirimiz. Çok arkadaşçı olduğumdan muhtemelen vazgeçerim o ilişkiden sırılsıklam aşık olmadıysam. Olduysam da vazgeçerim demek istiyorum ama büyük konuşmuş olmayayım.
Hayır, çıkmazdım. Demet Özdemir'in adının anılmadığı biri kaldı mı? Yağmur Tanrısevsin bu kadından katbekat daha güzel. Ama yine de Oğuzhan Koç ile ayrılması isabet olmuş. Bu adamı da samimi bulmuyorum çünkü. Bir tek sesini beğeniyorum o kadar...
Kaşmer demet. Can denilen öküzün altından yrrgi az yemiş olmalı ki oguzhaninkini de yemek ıstiyor en yakın arkadaş vs dinlemiyor kukusu yanıyor kaşmerinnnn
Kısa vadeli bir ilişki ikisininde farklı beklentileri var. Bu hatun oziye sarkı yazdırmaz aksine yazacak zamanını ve enerjisini sindirir. Ozi nin hatuna etkisi ise cildine güzellik ve mutluluk katacak bir tutku yansıtır. Sonra biter
Yalan haber. demet Oğuzhan ile sev falan değil. kadın defalarca açıkladı bıkılmadı demetin adını başka erkeklerle çıkarmaya. Ya kadın o kadar bağışlar yapıyor, ödüller alıyor ama bunları konuşan yok. Acıyorum beyinlerinize yazık...
Demet ve Yağmur en yakın arkadaş değiller ki, herkes böyle diyor ama yıllardır güncel fotoğraf bile gelmiyor ikiliden. Alt tarafı bir dönem tanışmışlar.