+1 yılKişinin inancının olup olmaması kendisini bağlar elbette ancak kutsal mabedler bir toplumun değer verdiği, özel olarak atfettiği kişisel yerlerdir ve kimsenin mabedlere ve mabet içlerinde saygısızlık yapma hakkı yoktur eğer yapılırsa da cezası neyse çekerler.
Burada amaç aklınca skandal bir olay üzerinden prim yapmaktı belli ki ama ceza alırsa eğer planı pek tutmayacak gibi.
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
+1 yılBunu camiye alan hoca neye göre izin verdi? Namazdan sonra biz bile içerde kalıp kaza edemiyoruz hoca diyor ki kapıyı kitleyeceğim. Biz de çıkıyoruz. Benim kaza namazı kılmama engel olan zihniyet bunu nasıl içeri alıp poz vermesine müsade ediyor?
12 Yorumla- +1 yıl
Alınmasa da başka türlü gündem olurdu ayrıca orada fotoğraf çekimi için bulunuyor
- +1 yıl
@Beyefendi_Biri bu kılık ile fotoğraf çekimi içinde olsa camiye girmek yasak. Hocası kimse caminin Allah ıslah etsin inşAllah
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
36Cevap
- Magazin konusunda 7,9b cevap paylaştı.
u +1 yılBir toplumun değerlerine ya da inançlarına saygı duyulmalı. benimde dinim yok ama hiç bir şekilde onların mekanına gidip kural dışı şeyler yapmazdım. yani tepki de haklılar.
50 Yorumla
+1 yılBütün kuşları öptün de bir leylek mi eksik kaldı Eda?
Mabedlere dokunmayın, kutsalları olayınıza alet etmeyin. Gidin nerede ne oynarsanız oynayın, insanlar bunlara alıştı zaten. Ama mabede kutsala dokunmayın, zaten herkes sokakta canlı bomba gibi dolanıyor. Kim kime saldırsa diye tetikte bekliyor, neden kendinizi hedef yapıyorsunuz?
60 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılÇok çok haklılar tabiki, ben eskiden İslam'a inancı olmayanlara saygı duymuyordum kulaklarımı tikiyordum hakaret bile ediyordum, ama zamanla bunu aştım saygı duymaya başladım dinlemeye başladım onların kendince haklı sebepleri vardır bu onların görüşü, etrafımda birsuru ataist var dışlamiyorum dinliyorum saygı duyuyorum dua ediyorum sadece.
Pekiya hırsız ben seni bıraktım sen niye yakamı birakmıyorsun...
Benim abdest almadan gidemediğim kutsal mekanıma sen hangi kafayla bu derecede saygısızlık yapıyorsun!
53 Yorumla- +1 yıl
Mantıklı bravo
Cevap sahibi+1 yıl@Uçusuhatirlaaa teşekkür ederim 🙈
- +1 yıl
Rica ederim
+1 yılKasıtlı ve planlı yapılan iş..
Amaç milletin sinir uçları ile oynamak.. Oyun oynayıp, tuzağa çekmek, öfkesine yenilen bir mümin tarafından darp edilip sonra da mağdur edebiyatı yapmak..
Nasıl plan ama?
Gündem de oldu miss.. Bedava reklam..
Bunlarda haya, namus, ar, ahlâk gibi unsurlar olmadığı için şeytanın bütün planlarına ortak oluyorlar..
Ama işte Ebrehe de zamanında böyle yapmıştı.. Abdulmuttalib'in de dediği gibi:
"Kabe'nin sahibi evini korur.."
10 YorumlaYa Allah aşkına fotoğraf çektirecek yer mi kalmadı ibadethaneler kutsaldır nasılki daha önce Kadıköy de kilise önünde alkol alıp gürültü yapan kişilere tepki gösterildiyse aynı şekilde camide tarz davranışlar kabul edilemez. Bu bir çeşit manipüle resmen. Reklamın iyisi kötüsü olmaz diyerek bu şekilde bir paylaşım yapmak heleki bu zamanlarda çomak sokmak gibi.
10 Yorumla
+1 yılBu tarz şeyler kıyamet alametleri cami ibadethane orada bu tarz şeyler yapmayacaksın arkadaş.
Cami ziyaretine gelen turist bile adabına göre giyiniyor.
Camiler podyum vs değil.
