*allah
"Benim kilolu halim hepinizden güzel!" diyen Duygu Özaslan‘a ne demek istersin?
*allah

Kız resmen photoshop üzerine doktora yapmış. Gerçekten çok başarılı iş çıkarmış. Kendisini güzel pazarlıyor Allah için. Ama insan içine çıkınca ortaya çıkıyor işte. Zaman böyle. Sanal ünlülerin devrindeyiz. Kendini kainat güzeli olduğuna inandırdı photoshoplara gelen yorumlar sayesinde. Söylediği yalana inanmak gibi bir nevi..
İnsanlar kilo alabilir, selülitli olabilir. Bu çok normal. Burada kadının vücudunun kötü ya da iğrenç olduğunu söylemek gerçekten çok büyük bir saygısızlık.
Duygu Özaslan’ın eleştirilmesi gereken nokta, o kadar özgüvenli konuşmalarının arkasında böyle bir durum olması. Beden olumlama konusunda o kadar çok ahkam kesti ki, insan böyle bir şeyi hiçbir şekilde beklemiyordu.
Aynı zamanda bu kadar mükemmel imajı çizen insanlar toplumun güzellik algısını çok büyük ölçüde bozuyor ve özellikle küçük yaştaki kızlarımıza zarar veriyor.
Selüliti varsa götüyle prim yapmamalıydı. Totosunun üzerinde oturup kendisinde zaten olan, shopa ihtiyaç duymadığı misyonları ile öne çıkmalıydı
@Pharmacy Ah çok teşekkür ediyorum💖

obez olmuş selilütler el sallıyor çatlaklar bir yerlerden kafa sallıyor yağlar bende burdayım benide unutmayın diyor. Bu kız kendine neden bunu yapıyor.😪
Cevap
51Cevap
öyle diyosa öyledir
bence öyle olmasa da
kadın bedeni üstünden rekabet ortamı yaratıp, yiyip yiyip kilo almıyormuş gibi davranıp, gerçeği yansıtmayan hayatlarla insanlara hava atmaya çalışan insanlardan tik-si-ni-yo-rum. çünkü herkes böyle yapmaya çalıştığı için insanlar mutsuz. öyle bir fiziğin yoksa koyma mesela, bikinili fotoğraf şart mı? gerçeği yansıtmayan fotolarla aldığın güzel yorumlar tamamen kendini kandırmaktan başka bir şey değil. bu kadar ezik olmaya gerek var mı cidden? çirkin bir kadın da değilsin üstelik. deli dehşet paralar kazandın memnun değilsen git yaptır öyle paylaş. bir de işin insanlara güven vermek. insanlar sana güvenecek ki önerdiğin ürünleri alsın. sen kendinle ilgili bile güven vermezken insanlar neden önerilerini dikkate alsın?
Kız hastaymış yazık! Blumik olduğunu açıklamış. Millete sıfır beden görünmek için yediklerini kusup sonra hasta oluyorlar. Tedavi sürecinde olduğu için kilo aldığını, kilolu haliyle gurur duyduğunu söylemiş.
Cidden genç kadınların üzerindeki bu zayıflık baskısı çok yıkıcı. Yeter bıktı artık Emratalardan, Chloe'lerden ve onların moda sektörü tarafından dayatılan hastalıklarından sağlığından olan kaçıncı kadın bu! Yazık, cidden yazık!!!
Ponçiğim zayıflık baskısı da bir şiddettir. Ams burda mankenleri değil asıl suçluları konuşmak lazım. Erkek milleti lafa gelince etli butlu seviyorum oh ne güzel vs diye konuşur ama gider zatıf ve fiziği düzgün birisini tercih ederler. Hani göreyim şiman birisini tercih ederim diyeni hepsi laftadır. Ben seni bu halinle seviyorum derler ama nerde göbeği vs si açık 90-60-90 hatunların profillerinde gezinirler. Bu yüzden çoğu insan sözümona erkeklerin tercih edilenleri arasında olmak için zayıflamaya çalışıyor. Kimi kolay yoldan kusarak, zayıflama hapları içerek bu uğurda sağlıklarından oluyorlar. Asıl bizlere bu şiddeti yapan zayıf olmayı güzellik algısı katagorisine sokan kadın ve erkeklere YAZIKLAR OLSUN.
