Fotoğrafta çirkin çıkan güzel kızlar var mı?
yada kendini normalde beğenip foto da beğenmeyen?
yada kendini normalde beğenip foto da beğenmeyen?
Kendimi yakışıklı hissediyorsam fotoğraflarda da iyi çıkıyorum. Kendimi tipsiz hissettiğimde de fotolar aynen çok tipsiz çıkıyor :(
Sevmiyorum kendimi :D
Herkes fotojenik olamıyor
evet yaa aynalar mı yalan söylüyor yoksa resimler mi bilmiyorum ama aynada daha güzelim. kamerada görenler de beğendiğine göre resimler yalancı
Hayatımda en fazla bir kaç defa fotoğraflarda güzel çıkmışlığım var.
Cevap
15Cevap
ben ben bennnn. fotolarda çok kötü çıkıyorum. iyi çıktığım nadir resimler vardır. ama gerçekte çirkin olduğumu düşünmüyorumm
Koy :D
Aksine fotoğraflarda olduğumdan daha güzel çıkıyorum benimle ilgisi yok fotoğrafın :))
Genelde insanlar resimlerde daha güzel çıkar zaten bunada fotojenik derler
Fotoğrafta çirkin çıkan güzel kızlar çoktur. Güzel çıkıp da gerçekte çirkin olanlardan Allah korusun, kozmetik firmalarının da Allah belasını versin :D
Ben normalde güzelim ama fotoraflarda okadar kötü çıkıyorum ki moralim bozuluyor
Fotojenik olmasakda , sarılsılmaz bir bakışım var. dsad
biline..
arkadaşlarım güzel ve masum bir tatlılıgım oldugunu soylerler de poz veremedigim icin cirkin cıkıyorm :S
Ben cok cirkin cikiyorum fotolarda normldeki yuzum yansimio fotoya anlayamadim gitti bir turlu nie bole oldigunu
aynada Adriana Lima,fotoğraflarda adeta bir Banu Alkan'ım.
Bazı insanlar cok güzeldir ama her ne işse bende dahil olmak üzere fotojeniklik namına eser yok olur bole şeyler takama kafana ;)
ben fotoğraf çektirmiyorum. 3 yıl oldu. hıyar gibi çıkıyorum anasını satayim. o kadar da çirkin değilim ya. poz vermeyi bilmiyorum.
fotoda kimse kendini beğenmez zaten diğer kişilere sormak lazım nasıl göründüğünü
5 saniyelik hareketli resimler var belki işini görür
Bir kıza fotoğraf çektikten sonra ki ''Bakayım nasıl çıkmışım'' demesi arasında ki hıza ışık hızı denir. Ondan beğenmiyorlar
malzeme neyse o arkadaşım çirkin çıkmak die bişe yok :d
Fotojeni yoksa,photoshop var ;)))
Fotolar da da ayna da da tipsizim :>)
malzeme bu demeyi öğrendim.
buda fotoda cırkın cıkanları kutsasın
çok az kız kendini fotoğrafta beğenir
yüz fotojenik değildir :)
fotoğrafda güzel çıkmak diye birşey yoktur
kendini beğenmişleri kimse sevmez
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar