Diğer Ruhunu satar mısın? reddawn1 Takip Et Xper 5 Yaş: 30 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 10 Yapay Zekaya Sor Sana uygun bir teklif yapılsa veya hayatta en çok istediğin şeyi alabileceğin uygun bir anlaşma teklif edilse ruhunu satar mısın? ya da satmayı düşünürmüsün Ruhunu satar mısın? Cevapla Satış Soruları Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
xorxix Takip Et Bilge Yaş: 50 , eic 95% +1 yıl bizde satılacak ruh yok kendi ellerimizle verdiğimiz ruh var oda HAYAT a emanet :((((( 1 0 Yorumla
Bodyofnothingness Takip Et Xper 7 Yaş: 28 , eic 98% +1 yıl Ben satarımda onlar almak ister mi bilmem:D 1 11 Yorumla reddawn1 +1 yıl Neden olmasın Yorumla Bodyofnothingness +1 yıl 😈😈 Yorumla reddawn1 +1 yıl Ne istiyorsun söyle bakalım Yorumla Bodyofnothingness +1 yıl Barınağım yemim ve suyum olsun bedavadan ben tamamım Yorumla reddawn1 +1 yıl Başka bir şey istemiyormusun Yorumla Bodyofnothingness +1 yıl Müziğimi de verip beni salsınlar başka ihsan istemem Yorumla reddawn1 +1 yıl Umarım yakında mephisto sana bir anlaşma fırsatı sunar Yorumla Bodyofnothingness +1 yıl Bedenimi de ele geçirsin, aksiyon lazım bana Yorumla reddawn1 +1 yıl Belli mi olur rüyanda görünü verir Yorumla Bodyofnothingness +1 yıl Wuhhuu😈 Yorumla reddawn1 +1 yıl 😈😉 Yorumla
fricaiandlant Takip Et Xper 1 Yaş: 25 +1 yıl eğer o şeytan ruhunu satar mısın daki mephisto ise yesin beni umrumda olmaz hatta mutlu olurum 0 0 Yorumla
persordinary Takip Et Master Yaş: 23 , eic 99% +1 yıl Satmam 1 1 Yorumla reddawn1 +1 yıl Ee Saygı duyarım Yorumla
oddie Takip Et Xper 2 Yaş: 35 +1 yıl Kaç melyon dolar verceniz ona göre😄 1 9 Yorumla reddawn1 +1 yıl Tartar bakarız sen nekadar istiyorsun Yorumla oddie +1 yıl 5kurus ver abi yeter Yorumla reddawn1 +1 yıl Fazla ucuz değil mi Yorumla oddie +1 yıl Yeter bu kadar alsanız bı isinize yaramiycak çünkü😄 Yorumla reddawn1 +1 yıl İşimize yaramayacak bir ruhu ne yapayım Yorumla oddie +1 yıl Ne bilem sen soruyosun kaça satarsiniz diye bende söylüyorum😄 Yorumla reddawn1 +1 yıl Bu işin geri dönüşü yok bir kere satarsan geri alamazsın Yorumla oddie +1 yıl Tamam al yaf senin olsun ver 5 kurusumu😄 Yorumla reddawn1 +1 yıl Tamam alıyorum nerelisin Yorumla
By_Barsss Takip Et Master Yaş: 33 , eic 73% +1 yıl Diğer konusunda 1,4b cevap paylaştı. Hayalet sürücü filmi mi izledin sen :) 0 1 Yorumla reddawn1 +1 yıl Normalde de yapılabilen bir şey bu film ile alakası yok Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Yok kiralarim ama 1 1 Yorumla reddawn1 +1 yıl Satılık lazım kiralık değil Yorumla
Pembeda Takip Et Xper 1 Yaş: 25 +1 yıl Nereyi imzalıyoz 1 1 Yorumla reddawn1 +1 yıl Ne istiyorsun ruhunu satacak kadar Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
bizde satılacak ruh yok kendi ellerimizle verdiğimiz ruh var oda HAYAT a emanet :(((((
Ben satarımda onlar almak ister mi bilmem:D
Neden olmasın
😈😈
Ne istiyorsun söyle bakalım
Barınağım yemim ve suyum olsun bedavadan ben tamamım
Başka bir şey istemiyormusun
Müziğimi de verip beni salsınlar başka ihsan istemem
Umarım yakında mephisto sana bir anlaşma fırsatı sunar
Bedenimi de ele geçirsin, aksiyon lazım bana
Belli mi olur rüyanda görünü verir
Wuhhuu😈
😈😉
eğer o şeytan ruhunu satar mısın daki mephisto ise yesin beni umrumda olmaz hatta mutlu olurum
Satmam
Ee Saygı duyarım
Kaç melyon dolar verceniz ona göre😄
Tartar bakarız sen nekadar istiyorsun
5kurus ver abi yeter
Fazla ucuz değil mi
Yeter bu kadar alsanız bı isinize yaramiycak çünkü😄
İşimize yaramayacak bir ruhu ne yapayım
Ne bilem sen soruyosun kaça satarsiniz diye bende söylüyorum😄
Bu işin geri dönüşü yok bir kere satarsan geri alamazsın
Tamam al yaf senin olsun ver 5 kurusumu😄
Tamam alıyorum nerelisin