Kimse onun almış aldığı kilolarla ilgilenmiyor En azından ben ilgilenmiyorum Biz kadınların dönem dönem kilo alması, vermesi çok normal İstersem, sağlığımı tehdit etmiyorsa 70 kilo olurum 80 kilo olurum vs... fakat twitter gibi mecralarda yapılan açıklama doğru Duygu Özaslan kendisini gerek fiziksel, gerek mental her açıdan her zaman "mükemmel'miş" gibi lanse eden bir insan ve geçmişte de insanlara tepeden baktığına dair sıkça linç edilmişti İnsanlar "Buna mı takıldınız?" "İnsanlar eve ekmek götüremiyor" diyor ama ekonomi ile savaşan, geçim derdinde olan birçok ailenin çocuğu bu influencer'ları, youtuber'ları takip ediyor Sonra da "Neden çatışma var?" İşte bu yüzden var.. gündemi takip etmek, konuya hakim olmak lazım Duygu Özaslan'a geçmiş olsun Allah kimseyi hastalıkla sınamasın fakat yapılan eleştiriler almış olduğu kilolarına değil, kendini olduğundan farklı biriymiş gibi yansıtmasına yöneliktir
(Kopyala-yapıştır cevaplarımda bugün jsjsj)
O kadina degilde sizlere birsey demek isterim...
Kusura bakmayin ama insanlarla neden bukadar ugrasiyorsunuz? selülitleri varsa var bu bir ayip degil, elinde olan birsey degil, kimse dis görünüsü secip dünyaya gelmiyor.
Yani kadinin dis görünüsü ile satasip, alay edenler olmustur, oda cevap veriyordur, normal insanlara degil, ruhu anormal insanlara gicik olsun diye kilolu halim güzel demistir..
Bu kadın duygu mu oha yani şok oldum resmen
Daha 30 dk önce fotoğraflarına bakıp bakıp iç geçiriyordum vallahi.
Bir de çıkar videolarında asla şop yapmadığını falan söyler bunu yapanlara acıyan gözlerle bakar halbuki insanları farklı algılara sokan da bu ve bunun gibiler işte.
Nerede İnstagram halleri nerede bu hali...
Bir kez daha sosyal medyaya güvenmemek gerektiğini gördüm.
Sonra egon tavan diyince laf ederler.
Midem bulandı tamam insan kilolu olabilir ama bikini giymek nasıl cesarettir.
Shopla millet ne hale getiriyor kendini valla beylere bende üzülüyorum artık 😃😃😃
Kıçıma kaş göz sürsem ondan daha güzel olur bu milletten bir 💩 olmaz nerde zibidi var onu reklam eder
😂😂allah seni napmasin 😁
@denizkızıxq ne yaptım yine 😊yalan mı ama
Yok valla😂
@denizkızıxq kraliçesin 😊👋
Helal olsun. Ayrıca şu kilolu, bunun burnu yamuk, onun kafası kel, ötekinin kıyafetleri yeni trende uymuyor berikinin ayakkabılar rüküş , filan kısa, filan çok uzun diye insanları sınıflandıranın taaaaaaaa...
Duygu özDANA la bu ciddiye almiyom benim vücüdum 1020202020202 kat daha guzel ince kivrimli belim orantli popo gogus ince bacak pururssuz bacak varken ben fitim bu ise anca öküz ahhahaha maymun karı
Açıkçası bir şey demem için bu kadını ciddiye almam gerekiyor. Abartı, şımarık ve aşırı itici bir tip gerçekten. Ciddiye almadığım bir insana bir şey demek istemiyorum.
Fotoşop yapmasaydı fenomen olamazdı zaten ama asıl sıkıntı instada sanki çok mükemmel bir vücudu varmış gibi davranması motivasyon falan vermesi mesela bergüzar korel de bizzat kendisi paylaştı selülitli fotoğraflarını ama bu kadar linç yemedi
Buradaki asıl nokta; kadının Everest zirvesindeki havası civası..
Yoksa insan vücudu neticede; selülit olur, yağ olur, kas olur, çatlak olur vs vs. Kimseyi de ilgilendirmez.
Erkekler hep güzel kadınlara ilgi duyup ortama kızlarla birlikte oluyorlar. Görsel güzellik algısı yüzünden bir çok kadının başarı, zekâ, yetenek gibi standart üstü özellikleri göz ardı ediliyor. Not: Şu kadınları gömen XY genitipi aynaya bakıyor mu ara sıra merak etmiyor değilim.
Haklısın 😊👍
Bunu bu hale getiren abazalar emin olun bu idiot'ın bu haline bile bayılırlar...
Gereksiz özgüveni var kilolu olması problem değil ama kendini olduğundan farklı göstermesi büyük bir psikojik sorun bana göre.
Bu yaşta bu deformasyon... işte bunlar hep sunny side up 🍳
burda kızsız kalmış abazalara mı soruyorsun gerçekten djdnfkffj ayrıca bize ne herkesin fiziği kendine ne çok kıskanan varmıs kıyafette durduğu gibi durmuyor demek
Sosyal medya kullanıcıları tarafından var olan böyle vasıfsız birisine ne söylesek boş bunu var eden aptal kitleler saolsun
Bende diyorum instadaki havalı kadınlardan sokakta bir tane yok nerde bunlar diye meğer photoshoptan ötürüymüş
Bu dediklerin ne alaka egolu biri var mı, ben mi göremedim 🤔 Önceki kuyruk acılarını burda klavye delikanlılığı yaparak gösterme abicim by 👋
Kadın kendiyle barışık.. derler ya kadının en büyük düşmanı yine kadın..