Bir tane adına cami yaptır ve milletten özür dilemelisin
30 Yorumla
+1 yılKendi inancında olmasa dahi insanların inandığı , saygı duyduğu , hatta belki yaşam tarzı haline getirdiği ilkeleri kendi zevkine göre yorumlayarak bunu insanların gözüne sokması kesinlikle saçmalık ve tepki gösterilecek bir durum. Böyle insanlara kesinlikle değil saygı duymak bunları kınamak gerekir
50 YorumlaBuna da tepki verilmezse işte o zaman umudumu keserim bu toplumdan. Medeniyet, modernizm adı altında normalleştirmeye çalıştıkları şeyler inancımıza saygısızlık. Bu ülkede inanç özgürlüğü var inanıp inanmamak kendi bilecekleri iş ama saygı göstermek zorundalar. Soruşturma da yerinde bir karar olmuş
30 Yorumla
+1 yılTerbiyesizlik tabii ki, bir dini inanca sahip değilim ama hangi dinin olursa olursa o kutsal mekanda böyle pozlar çok ahlaksızca, terbiyesizce.
50 Yorumlaİnadına mı toplumun sinir uçlarına dokunmaya çalışıyor. Başka yer mi kalmadı ya elbette haklılar. Bu fotoğraf kilisede de sinagogda da çekilse uygun değil. Oralar ibadethane.
30 Yorumla
+1 yılCaminin içine alıp, poz için izin verenler suçlanmıyor da veya onu orada izleyen diyanet yetkilileri suçlanmıyor da, kadın neden suçlanıyor? Welcome to Turkey 😂
22 Yorumla- +1 yıl
Camilerin her zaman görevlisi olur. Görevli yoksa da cemaatten birileri olur. Cami önlerinden ne zaman geçersen geç içinde veya dışında biri olur. Bir camiye kafana göre girip çekim yapamazsin ki bu kadın oraya özel arabayla gitmiştir. Ekipmanlar falan. Bizim millet meraklı görüp hemen gitmişlerdir yanına. Ben ünlüyüm diyince hemen susmuslardir. Yani burada kadının suç değil kadını oraya koyanlar da. Kimse dini sömürü yapmasın boş yere gülünç oluyorlar. d
Tövbe Estağfurullah bu nasıl Ahlaksızlik be ulan yetmedi mi? Haramlar izlediğiniz bir de utanmadan ibadethane alanını kötüye kullanıyor sunuz dinsiz midir? Nedir ya camii Allah'a kulluk mekanı dir orada namaz kılınır Kur'an'ı Kerim okunur kızanlara helal olsun evet sonuna kadar haklılar
11 YorumlaBuna da hak veren çıkar.
Edepsizlik-Saygısızlık.50 Yorumla
+1 yılMillet linç edilmeye bayılıyor, özellikle şu fenomen ve ünlüler linç edilme hasretiyle yanıp tutuşuyorlar 🤦♀️🤦♀️
30 Yorumla
+1 yılHaklılar Cami'den başka yer mi kalmadı sadece camii değil kutsal mekanlarda bu tür şeyler yapılmasın. Soruşturma vs 'ye hak vermiyorum ama cezasını halk kessin izlemesin dinlemesin.
10 Yorumla
+1 yılİnsanların bam teline basmayın ne demek camide yarı çıplak poz vermek biraz saygı biraz anlayış🤚
20 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılotelin içinde cami olmaz. cami her müslümanın erişimine açık olmalıdır. öyle falanca otelin müşterilerine özel, sadece parayı bastıranın girebildiği bir cami olmaz olamaz.
30 Yorumla
+1 yılBunu neden bir kilisede yapmıyor, neden bir sinagog içinde yapmıyor da camii içinde yapıyor? İnsanların dini, manevi duyguları bu kadar aşağılandığı sürece tepki göstermeleri çok doğal değil mi?
34 Yorumla- +1 yıl
kilisede insanlar dekolteli gelinlik giyiyolar neyden bahsediyorsun
- +1 yıl
@you4myselfcontrol Mesele dekolteli gelinlik giyme meselesi mi? Bu kadar sığ düşünmek zorunda mısınız? Her dinin kendi özel çerçeveleri, kaideleri vardır ve İslam'da bu hareketin yapılması yanlıştır, Kilise de de yanlıştır, sinagogda da yanlıştır, kutsal mekanlar ciddiyet isteyen, uhrevi duyguları daha yoğun yaşadığımız yerlerdir, bir insan her hangi bir dine bağlı hissetmeyebilir ama toplumun genel bir kısmının tabii olduğu dinin mabedinde bu tür hareketler yapması çok büyük bir gaflettir, açıklama yapılması dahi abes bir durum...
- +1 yıl
sığ düşünen sensin onlar da modesty giyim olması gerekirken artık takmıyorlar kısa elbiseler dekolteli gelinliklerle düğünler yapıyorlar
- +1 yıl
@you4myselfcontrol Peki sığ düşünen ben olayım kültürlü, düşünceli olan sen ol, zaman kaybı olduğun için seninle daha çok muhatap olmak istemiyorum
Sosyal medyada gündem olmak icn ibadeti nie karistirio çarpılck
10 Yorumla
+1 yılBu kadının vasfı ne ki bu kadar tanınıyor. Kafayı sıyırmış iyice saçmalamış dikkat çekmek için.
10 Yorumla- Magazin konusunda 521 cevap paylaştı.
+1 yılVasıfsız kadın gündemde kalmaya çalışıyor kendince
10 Yorumla
+1 yılsosyal medya için yaşayanlarda bu gün :D ilgi alanımın dışında bir kişi.
10 YorumlaÇok saygısızca bir hareket yani artık iş gelmiyor bu kadına belli ki ne yapacağını şaşırmış
10 YorumlaEvet haklılar. Bazı insanlar için değerli ve kıymetli olunan şeylere saygı duyulmalı dalga geçilmemelidir.
10 Yorumla
+1 yılKizmakta haklı herkes orası kutsal mekan senin myknos sahilin değil inan veya inanma kardeşim yaptığı saygısızlık
28 Yorumla- +1 yıl
Daha da õtesi saygisizlik değilde anladin sen carpilir belkide Allahin sopasi yok
- +1 yıl
@pirpirella000 Aaa kimler gelmiş 😃 valla orasını bilmem de doğru değil yani yamulur valla şeytan filmindeki kız gibi olur 😄
- +1 yıl
Bu gidisle süphesiz🤨
- +1 yıl
@pirpirella000 ilk defa giyinik gördüm bu kadını onda da cami de skandal yaptı 😄
- +1 yıl
Amannn boş ver şunlari Camide olmaz hoca nasil izin vermis pessss dogrusu ben olsam müsade etmem asla
- +1 yıl
@pirpirella000 aynen orası da ayrı mevzu hoca cemaat falan nerde 😄 yorumlarla konuşurken soruyu soran kişi bize kızıyor 🤣🤣
- +1 yıl
Hakli boş ver kapatalim kardes😅
- +1 yıl
@pirpirella000 😂😂😂 kardeş mi 😂 tamam bro kapatalım ciğerim 😄🤣🤣
Saygısızlık etmiş. O kadar mekan varken tepki alacağını bile bile camiyi seçmesi de niyetini ortaya koyuyor.
10 YorumlaMagazin konusunda 698 cevap paylaştı. Neden cami yani başka yer mi kalmamış. Saçmalık
10 Yorumla
+1 yılAllahın evinde edepsizlik yapamaz ibadet haneler kutsaldır
20 Yorumla
+1 yılDindar bir insan değilim yaptığı tabi ki yanlış fakat benim anlamadığım ne hikmetse hep böyle insanlar mutlu ve işleri hep rast gidiyor. Dindar olan insanlar genelde çok şanssız
10 YorumlaTerbiyesiz kadın istediği yerde istediği pozu versin bizi ilgilendirmez ama müslümanların ibadet ettiği yerde bu şekilde bir poz vermesi saygısızlıktır yazık kafasına
00 Yorumla
+1 yılİnsanların inancına , hassasiyetine saygısı olmayan arsız mahlukatlara kizmayacaz da kime kizacaz başka. Çarpılmış gerçi zaten tipe baksana
15 Yorumla- +1 yıl
Sadece ona değil ona müsade edenlere de kızın hanım. d
- +1 yıl
@DoluRakıŞişesi o ve bu duruma göz yuman herkes suçlu zaten
- +1 yıl
@pilly_bhebek bir şeyin suç olabilmesi için en az 4 kişi lazım iki suçlu iki şahit `)
- +1 yıl
@DoluRakıŞişesi ben olay inceleme alanlarında büyüdüm tek başına çokta güzel suç işleyenlere şahidim 🤧
- +1 yıl
@pilly_bhebek tek suçum seni sevmekse varsın hükmüm müebbet olsun...
