Bazen görüyorum, adama mesaj geliyor ama açmıyor yukarıdan bildirimden bakıyor. Neden diye sorunca da öyle hemen görmeyeyim, ağırdan satmak lazım diyor. Sen kendini ağırdan satıyor musun?
Ben ilişkide taktiklerin olmaması gerektiğini düşünüyorum. Şahsen ben kıymetini arttıracağı düşüncesiyle bilinçli yapılan oyunları fark edersem uzaklaşırım. İlişki başlamadan önce ağırdan satmayı anlayabilirim. Bunu ya red edilme tedirginliği ya da oluşan soru işaretleri nedeniyle araya mesafe koyarak düşünmek için zaman kazanma olarak düşünebilirim ama ilişki içindeyken ağırdan satmak ilişkiyi yıpratıcı ve partnerlerin birbirinden uzaklaşmasına, hatta ayrılmasına neden olacak hata olduğunu düşünüyorum. Fazla naz aşık usandırır lafını o kişilere hatırlatmak isterim.
Hiç tarzım değil. İletişim kurmak istemiyorsam kurmam yani, zaten de mesaj ayarlarım ona göre. Sevmiyorum öyle aaaa ne cevap verilmiyor tavrını ve kimsenin son görülme zamanını filan merak etmiyorum, dedektif gibi öyle iz sürmek filan çok saçma be.
Saçma bir düşünce, karşıdakine ona değer verdiğini hissettirdiğin zaman ilk seni harcasa da eğer birine kıymet veriyorsan bunu göstermelisin, çünkü öyle işte, göstermelisin yani... :D
O anlamda ağırdan satma gibi bir şeklim olmaz. İnsanım ve kendime nasıl davranılsın istiyorsam karşımdakine de öyle davranırım. Kasıntılık, gizemlilik.. vs taktiksel davranışlar bana ters.