Ne alakası var bu kadın kendıyle barışık değil bu kadın egoluuuu
Çok güzel karıymış. Eski hâlini yapmacık, oyuncak bebek barbie gibi bulurdum. Orijinal hâli daha güzelmiş. Kıskanç kızlara dert olmuş kadındır.
"Çok güzelim, ozguvenliyim, sizi takmıyorum" demek istiyor heralde. Çıplaklığıni göstermek ne zaman marifet oldu?
o hala konuşuyor mu ya hahahahaha bunların gerçek halleri ortaya çıkıyor ya o kadar seviniyorum ki... bedavadan yaşayıp insanları kandırıyorlar ama gerçek halleri bu işte. hepsinin böyle ifşalanması dileğiyle😂
Tanımıyorum beni alakadar etmiyor. Bunlarla uğraşmak boşa kürek çekmek ile eş değer bence.
Kilolu ve selulitli kadınlar da guzeldir, insanı cirkin yapan diger insanlari yargilama seklidir.
Bir insanın göbeği, veyahut vücudundaki kusurlar onu çirkin yapmaz. Kalbindeki ve ruhundaki kusurlar onu çirkin yapar
Egosundan arınınca geriye sadece selülitleri kalan bir kadın görüyorum. 😊
Yazık kı kendını yarısa koymus🤷🏻♀️🤷🏻♀️🤷🏻♀️
bu o değil ya yani olmamalı bence haberi nerden buldun ben nette bulamadım da
Kıskançlıktan yaptığın o kadar belliki kendini her türlü güzel buluyor sizde kuduruyorsunuz
Hiç bişey demem bizim Türk erkeklerimiz o kadar arşa çıkardı ki o kızı Allah hayır etsin
Bir kadını bu şekilde aşağılamaya bir kadına asla yakışmıyor Shop yapma sebebinin linçlenmek olduğunu ve bunu haber yapan muhabirin terbiyesizliğini anlamıyorum ki hastalığı varmış açıklama yaptı
gerçekten güzelmiş sdfg aman neyse dalga geçmeyeyim
kadın haklı filan demek isterdim ama hiç de tanımam etmem. bu haldeysem o bikiniyi de giymem.
Madem öyle shoplama gereği neden duymuş midemize olan saygısından dolayı mı? 👏🏻👏🏻👏🏻
Erkek halimle o tanga bikiniyi giysem bundan daha seksi olurum @_magara_adami_ amskskak
Oha ne kadar çirkin bir vücudu var
Bari insanları kandırma be gülüm derim
İnsanlarım sahip olduğu vücut kimseyi ilgilendirmez ama instagram duvarında shlop derecesinin 100leri aştığı onda fotoğraftan sonra bunu görmek benim bile hayallerimi yıktı
Fizik saçmalık. Kadın istekli ve becerikli olsa yeter de artar.
Şöyle diyorum
Bu olay gündemi bu kadar meşgul etmemeli diye düşünüyorum.
Insanın kendini beğenmesi güzel bisey de madem kendini beğeniyor o zaman niye o kadar photoshop yapip kendini degistiriyo
Selülitlerin öyle demiyor derin
Yatakta erkeği mutlu ediyorsam güzelim diyor yoksa bu öz güveni başka açıklaması yok
Çok sunny side up yemeyiniz
Kimin ne dediği kimin umrundaki kafasında en güzeli bunu gerçekleştirebiliyorsa ne mutlu ona
bir erkek olarak hiç beğenmedim kendi beğense ne yazar
o da sizin beğenmenizi bekliyordu : )
Selulitlerinde sörf yapmak isterdim Emotion Özaslan.
Kendi bedeni ona karışmaya kimsenin hakkı yok ama bu kızın narsist olduğunu düşünüyorum
Gözümü kanattığı yetmezmiş gibi 😬 nereye kusuruyoruz ya
Oldukça hoş, bıngıl bıngıl..
Hiç güzel değil zayıf halini bilmem ama
Bu kız kim oluyor tam olarak?
Bana göre güzel biri değil itici tipi var
Kadın dediğin ele avuca gelecek. 😁
Sunny side up'a fazla ekmek banmış.
Ve bununla mutlu olan sizler.. Komiksiniz
Dur şuna bakiyim instagramda neler yapıyor asad
Havada ucuyor hayatim.
Bu karantina kimseye yaramadı
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?