Offf yemin ediyorum kurtlar vadisi sahnesi gibi olduk jdksjks
Bunlar da gündemde kalmak için cool görünmek için saçma sapan hallere giriyorlar. İyice bokunu çıkardılar
10 Yorumla
+1 yılPoz vermek için bile olsa camiye girmiş işte belki hidayet gelecekti şimdi vursalar bir daha girmez muhtemelen.
00 Yorumla
+1 yılgerçekten yuh be şu pozlara bak insanda azıcık saygı olur ya biz camiilere ziyaret amaçlı bile olsa başımızı örtüp giriyoruz buna bak ya!
00 Yorumla
+1 yılInancin yoksa da saygı göster yani nerede ne giyecegini nasil davranacagini bilemiyorsan boşa yaşamissin. Iyice sacmalanmaya başlandı !
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılNiye ya niye? Niye Müslüman kesimi kızdırmayı tepki toplamayı seviyorsunuz? Amacınız nedir? Gülşenin durumunu ne çabuk unutmuş! Şimdi biride Anıtkabir’in içinde bu şekilde poz verse emin olun çok daha kotu tepki toplardı…
00 Yorumla
+1 yılBu nedir ya şaşırdılar artık gündemde kalmak için napcaklarını
20 Yorumla
+1 yılAllahim söyle aptal insanların canını alıp ne bilim kediye köpeğe versen
00 Yorumla
+1 yılBu arkadaşlar böyle kendilerini gündemde tutuyor işte
00 Yorumlakardeşim piksel o kadar kötü ki montaj mı değil mi çok anlayamadık
00 YorumlaBiraz empati yahu biraz empati... Tepkiler sonuna kadar haklı.
00 YorumlaHaklılar. Müslüman olmayabilirsin ama saygı duymak zorundasın. Brazzers sütüdyosu değil o mekan
00 Yorumla
+1 yılBu kadını camiye nasıl aldılar.. bu çekime kim izin verdi _?
00 YorumlaRabbim bunu ibret olsun diye çarpsaydı keşke haha
00 Yorumlabu kadina herkes taş vs diyoda nenem gibi gercekte töbe yaa
00 Yorumla
+1 yılÇok çirkin bir kadın zaten bunun kalitesinin olmaması normal içinde ki yüzüne yansımış
00 Yorumla
+1 yıldaha çirkin bi fotosunu bulamadın mı gözlerim kanadı
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılCarpilir insallah Allah gõsterir ona dalga gecmeyi ahirette pozu gõsterirler ona cahilll şey... ahlak yoksunlari
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılYaa yemin ederim bu şekilde çekici yerine daha çok itici mide bulandırıcı oluyorlar carpilsalar keşke
00 Yorumla
+1 yılBozulduğu zaman insandan daha korkuncu yoktur...
20 Yorumla- Magazin konusunda 730 cevap paylaştı.
+1 yılSırf gündeme gelmek için yapmıştır
10 Yorumla
+1 yılKadın bişey yapmamış ki.
10 Yorumla
+1 yılhiç hoş olmamış
10 YorumlaOha evet reklamın iyisi kötüsü olmaz tarzı
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılBu ne terbiyesizlik ya bu ne ahlaksızlık, dini kendi çıkarlarınıza alet edemezsiniz!!
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılCami ibadethane bunların poz yeri değil saygısızlık bu
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılBu kadın çocukluğumdan beri var bir türlü bıkamadı olaylara
00 Yorumla
+1 yılİşin üzücü yani turistler bile cami ye girerken eşarp takıp giriyor onlar bile başka milleten olan insanların dini değerlerine saygı duyuyor ama bizim ünlü bozuntulari saygı duymuyor
00 Yorumla
+1 yılNe saçma tepkiler millete ne kişinin kendisine kalmış naptığı günahı falan bütün sorun bitti milletin naptığıyla işiniz allahım yav
00 Yorumla
+1 yılBöyle bir fotoğrafın böyle bir yerde çekilmesi hiç olmamış maalesef
10 Yorumla- Devamını Gör (24)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım