formatıyla gerçekten de geçtiğimiz yılın en çok konuşulan insanlarından biri oldu. Kendi halinde bir YouTuberken, bütün videolarını silip, birden paralı bir platforma geçmesi de tartışılmıştı.

Aykut Elmas eleştirince gücüne gitmiş, sonra da her eleştiren saydırmış.. haklı değil, çünkü beğenen de olur beğenmeyen de, bir de kendisi herkesi her daim her şekilde beğeniyor mu? örneğin kendisi bir başka kişiyi beğenmediği zaman beyinsiz mi oluyor? Aykut ELmas bence komik biri, eleştiri de yapar yani. bir de teşhis doğru yani, aslında bu talk show değil stand up, talk show diye kıvırmasın, odak noktası kendisi çünkü, fakat komiklik seyircilerden çıkıyor..
Herkes sevmek zorunda değil
Programıyla büyük ses getirdi ilgiyi sonuna kadar hakediyo bence ama işte meyve veren ağaç taşlanir hesabı adamı söndürmeye çalışıyolar ee o da sustu sustu patladı yani Bnce haklı ama keşke hala youtube de olsa ya da az az video atsa da tekrar izlesek onu..
Bu konuyla ilgili tek bildiğim şey, exxene geçtiği için pişman. Çünkü yutupta daha çok kişiye ulaşmak varken ve kendi patronuyken şimdi acunun altında çalışıyor ve tepki çekti. Yazık etti ama hayırlısı olsun
Cevap
31Cevap
Ben denk geldim birkaç kere ve iğrenç buldum , gerçekten iğrenç hani. Küfür sevmeyen bel altı sevmeyen birisiyim.. ve bu adami sevmek demek bunlara göz yummak ve topluma alıştırmak demektir. Kia ve net.
Yaptığı yorum da aşırı saçma. Kimse kimseyi sevmek zorunda değil ve azınlıklar cogunluklardan dah ezik de değillerdir
Adam kafasını kullanmış böyle bi format yapmış herkesin harcı değil o kdar insanı bi araya toplayıp laf sokup da aynı zamanda güldürmek kaldı ki YouTube da kalamazdı tabiki çünkü işin arkasında da ekip var onca insan ve emek var o para neye yetsin ekip arkadaşlarından bazıları maaşsız bile çalıştı şimdi herkes emeğinin karşılığını alıyor mis giib millete ne batıyorsa
3 ayda sıfırdan kaç bin abonelere kadar geldi YouTube kanalı izleyip izlememek insanlara kalmış herkes her şeye gülemez her şey herkese hitap etmez ama karalamak neden
isyan edecek bişey yok bu cocuk balon söhret yani ata gibi cem gibi kalıcı olamaz mehmet ali erbil nededi iki seneye kadar untuutlur gider dedi bizim insanımız yenı bıseyı sever sonra sıkılır küfür ederek komedyen olunmaz bu cocugun sanat seruvenı ıkı sene sonra biter yanı ama türkiye burası tesadüfen ünlü olmak kolay
Birkaç videosunu izlediğim bu arkadaşın insanlara laf sokmak dışında pek bir espri yaptığına şahit olmadım. Onun dışında program formatını beğendim ama işini daha iyi yapabilirmiş. İnsanlarla dalga geçip gülmek çok da benim mizahıma uymadı.
Ben şahsen Youtube da iken izliyordum ama Exxen e geçince sadece onun için satın almaya değer görmediğim için izlemedim. Bence başarılıydı. Ün sonuçta böyle bir durum. Taşlayan da olacak hayran olan da.
Konusanlar kurgudan ibarette bana göre oraya gelen insanların sıradan bilet alipda geldiğini sanmıyorum dikkatli izleyen birisi herkesin ve olayların birbiri ile konu konu bağlantılı olduğunu farketmistir.
Bu adam la iki muhabbet etmezsin
Surekli kendini öne sürmede dikkat çekmede
Her 2 lafinin 2side küfür alay
Bu programi kim izliyor kim gülüyor merak ediyorum
Arkadaslar espiriyi bi ben mi anlamadim
Halbuki esprili kişiliğe sahibim
İlla herkes sevecek degil kaldıki hersevmeyrn trol olsun mesela ben böyle insanları hayatımda ne dinledim ne izledim nede birşey şimdi trolmu oluyorum yani kendi begenmiş insanların yükseliş sonu malesef bu olmakta
Adam o kadar seyircinin karşısına dış görünüşüyle değil esprileriyle ve samimiyetiyle çıkıyor. İlgi alanını eleştirselerdi zaten bu kadar açıklama yapma gereği duymazdı.
