Pınar Altuğ, 'Yüzün çok çirkin' diyen takipçisinin fotoğrafını yayınladı. Sence hangisinin davranışı yanlış?

Merhaba herkese.. Güzel bir gün dileklerimle.. :)
Pınar Altuğ, Yüzün çok çirkin diyen takipçisinin fotoğrafını yayınladı. Sence hangisinin davranışı yanlış?
Pınar altuğ'u biliyorsunuz.. Eski manken, oyuncu, tv de yemek programları yaptı, vs. Seversiniz veya sevmezsiniz. Ayrı konu. Kendisi evli, çocuk sahibi, çok abartılı bir hayat sürmeyen normal tanınmış bir hanımefendi. Amma velakin bazı takipçileri sürekli kendisiyle uğraşıyorlar. Daha doğrusu kendisinden daha genç olan kocası Yağmur Atacan üzerinden saldırıyorlar. Pınar hanımda altta kalmıyor, cevabını veriyor. Sizde bunu medyadan duydunuz muhtemelen. Yeni gerçekleşen Pınar Altuğ ve bir takipçi arasındaki mevzu ise olayların nerelere geldiği konusunda son nokta gerçekten..

Şöyle ki;
Pınar Altuğ, Yüzün çok çirkin diyen takipçisinin fotoğrafını yayınladı. Sence hangisinin davranışı yanlış?
Pınar Altuğ İnstagram da bu paylaşımın altına aşağıda yayınlayacağım fotoğraftaki yorumu yazıyor.
"Pınar hanım. Yüzünüz çok çirkin. Senin kocanı zorla mı durduruyorsunuz. Jigolo olarak mı oluyor kocanız.." diyor.

Bu yoruma karşılık ise Pınar hanım, sanırım hesabı açık olmalı ki oradan bir fotoğrafını alıp kendi hesabında bu şekilde yayınlayıp; "Ne desem bilemedim.." yazıyor..

Şahsi fikrim bazen bizle ünlülere her türlü hakareti ve eleştiriyi yazma hakkını kendimizde buluyoruz. Yüzünü görsek önümüzü ilikleyeceğimiz insanlara, sadece tanınıyorlar diye ve özellikle klavye başında atıp tutmak, kendi yaşayamadıkları mutluluğu yaşayanlara kin kusmak ve psikolojik olarak hasta ruhlarını tatmin etmek için bunu yapıyorlar. Çünkü ben böyle bir kesimin olduğunu düşünüyorum toplumda. Yani mutluluğu kıskanan, nefret duyan ve kötülükle beslenen..
Yapılan yorum çok yanlış bence. Sonuçta kadın evli ve mutlu. Yağmur Atacan'da mutlu olmalı ki kaç yıldır evli. Kocaman kızları var. Bize ne. Ona ne.. Kime ne..

Ama yine de o yaptı diye izinsiz fotoğrafını alıp paylaşmak doğru mu?

İşte sorum bu..

Bu olayda hangisinin hareketini daha yanlış buluyorsun?

Yanıtlarınızı çok merak ediyorum..
Ben takipçisini diyorum.. Ya sen?

#funda #kötüinsanlarvarkorkuyorum #kimseninmutluluğunukıskanmayın #kısaskısas
Pınar Altuğ'un hareketi yanlış
Takipçisinin hareketi yanlış
İkisi de yanlış
İkisi de doğru
Umursamıyorum
Kararsızım
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Pınar Altuğ, 'Yüzün çok çirkin' diyen takipçisinin fotoğrafını yayınladı. Sence hangisinin davranışı yanlış?