Merhaba..Elon Musk & GrimesArtık öyle bir dünyada yaşıyoruz ki hiç bir şeye şaşırmaz olduk. ama ne yalan söyleyeyim. bu habere çok şaşırdım.. Tesla ve SpaceX'in CEO'su Elon Musk'ın altıncı, kendisinin ise ilk bebeğini geçen haftalarda dünyaya getiren Grimes, ruhunun bir parçasını 10 milyon dolar karşılığında satacağını açıklamış.
Los Angeles’da bulunan Maccorone sanat galerisinde “Selling Out” isimli bir sergi açan Grimes, 31 Ağustos’a kadar internet üzerinden en yüksek teklif veren kişiye “ruhunun bir parçasını” sattığını gösteren yasal bir belge vereceğini de duyurmuş.Ve demiş ki;
“Kimsenin almasını istemedim, o yüzden 10 milyon dolar diyelim, böylece satılmaz şeklinde düşündük. Ancak avukatımla birlikte düşündükçe iş felsefi açıdan daha da fazla ilginçleşti. Yasal belgeler biçiminde bir fantastik sanat eseri fikri bana çok cazip geldi. Dünyanın içinde bulunduğu mevcut durumu dikkate alırsak bir şeyi 10 milyon dolara satar mısınız?”
gerçekten çok ilginç. Öyle değil mi? ama ruh önemli. bu bir gerçek. Bu durumda bir gün sende ruhunun bir parçasını sembolikte olsa satmak istesen ne kadar değer biçersin?
Ruhum 10 milyon dolardan fazla etse bile satmam Eğer ruhu maddeleştirirsek parayıda soyutlaştırabilir. Buna güre para yok! 😂 Öyle saçma bir düşünceye büyle saçma bir gürüş olur ancak... Ama insanı düşündüren farklı bir bakış açısı. Elinize sağlık güzel bir anket olmuş. 🙂
Satamaz. Daha önce ruhunu şeytana sattığını ima etmiş kişinin satacak bir şeyi yok demektir. Bu tıpkı sahtekar bazı müteahhitlerin aynı daireyi iki üç kişiye satmasına benzer dolandırıcılık gibi bir şey olmaz mı?
Bazı şeyler paha biçilemez. Benden gözümü isteseler ya da ayağımı, böbreğimi dünyaları verseler bana kabul etmem. Bazı şeyler paha biçilemeyecek kadar kıymetlidir 🌺
ruhunu satan bir adam olmam buna bir bedel de bicmem :) ama bu kadar param olsa elon musk ın hatununun ruhunun bir parcası artık benim derdim talip olurdum :) bir adamın sevgilisi bir parcasını satıliga çikartıyor ve o mudehale etmiyorsa o ruhun parcası degil ama o adamin ruhsuzlugunu satin alırdım. şunuda soyleyeyim haberide okudum bir yardımdan bahsedilmemis o yuzden benim icin kadından ziyade adamın ruhsuzlugudur bu.
Ruh benim değil ki satam. Ama illa açık arttırmaya çıkacak olsaydı ruhum, elon efendi bin kere dünyaya gelse, binin de de milyarder olup parasını biriktirse, gene alamazdı ruhumun bir parçacığını.
Adamın sevgilisi bile robot gibi bunlar nasıl kafa yaşıyor abi ya harbiden bu adam teknoloji ve insanın her şeyini önceden tahmin ediyor gibi vakko bu işte
Ruh "emir aleminden olup, latif bir cisimdir". Satılması ve bir değer biçilmesi saçma birşeydir... Varlığını tam bilemediğimiz birşeyi nasıl satılabiliriz, nasıl değer verebiliriz...
Ruh satilirmi ya daha neler. Hadi oldu satildi nasil olacak? beden satani gordukte ruh satani ilk defa goruyorum. Bu olay cennetden köşk satan satan olayina benziyor.
Bunlar kafayı sıyırmış. Boş hayal ve vaadlerle insanların gözlerini boyayıp onlar gibi düşünmeye iten bir düzen istiyorlar. Allah akıl fikir versin. Allah doğru yoldan ayırmasın.
Beş para etmez adama bak 10 milyon dolar mış ruhu güzel para etmiş
2
0 Yorumla
Gizli Üye
(45 üstü)
+1 yıl
Ne bedenimiz ne ruhumuz bize mi ait ki? satalım.. Herşeyimiz bize sadece emanettir ve emanetler asla satılık olamaz. Satan 3 kağıtçı alanlar ise enayidir..
Ana Sayfa > Aile & Toplum > Anketler > Elon Musk'ın sevgilisi şarkıcı Grimes, ruhundan bir parçayı 10 milyon dolara satacak. Senin ruhunun değeri sence ne kadardır?