Youtubeda severek izliyordum ancak şu an Acun'un saçma sapan girişimine destek olup izlemek istemiyorum. Nedense gözümden düştü ya bu hareketiyle
Odtü itü lü öğrenciler seçmişse ne olmus mizah zeka işidir diyenlerden bu da çoğu yaptığı mizah gayet anlaşılır tabi komik olanlarda var da ben bu adamı komik bulmuyorum
Tabiki haklı isyan etmekte bizim ülkemizde nerde bir başarı yakalamış birini görseler zaten alaşşağı ederler bu hep böyledir. Yani beğenmiyosan izlemiceksin niye laf atıyosun ki anlamıyorum bu milleti
Rezil bir program. Aklıma gelince utanılması gerken anılarını birde çıkıp bir marifetmiş gibi ulu orta anlatıyorlar. Tamm bizim toplumun genel özeti bir program ama...
Karaktersizin teki, beğenmeyenlerin bi annesine sövmediği kalmış. 3 kuruş için bütün konseptini satması da ayrı cabası. Aykuta helal olsun sağlam geçirmiş yalnız.
Ben izledim ve komik bulmuyorum kendisini. Pek tabii bu durumu saygı çerçevesinde belirtebilirim. Bu durum beni zavallı ve toksik insan yapmaz. Aşağılık kompleksi olanlar da ünlü olmayıversin.
Bir sıç.. ş hikayenizi veya fantezini söyleyin derdii.. Kendisii Exxen'i tercih etmekle kendi topuğuna sıktı.. Boşuna isyan ediyor haksız buluyorum..
Kendini komik sanan aşırı cinselliği komedi altında sunan çoğu konuk ajans üzerinden bir program hiç izlemedim geregide yok.
YouTube ye geri gelecek mecbur exxen de ki izlen me oranı YouTube kadar değil çünkü yarın yine YouTube de görürseniz şaşırmayın derim
Izleyemedigim icin bir şey diyemiyorum kısa kısa reklam olarak videolarina denk geliyorum fena görünmüyor ama çok fazla küfür oldugunu gördüm
Bulduğu fikir güzel ama kendisi boş bir insan. Kullandığı dil, paylaştığı düşünceleri vs kendisini geliştirmiş bir insana ait olamaz
Millette o ara bu fırsat bir kaç beğeni alayım da yorum yapayım demiş gereksiz hepsi kim kime ne demiş umurumda olmaz
Para bunun karakterini değiştirdi https://voca.ro/1fdxKlb6KJIQ
Garip bir program..
Bazen gereksiz olduğunu düşünüyorum.
Bazen gülüp geçiyorum.
Ne kasıldı be bu konuda seven izler sevmeyen izlemez bu kadar basit
Bence fazla küfürlü açık sözlü Bi program hep bel atı komik değil
Ne olursa olsun eleştirinin de sınırı olmalı diye düşünüyorum.
Exxen'de pek ilgi görmedi sanırım, birkaç gün önce YouTube'a video atmış.
Lan güldüğüm bi bu vardı gitti paralı siteye geçti allahın cezası
Bu adamı instwgramda bir kez dinledim bayagı kufur ediyor insanlar gülüyor edep yahu
Adam cidden hiç komik değil tırnak ucu kadar bile ama beni ilgilendirmez zaten izlemem
Hiç izlemedim olay ne bilmiyom ama Aykut elması çok beğeniyorum
haklı değil. bu kadar büyük kitlelere hitap etmenin getirdiği zorluklardan biri.
Adam haklı eleştiren kişi eğer Aykut elmas ise eleştirebilir ama eleştirenler kendi sümüğünü yiyenler ise İsyan eder
Abi birileri eğleniyorsa sizene ya. Eğlenmek güzeldir herkes için. Ben önceden izlerdim yani eğlenirdim de daha sonra sarmaz oldu biraktim yani ama bu işin doğasıdr niye eleştiriyim gayet yolunda bi program
Ben bu adamın birkaç videosunu izledim ve kesinlikle komik değil ben hiç bir espirisine gülmedim bence bu adam çok abartılıyor
Değil, adamin espiri yetenegi yok, iki cumlesinden biri kufurle bitiyor. Bir bolum bile zor bitirdim.
Sürekli cinsel içerikli muhabbetler geçiyor. Çok da komik değil zaten
Okulumun destek vermesi 😍😍
Hasancan’ı çok başarılı buluyorum başarılarının devamını diliyorum
Herkes beğenmek zorunda değil adam bunu kendinde söyledi izliyem izliyor ben mesela bayılırım
Merve veren ağaç taşlanır derler normal karşılamak lazım
Adamın ciddi bir başarı yakaladığı ortada , beğenmeyen izlemesin...
Cem yılmazın bile devri biterken bunun essamesi olunmaz
İzlediğim beğenmedim. Espiri yeteneği yok bence.
Komik bir program cata çat eziyo
Haksız diye düşünüyorum.
Bu şahsı bi ben mi itici buluyorum
sende kendini paraya satmasaydın bebiş
Bu şebekkk yaa
Haklı adam
Haklı
Tanimiyorum..
Bence değişik bir program
Yerden göğe haklı
Haklı değil
Komik değil ki