Bu sitede Cübbeli Hoca’ya karşı acayip bir nefret var. Bu yüzden cehenneme gitmekten korkmuyor musun?

Bu sitede Cübbeli Hoca’ya karşı acayip bir nefret var. Bu yüzden cehenneme gitmekten korkmuyor musun?

Bu adam yüzünden niye cehenneme gidiyoruz? Kendisinin vasfı nedir.. Hz. Mi? Senden benden farkı olmayan kul işte.. İnsanları mqnipule eden.. İşine gelene günah geeyeneo'abilir diyen.. Tefecilik yapan faizle borç satan.. Hayat kadinlariyka ilişki yaşayan bir zat.. Aynı tipik insqn işte :))
Şarlatanın teki. Akıllı bir Müslüman bu adamı zaten sevmez. Söylediği saçma sapan şeyler var. Övdüğü adamın canını almaya gelen Azrail'i kovduğunu anlatıyor. İnandığınız dinin peygamberini bile ölüm bulmuşken, biri de çıkıp demez mi ''Sen ne anlatıyorsun?''.
Müslümanlar ateistlerden, deistlerden çekiniyor ama insanları dinden soğutan bunun gibi cemaat/tarikat lağımlarından türemiş, hiçbir şeye faydası olmayan adamlardır.
Allahın verdiği en büyük nimet olan akılı kullanan hiçkimse bu adamın sözlerini dinlemez kaldı ki hanginizin cennete gidip gidemiyeceğine bu adam karar veremez kendini o konumda görüyor dinle alakası olmayan şeyleri insanlara haram günah olarak söylüyor düşündüğünde Allah a şirk koşmuş biri kendini kurtarsın önce 🤔
bu sakallı kani bozuk hadsiz yalancı dolandırıcı düzenbaz iki yüzlü hain düzen bozucu herif yüzünden mi gideceğim oraya tamam tüm kapılar açılsın o zaman
İnançlar ve kişisel bakış açıları konusunda her birey farklı düşünüyor. Bu alanlar hassas olduğu için insanların eleştirileri sert olabiliyor. Ancak, bu tarz tartışmalarda saygılı ve yapıcı bir üslup benimsemek önemli. Kimseyi yargılamak bize düşmez. 🌸 İnançlı insanlar için kimin cennete ya da cehenneme gideceğini yalnızca Allah bilir. Sen bu konuda ne düşünüyorsun? 😊
Cübbeli Hoca bizim kırmızı çizgimizdir.
Cevap
21Cevap
Şarlatanın teki
bu sahis hoca degil krndi de diyor youtuber im diyor. hangi vasifla bunu dinliyorsunuz dini ogrsniyorsunuz.
Ezberi çok güçlü
Şahsen ben onun arkadaşında namaz kilmam dinde olmayan şeyler uyduruyor sayayım mı birazını hoca kısmı da tartışılır bence hoca değil
Ne yanlışını gördünüz?
Niye korksunlar ki kişiler hakkında eleştiriler yapılabilir sanki zina etmiyor ya millet
Ne yanlışını gördünüz?
İsmailağa cemaatini mi diyorsun?
Ne alaka bu cennetten köşk satmadıgi için mi cehenneme gidicez
Öyle bir sözü yok
Nasıl yok bunu çoğu kişi bilir nasıl yok dersin buna
Yok korkmuyorum bunun için gitmem diğerleri yeter herhalde
Ne yanlışını gördünüz?
Fetö evinde adamı çektiyse ne yapsın. Eşiyle yaptığı zina olur mu?
Cübbeli denen şarlatana laf söyleyince mi Cehenneme gidecez?😃
Yanmaz kefen terlik satan şahısa güveniyorsan aklından şaşarım.
Adam dua ile her dert şifa bulur diyip dua kitabı sattı, kendisi hastanede ameliyat oldu.😃
Kaseti çıkmış hocanın bence üzerine az gidiliyor 😅ülke gündemi el verse daha çok zorbalanirdi
Kimlere yardım etmenin sonucunu görünüz ve tanık olunuz Dostlarım 🙂
Ciddi soruyorum. Seni dayın falan mı emzirdi küçükken?
Bundan nefret ediyoruz diye niye cehenneme gidelim m k.
Malakmısın
cübbeli ahmet bir ingiliz ajanı ve ülkedeki islam algısını bozuyor
Cübbeliden nefret ettiğim için cehenneme gideceksem o cehennem hayırlı bir yerdir.
Ne gibi bir yanlışını gördünüz hocamızın
Hocanıza sokayım, ne hocası, para için her tarafını satan adamdan hoca mı olur
komik adam ama dini kullandığı gerçek
Nasıl kullanıyor sana göre?
Dinlersen anlarsın eğer birazcık mantığın varsa
Çünkü or çocuğu o yüzden
cübbeli de gidecek cehenneme merak etmesin
Tağut'u anlatmayan insana din hocası demem ben.
Yooo adam komik sadece gülüyoruz şarlatanlıklarına
Skeyim ahmet hocanı
Cübbeliye dil uzatma
Şikayet edeceğim seni.
Onu Allah bilir
Çünkü şarlatan
Ne yanlışını gördünüz ki
vaybe
Korkmuyolar demek ki
Cehennem yok
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?