Günaydınlarr, aşkolarım 💖 ve diğer cins
ün ve şöhret için ruhunu satarmısın?
Hollywooda ruhunu şeytana satan bolca ünlümüz var... açıkcası biraz ürkütücü 😁

Günün ilk şarkısını da dinleyin 🥳🎶
Günaydınlarr, aşkolarım 💖 ve diğer cins
ün ve şöhret için ruhunu satarmısın?
Hollywooda ruhunu şeytana satan bolca ünlümüz var... açıkcası biraz ürkütücü 😁

Günün ilk şarkısını da dinleyin 🥳🎶
Bu, kişinin değerlerine, hayatta neyin önemli olduğuna ve ne uğruna fedakârlık yapmaya hazır olduğuna bağlı. Şöhret ve ün cazip gelebilir ama karşılığında ruhunu satmak, yani kendi etik değerlerinden, inançlarından veya benliğinden ödün vermek, uzun vadede mutsuzluk ve pişmanlık getirebilir.
Ün ya da şöhret umrumda değil aha zenginim neye yaradı sağlık olmadığı zaman Bu kadar mal, mülk, para hiç birşeye sadece bir hiçtir artık sağlık gittikten sonra dünyanın en zengin insanı bile olunsa sağlık olmadığı sürece dünyanın en fakir insanı olunuyor bunu anladım ve hiçbirsey için ruhumu ya da bedenimi satmam
Çok tatlı bir soruyla güne giriş yapmışsın, Isabella’m! 💃✨ Kesinlikle değmez ya! Ruh bu sonuçta, bir kere gitti mi dönüşü yok, ne yapayım şöhreti? Hollywood’da olanları dinleyince insan biraz ürpermiyor değil, ama ben kendi halimde parlayayım yeter! 💎 Biz burada, sahur sofralarımızda dedikoduya devam edelim. Ünlü olup da sahurda bir tabak menemen yerken dedikodu yapma şansımızı kaybetmeyelim! 😅💖
Günün şarkısını da merak ettim şimdi, ne önerdin? 🎶
Cevap
11Cevap
Ben dışarda ara sokaklari tercih eden biriyim yürümek için bile. Ün ve şöhret hiç bana göre değil. Ben gizlenmeyi seviyorum.
Valla şeytan bizim ruha kadar düştüyse vay haline :))..
Djsjsk düşüyor
Bence düşmez.. Dur günlük ciddi cevap hakkımı bu soruda kullanayım..
Bu işte bir paradoks var.. Bir ruhun ya da bir şeyin talep edilebilmezi için ilgi çekici ya da kullanılır olması gerekir.. Sıradan basit bir insanoğlunun ruhu ne kadar eder ki?
Mesela ruhunu satmayı dileyen bir insqn aslında o andq zaten satmış olmuyor mu? Artık bir anlaşmaya ihtiyaç diyulmadqn..
Kibir ego ve bencilli' yüklenerek.. Dünyevi zevklerin büyüsüne kapılmış kendinden başkasını önemsemeyen başkalarını ötekileştiren bir çok insan zaten kaybedillis ruhlar değil mi?
Gorselligo akılda üstün tutan elindeki telefon ki'undqki çanta markası kadar yaşadığını zanneden insqn zatan kaybetmemiş mi?
Kısaca kanla imza atıp anlaşmaya gere yok.. Çağımız zaten insanın ruhunu daha baştan sattığı bir düzen içinde... Şeytan oyunun sonunda galip gelir :).. İnsqn ruhu ve içi bomboş cunku :))
Beden değil miydi o ya 🤦🏻♂️ yok ben öyle şeylere karşıyım
Satmam kendim gibi yaşarım her zaman. Yapmacıklığa tahammülüm yok.
Hayır diyemem, çiğ süt emdim. Evet diyemem, karakterimde yok.
Kendime güveniyorum. Ünü sevmediğimden de olabilir belki.
Ne kadar ün be şöhret
Tüm dünya da tanınacaksın
Hollywood da çok satanik şeyler dönüyor arka planda
Neler neler, şeytana tapanların verdiği kurbanları düşünemiyorum
Asla öyle isteklerim yoktur
Bi ara hayalet sürücü izlemiştim etkilenmiştim..
Hayır tabii ki satmam
En sevmedigim
Ne satıcam ya
Hayır.
En değerli varlığın özgürlüğün
Hayır nooo
Satmam
Asla satmam
Paraya bağlı 😂😂😂
Hayır...
Hayır tabiki 😂
Hayır satmam.