Elon Musk'ın sevgilisi şarkıcı Grimes, ruhundan bir parçayı 10 milyon dolara satacak. Senin ruhunun değeri sence ne kadardır?

Merhaba..
Elon Musk & Grimes
Elon Musk & Grimes
Artık öyle bir dünyada yaşıyoruz ki hiç bir şeye şaşırmaz olduk. ama ne yalan söyleyeyim. bu habere çok şaşırdım.. Tesla ve SpaceX'in CEO'su Elon Musk'ın altıncı, kendisinin ise ilk bebeğini geçen haftalarda dünyaya getiren Grimes, ruhunun bir parçasını 10 milyon dolar karşılığında satacağını açıklamış.

Los Angeles’da bulunan Maccorone sanat galerisinde “Selling Out” isimli bir sergi açan Grimes, 31 Ağustos’a kadar internet üzerinden en yüksek teklif veren kişiye “ruhunun bir parçasını” sattığını gösteren yasal bir belge vereceğini de duyurmuş.
Elon Muskın sevgilisi şarkıcı Grimes, ruhundan bir parçayı 10 milyon dolara satacak. Senin ruhunun değeri sence ne kadardır?
Ve demiş ki;

“Kimsenin almasını istemedim, o yüzden 10 milyon dolar diyelim, böylece satılmaz şeklinde düşündük. Ancak avukatımla birlikte düşündükçe iş felsefi açıdan daha da fazla ilginçleşti. Yasal belgeler biçiminde bir fantastik sanat eseri fikri bana çok cazip geldi. Dünyanın içinde bulunduğu mevcut durumu dikkate alırsak bir şeyi 10 milyon dolara satar mısınız?”

gerçekten çok ilginç. Öyle değil mi? ama ruh önemli. bu bir gerçek. Bu durumda bir gün sende ruhunun bir parçasını sembolikte olsa satmak istesen ne kadar değer biçersin?

Yani ruhun ne kadar eder?

#funda
Kaşıkçı elması kadar değerli
Tek taş yüzük iyidir
Benim ruhum sonsuz karat pırlanta
Yeşil elmas kadar asil bir ruhum var
Safir kadar eşsiz bir ruhum var
Gram altın eder mi acaba?
Beş para etmez
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Elon Musk'ın sevgilisi şarkıcı Grimes, ruhundan bir parçayı 10 milyon dolara satacak. Senin ruhunun değeri sence ne kadardır?