Mehmet Akif Alakurt, “O kadar spor yaptın hiçbir şey yok” diye mesaj atan takipçisine müstehcen küfür ederek cevap verdi. Peş peşe takipçilerinden gelen mesajlara cevap veren Alakurt, “Kendini çok bozmuşsun. Biz seni televizyondaki hallerinle sevdik yanlış bir insansın” diyen takipçisine “Oturun bebeler dizilerinizi izleyin, kendinize hakaret ettirmeyin. Damarınızdaki asil kanın hakkını verin vermeyenin de bu sayfada ve her türlü ortamda hakkını bizzat veririz. Akıllı olun” diyerek tehdit etti. Çok gereksiz varlıkları ünlendiriyoruz sonra bunlar oluyor 🤷🏻♀️ #invictus16 💫🍀
Mehmet Akif Alakurt, vücuduna yorum yapan takipçisine küfürler savurdu! Siz eleştiriye açık mısınız yoksa değil misiniz?
Az önce baktım hikayesine neler olmuş diye. Adamı takip ediyorum vallahi yazanlar boş yapmış. Eleştirme değil, sadece boş laf atmak için mesaj atılmış adama. Göz var nizam var adamın vücuduna bir işe yaramamış diyemez aklı olan. Vallahi aynısını bende yaparım ama şeye çok güldüm karşı karşıya gelsek ayakta kim kalır diyeni paylaşmış görünce çok güldüm harbiden 🤣🤣
Şimdi biraz ciddi olayım soruya ciddi gözden cevap vereyim. Kendi halinde takılıyor adam. Hikayeler atıyor fotolar atıyor. Sataştığı kimse yok. Ama bizim insanımız ille de irdeler böyle olanı. Abuk subuk yazar. Görüyorum mesela Rıfkı nerde lan Rıfkı nerde lan diyenler oluyor adama. Farklı farklı embesilce yazanlar oluyor. Görmezden gelinebilir mi evet ancak kendisi her zaman görmezden gelen biri değil. Yine diyorum bende olsam bende aynısını yaparım.
Kısır döngüye girmiş bu adamın durumu. 1 ay sonra belki yine bu tarz şeyler olacak. Yine yapacak. Kendi açısından yanlış gördüğü şeylerden uzaklaşıp kendi hayatını yaşayan adamı çok kurcalıyorlar. Durup dururken bişey dediğini görmedim. Gözümden kaçmışsa bilemem. 🦹♀️
Yeniden gündemde olmaya çalışıyor gayet. Reklamın iyisi kötüsü olmaz işte. Söylediği şeyin nereye gideceğini gayette biliyor. Magazin sayfalarına ve programlarına düşsün ve hatırlanılsın istiyor. Kaç seferdir devam ediyor görüyorum da. Hala bir sonuca varamamış demek ki. Şimdi bir iki dizide oynasa herkes unutur bu yaptıklarını onun da farkında. Çünkü memlekette rezil olmak diye bir şey yok bir şey olur iki gün konuşulur sonra da unutulur. Bu yaptıkları yerine gitse de kendini geliştirse keşke para kazanmak bu kadar kolay olmamalı.
Takipçisi derhal şikayetçi olsun. Dersini alması lazım böylelerinin ulan ne var o yorumda? Daha sonra dedikleri de abes.. Zaten oyunculuğu da bırakmıştı diye biliyorum bu yanlış bilmiyorsam onun iç bu kadar rahat ve sahte sevgi sözcükleri kurmuyor..
Maraz Ali abimiz psikolojik olarak kötü bir dönemde eleştiriye hiç gelemiyor oyunculuğuda bıraktı tek başına orman evinde yaşıyor salsınlar adamı aga 😀
Kendinden emin olan bir insan, özgüveni yerinde olan bir insan kendini bilmez bir kişinin,klavye delikanlısının yorumundan etkilenmez. Mahkemeye verir. Küfür ederek o seviyesizin seviyesine düşmüş. Mehmet Akif Alakurt gayet yakışıklı, hoş bir kişi. Ne diye böyle yorumlardan etkileniyorki. Kendisine yakıştıramadım bu davranışı 🌺
İyi bir oyuncuydu, son dönemlerde PR yapamadı gözden düştü. Bu yaptığı ona yakışmamış, karakterli bir adam olarak tanırım kendisini. Birkaç ortamda görmüşlüğüm muhabbetim olmuştur, egosuz cana yakın bir adamdı tanıdığım zamanlar. Sanıyorum tv ve sinema da iş alamaması saldırgan yapmış kendisini. Üzüldüm iyi bir oyuncu olarak bilirim kendisini.
Her spor yapan vücut geliştirmek için yapmaz kaldı ki adamın bir rolü olabilir yeni bir proje vardır yani takipçisine ne oluyor? Adam oyuncu ve buna göre eleştiri yapabilirsin o da kendine bakar, düzeltir. Karşılığı bu kadar sert olmaması gerekirdi ama o bir gerçek, ne olursa olsun ünlü bir isim, dikkat edecek.
insanlar fikir belirteceğim diye ukalalık yapıyor. sinir bozucu bence. düzgünce güzel kelimelerle anlatsalar zaten eleştiri kabul edilebilir bir şey, tam ters, eleştiri kabul etmeyenler garip. AMA gördüğünüz gibi eleştirileri doğru karşılanmadığında "oha çet ne diyo bu" tavrına giren arkadaşlar var. Kelime seçin. Size yapılsa üzülürsünüz.
Ana Sayfa > Magazin > Sorular > Mehmet Akif Alakurt, vücuduna yorum yapan takipçisine küfürler savurdu! Siz eleştiriye açık mısınız yoksa değil misiniz?