Neyin kafasını yaşıyor anlamadım gerçekten. Siz kimin ruhunu almak isterdiniz?

Gerçekten buna inanıp, para veren olacağına inanıyorum. Bir bilim insanının (!) Çiftleştiği kadın da ancak bu kadar mükemmel olabilirdi. Jet Fadıl pardonn Elon Musk yakında bizi mars' a götürmek için sefer düzenleyecekmiş. Ne gerek var aslında? Sevgilisi ile birlikte ruhumuzu yollasın, aynı şey değil mi :)
10 milyon dolarım olacak , bende bunun ruhuna para vereceğim öyle mi :D kendi ruhum ne güne duruyormuş , başkasının ruhu yiyeceğine benim ruhum yesin :D keriz mi benim ruhum allah allah :D
Cevap
46Cevap
Ne yaşıyorlar bu kafaya erişiyorlar anlamıyorum 😂Ruhunu satıyor tövbe tövbe boşuna atalarımız söylememiş Allah çok veripte azdırmasın az veripte aratmasın 😅...
Alan olur 🙂çünkü o kadar aptal insaan var ki inanamassın dünya üzerinde
Şimdi ben pastel boya ile resim çizsem
Onu bu çakal gibi satarım 🙂güzel yerden yakalamış
Ruh nasil satiliyorki bu yabancilarda iyice sasirdi yahu anlamadim ruh nasil satiliyor ruhunu satti diyelim geri almak istiyor alabiliyormu veya alan geri iade edebiliyormu 🤣😕😀
Elon Musk'ın sevgilisi olması da ayrı bir mesele. Bu ve benzeri insanlar, şeytanlarla anlaşan insanlar. Ruhani bir varlıkla iletişim kurulursa, kendi ruhunu da açığa çıkarabilirsin. Yani gayet doğal bu insanın ruhunu satışa çıkarmış olması.
Bizim şerefimiz namusumuz gururumuz ve kalbimiz satılık değil ben anlayamadım ya rakip olamayan düşman oluyor 😏😉
Hadi diyelim 10 milyon dolar verip almak istiyorum nasıl vericek ruhunu 1 gece benimle mi olcak saçma ruh nasıl verilir abis akmsosmssomss
Karı koca manyak bunlar. Gündemde kalmak için oğullarına saçma sapan isim, şimdi de bu ruh saçmalığı.
Beynini de geçen ki sergide satmış herhalde fjskfksl
Kadının inandığı bir mantık vardır mutlaka dicem amaaaa yok olmuyor 😂😂😂
Ruhuna s... yim onun bizimki 5 kuruş etmiyor şimdi salağın teki gider 10milyon dolar verir
Bukadar parasi olan zengin bir gerizekali varmidir acaba
Kimsenin ruhunu almak istemem ama ruhumu satabilirim kxmdkdms
Ve gerçekten bunu o paraya alıcak insanlar olduğunu düşünüyorum. Oh ne güzel ben de satıyım ya
Kendisi para için ruhunu satıyorsa çoktan satılmış ruhu
Şeytanın ruhunu satın almak isterdim hep o mu Bizimkini satın alacak
Aynısını Erdoğan yapsa Türkiye'de 50 milyon canım var satın alacak 😂😂😂
Lan ne zaman canım canım oldu.
Kufur mu yazmistin jsjssjsj
@uzayli-ahtapot Geri yazıyorum zekalı yazıyorum siliyorlar.
Hahah
Bence gündeme gelmek istiyorlar yoksa bu tür saçmalıklar gerçek olamayacak kadar saçma.
Merve Boluğur'a sallayacaklarına bu kadına baksınlar akli dengeye bak çocuğun ismi ve sattığı şey
Diyecek bir şey yok ya 2 de bir karşıma çıkmasın diye yorum yaptım :D
eeyyy ruuhh seni 10 Milyon dolara satın alıyorum ne diyorsun... :D :D :D :D... evet diyorsan 2 kere kapıya vur... :D
ruhorospular 😂😋😋😋 çok para insani boyle sapkinliklara yol actiriyor Allah islah etsin
1 Milyon dolara ruhumun ayak birazda kol kısmından satılık değişeni vuruğu boyası yok ciddi alıcılar arasın 🤔

:D :D
Dini mizah yapman doğru değil.
@DinKanundur1 hiç öyle düşünmemiştim öyle bir niyetim yoktu
Hesapladım benim ruhum en fazla canan karatayınkini alabiliyor. Böyle yaşamak olmaz olsun 😃
O değil de bunların çocuğu günün birinde "anne bana nasıl bir isim koydunuz mk" diye isyan etmeyecek mi?
Istediklerini yerine mi getirecek şimdi ruhunu satınca. Bir sey anlamadım
Adam uzay işinden anlıyor.. şimdi de karısı dolandırıcılıkta uzay noktaya geldi
Benim ruhumu 2 milyon dolara satarım temiz sahibinden zor bir ruhtur neslimin son örneğiyim.
Bu kimmiş la bunun ruhunu alacakmışım bedava verse almam tipe bak yamuk
Eskiden hollywood ünlüleri, ruhlarını şeytana satıyorlardı, artık almıyor mu acaba
Satılır da satın da alırlar. Millet parayı ne yapacağını şaşırdı
Ağza burna tipe bak. Demekki elon muskun herşeyi uydurma. Bu uzaylıdan çocuk yaptı
Ben komple ruhumu satıyorum yaa zaten ölü bedende ölü ruhun işi yok ya da ben bir on milyon vereyim biri beni öldürsün ciddi olanlar mesaj atabilir..
bizim ülkedeki, cennetten arsa satan uckagitcilar gibi onlardaki ruhundan parça satma fikride iyiymiş 😂bye
Millet çıldırmış mı yoksa enayi yerine mi koyuyor anlamadim
Sahibinden az kullanılmış ruh 2. el ruh falan güzel kafalar
Çocuğun ismi bir ülkenin plaka kodu gibi yalnız tek dikkatimi çeken bu oldu😂😂😂😂
Dünyanın en şanslı insanının ruhuna sahip olmak isterdim.
Ben tüm ruhumu satıyom o zaman alsınlar
Kendi ruhum yetiyor, başka ruha gerek yok.
Ya millet ne kadar şuursuz
Aklıma Ghost Rider filmi geldi
canım avı resmen...😄
Ruhtami satin alina bilen biseymi yaa
Ikarus'un ruhu favorim jajdjwnx
Bunun ruhu 5 para etmez
Ruh hastaları lan bunlar
Bunlar hangi alemde yaşıyor ben anlamadım ki
Bakalım hangi süper zekalar yatırım yapacak
Cidden alacak biri olacak mi acaba 😄
Musk zeki bı hatun tercih eder sanmistimt
ruh ne la satılıyor mu
Korkarım ben ruhlardan istemem.
millet kafayı sıyırmış
İmansızlik kişileri komik duruma sokuyor.
Zaten şeytana satmış...
boşa demişler ruhunda var :)
Milleti iyi yolmanın yolları bunlar
bende kendiminkini satıyorum almak isteyen dm
Neyin ruhu nasıl çıkartıp verecek la 😂
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?