AI Persona’ya Sor
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
195Cevap
İnsanların ruhu çirkin.. birini kıskandığın için bu şekil rencide etmek ve kırmanın başka açıklaması yok.
Karı bidon olmuş hâlâ milletin karısına laf atıyor. Bunlar aynada kendilerini tam tersi mi görüyor acaba. Ne yazık ki yaş kaç olursa olsun ülkede kezban çok.
İnsanları güzel, çirkin diye katagorize etmek çok büyük yanlış.
Pınar Altuğ a yapılan yanlış ama onun yaptığı da yanlış ünlüysen iyi olsan da eleştirilirsin sosyal medya bu yami
Helal olsun Pınar Altuğ'a,çirkefler bu dilden anlarlar.
Bak buda ders çıkartabileceğimiz bir olay. İster güzel olun, ister çirkin, kalbiniz güzel olmadıktan sonra, neye yarar?
Oh iyi yapmis valla ben olsam bende ifsalardim salak kadin dediklerine bak ya
Cahil insanlar her yerde. Böyle rezil etmek yerine, onun yaptığının aynısını yapmak yerine dava et iftira ve hakaretten. Al paraları.
kadın yaşlandıkça medyada olmak için yapmadığı şey kalmadı
Kadın kaşınmış Pınar ablamızda çok güzel kaşımış 😀
İkisi de birbirinden beter. Bu kadından da nefret ediyorum, herkese yukardan bakıyor :/
bazen insanlar yorum yaparken önce bir kendisine baksın yaa benim nerede ne hatam var diye takipçisi haksız net...
İkisi de yanlış ama Pınar Altuğ kim bilir kaç kez böyle yorumlar aldı, insanlar sabrının sınırını zorlamış olmalı ki en sonunda böyle bir şeye yeltenmiş. Ama tabi ikisi de haksız
Pınar Altuğ bu yorumumu görsün. Yüzü değil kalbi çirkinleşmiş...
Pınar Altuğ zaten patates.
Takipçi yanlış dememiş :D
İkisi de yanlış ama kimse kusura bakmasın Pınar Altug iyi yapmış. Haketmiş o kadın her kimse.
güzel bir kadına çirkin biri çirkin dememeli iyi yapmış pınar
bir insanı yargılarken ilk önce kendine bakacaksın.. çünkü işaret parmağınla onu gösterirken diğer parmakların seni gösterir..
ben başarılı budum Pınar hanımın hareketini..
Sadece cirkin demekle kalmamis ki kadin kocasina da jigolo demis iste, iyi yapmis bence pinar altug her klavye basina gecen edepsizlik yapmasin koskoca kadin utanmiyoda
Herkes lafini bilip konussa böyle seyler basina gelmez. Çok iyi yapmis.
Pınar Altuğ'un hareketi yanlış. Ünlüler bòyle şeyleri normal karşılamalı, takmamalı.
Haketmiş kimseyi rencide etmeye gerek yok hemde fotoğrafının altında.
Gün geçmiyor ki yeni bir Pınar Altuğ sosyal medya sorunuyla karşılaşmayalım.
Şişko teyze terbiyesizlik etmiş heralde şimdi sinirden küplere biniyordur. 😁
Normalde pınarın hareketi yanlış ama yorumu yazan kadın da kaşınmış
Haketmiş bence, o o şekilde konusuyorsa normal.
Hatta evet size yollayayım mi dese miymiş acep😝😀
Ikiside yanlıs kadın kaşınmış ama ifşa etmekte ne bilim liseli ergenmisin sen ne bu afra tafra
P. A ninki yanlış, takipçisi dogruyu soylemiş, ve bunu hazmedememis,
pinar altugla cok ugrasiyorlar.. evleneli yillar olmus cocugu boyuna yaklasmis ve 8 yas sadece sanirim. Cok hakaret edip ugrasiyorlar. sBen bile sinirleniyorim bazen
İkisinin de davranışı yanlış..
yanlışa yanlış bir hareket ile karşılık vermiş
İkisinin de yaptığı doğru değil. Evet takipçisi fikrini çok kaba bir şekilde belli etmiş ama yine de fotoğrafını bu şekilde paylaşmamalıydı diye düşünüyorum. Ama takipçisinin yaptığı daha yanlış.
Takipçinin de ünlü kadının da yaptığı tutum yanlış. Al birisini vur öbürüne..
İkisi de yanlış ama sanki Takipçisi gündem olmak için yapmış
Saçmalığa böyle cevap verilir
Ne bekliyordun ki
oh çok iyi yapmış ben de böyle bir şey yapabilirdim laflara bak hele laflara
kocası genç ve cok yakışıklı e haliyle takipçisi de öyle düsunmuş (bence haklı ama iğrenç bir yorum sen kimsin ki kardeşim yani) belliki Takipçisinin yaptığı yanlış ama kalkipta onun fotoğrafını paylaşması eziklik ve senin dediğini taktım kale alıyorum çok haklısın cevabını vermiş bence
kadın zaten ben güzelim dememiş ki. yüzünüz çirkin demiş
takipçisi yanlış diğerinde bir hata göremedim ben
ikisi de yanlış. amaan bırakın yesinler birbirlerini ete para vermesinler...
umrumda değil fakat ablamızın yorumuna kahkaha attım , jigola diyor bir de ahahaha
kapak olmuş keşke yüzüne de bakabilseydik!! sekilci pslikler...
Ahhahahz cok komik bir olay ikiside haklı olmasada komik😀
İkiside yanlış takipçi eleştiriyi çok abartmış Pınar Altuğ da eleştiriye açık olmalı
Hareketi gerçekten iğrenç ve acimasizca insanlıktan nasibini anlamamis mi desem bilemedim.
Ya kadının cahil olduğu her yerinden belli değil mi? Bence ugrasilmsz ciddiye alıp da paylaşılmaz.
Tanınmış olarak görmeden söylemek gerekirse 2 tarafta yanlış
Kadın gerçekten önce kendi tipine bakmalıydı. Kendisi sanki manken.
Pınar altuğ çok iyi yapmış az bile yapmış. Düşünmeden konuşursan ağzının payını alırsın böyle😃
Birisi bok
Diğeri ondan da bok
Cevabım tam olarak budur.
Pinar lafi gedigine sokmus , gayet iyi etmis. Birine gorunusu ile ilgili laf sokarken, aynada bir kendine bakmali !
Takipçinin yorumu yanlış. Dolayısıyla da yerin dibine sokulmayı hak etmiş. Normalde kimseyi rencide etmem, ama böyle bir durumda ben de olsam aynısını yaparım.
Kotuluge kotuluk yapmakta kotuluktur.
Cevap vermemis olsaydi eger hem cesur hemde ozgur derdik.
Kadın da edepsizlik etmiş. Kadını paylaşarak da çok iyi bir şey yapmamış Pınar Altun.
İkisi de yanlış fakat takipçinin suçu daha fazla ama umrumda değil.
Pınar Altuğ böyle yaparak özel hayatın gizliliğini ifşa etmekle şuç işlemiş tir
Son cümleyi görene kadar yanlış dicektim ancak son cümleyi görünce haklı buldum.
ee kadının da damarına basmışlar ama ne demek kocanızı zorla jigolo olarak mı tutuyosunuz nedir
😂 😂 😂 Pınar altuğ kasinani kaşımıś iyi yapmış peki Olay büyüdümü
Pınar haklı
sen kimsin lan a yı bir de kocan jigolo mu diye sormuş
Umursamıyorum. Hayatta bunlardan daha önemli bir sürü şeyler var.