Gün geçmiyor ki yüzlerine farklı bir şey yapmasınlar. Onlara bakıldığında " bunlar kadınsa biz neyiz? " dedirtiyorlar. Altın oranlı yüz hatları, çekici dolgun dudakları, çarpıcı bakışları ve kusursuz fizikleri...Bu akıma katılan Hailey Bieber estetik olmadığını öne sürdü ve Hollywood' da ünlü bir cerrahın şu sözlerine; " Kesinlikle dudak ve yanak kısımlarında estetik var. " dava açtı. Peki neden böyle bir şey yaptı? Yarası olan gocunur lafı böyle bir şey mi? #benkendall#şırdanqueen#estetikyok#magazin
"Estetikli değilim!" akımına Hailey Bieber de dahil oldu. Ünlüler, estetiklerini popülerliği düşmesin diye mi gizliyor?
ya aşırı saçma, estetik yaptırdığı açıkça belli olan kisiler bile estetiksizim diyor. bence gecmis hallerinden utanıyorlar, bu sebeple boyle bir tepki veriyorlar. bazıları da dolgu gibi seyleri estetikten saymıyor ama bir müdahale var sonucta. kasıntı soylemler bunlar
Estetiği sadece yüz için uygulanıyor sanıyordum. Geçenlerde burun estetiği yapan doktorların profillerini incelerken inanamadım; bütün vücudu sekillendiriyorlar; popo sekillendirmeden karın kası yapmaya kadar.. İnsanları baştan yaratıyorlar 👏👏👏
Fahriye evcenin suratı mesela sanki başka birinin kafası konmus gibi artık göz rengini bile açtirdı estestik yaptirmadim diyor. Iste yaptir ister yaptıemada ama bizi aptal yerine koyma
Yani doguçtan güzel olduklarini söylemek istiyolar. (Güya) Her zaman boyleydiler ve (güya) estetik yapmamislar. Erkeklere öyle daha cekici geliyo galiba😂
Bu Hailey Bieber'i Estetikli ya Estetiksiz fark etmez beğenmiyorum ya
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
mk bunlarda ayri bir ironi bu ünlüler acayip s'alaklar Google "Kyle Jenner estetiksiz hali" yazınca görmeyeceğimizi mi saniyorlar? annemin de dediği gibi para s'alaklarda bulunyor annem yine hakli mk
Ana Sayfa > Magazin > Sorular > "Estetikli değilim!" akımına Hailey Bieber de dahil oldu. Ünlüler, estetiklerini popülerliği düşmesin diye mi gizliyor?