AI Persona’ya Sor
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
294Cevap
Türklerin yapmış olduğu çoğu şarkı gibi buda tırt 🙄 Bide ego kasıntı haller sergiliyor kendini ne sanıyor anlamıyorum 😐 Onca harcanan ses var onların yanında hiç bir şey
Ben fazlasıyla başarılı buluyorum. Bu kadar tepki olmasının sebebi de kızın bu yaşta milyonlarca tıklanıyor olması...
Ülke olarak başarıyı çekememe gibi bir huyumuz var.
Millet bu kızla niye uğraşıyor işte bizim Türk milletinin hasetligi popiler olduya kıskanın catlayın
Şarkı çalıntı , klip tamamen saçmalık ve pedofili öğeleri var ve çok abartılıyor bu kız yaşı küçük diye takdir edip duruyor bazı kesim üstelik kız tam bir salak röportajlarını filan izledimde konuşmayı bilmiyor daha.
Bu kiz Selena Gomez, Miley Cyrus gibi sisirme velet yildizlarin turkiye subesi yapilmaya calisiliyor.
bir cesit proje yani. Az biraz sesi var amma sarkilarina maruz kalip da bu kiza sanatci diyende zerre muzik kulturu yoktur.
Kesinlikle dünya yıldızı olacak potansiyel var yani bir selena gomezden neyi eksik bu kızın? Ben tamamen arkasındayım başarılı işler çıkartıyor. Bence köstek olmak yerine destek olmalıyız ki bir dünya yıldızımız olsa ülkemizin reklamını yapar.
ego bir tek ibrahimovic e yakışıyor böyle ergenleri izleyenlere birşey diyemem onların kararı ama dünya starları böyle olmaz adana merkez soyleyen de meşhur oluyor beni parmakla gösteriyorlar diyen de burası türkiye başka yere benzemez 😁
Justin Bieber küçücük yaşında beybee beybe şarkısıyla ortalığı salladı üne kavuştu. yabancı ünlüler neden delirmedi peki? Türkiye hiçbir zaman hoşgörülü bir ülke olmadı olmacayacak da.
Craig Ferguson'un canli yayinda 'Programima o cocuk katilmay kalksa yillik izne ayrilirim' dedigini isotmisligim var.
Amerikan medyasinin Bieber ile nasil dalga gectigi, davalik oldugu, milyonlarin sinirdisi edipmesini istedigi veletten bahsediyorsunuz
@Ragnar_Lodbrok istisnalardan bahsetmeyelim. en azından sahte tık damgası vurulmadı. ve gördüğün gibi şu an cok başarılı. birçok ünlü isimle düet bile yaptı
Kimlerle? Mesela Geoff Tate'e kendisi onerilse direkt hadi oradan ceker.
James Labrie'nin su olu yasinda ve bitmeye baslayan sesine bile yanci olamaz.
Rihanna vesaire gibi muzik adina hicbisey yapmayan, sadece piyasa pesindeki tiplerle duet yapmak bir insani iyi bir muzisyen yapmaz.
@Ragnar_Lodbrok David Guetta, Nicki Minaj, Major Lazer, DJ Snake, Far East Movement, Will. I. * mesela bunlar
Hicbiri de muzik adina bisey yapmayan, safi piyasa tipler. Hele o Nicki Minaj'i dinleyen kisinin aklindan zoru vardir kadinin bir iki klibine denk gelsim dinleyip izleyenin beyin hucrelerini olduren embesil isler yapiyor.
David Guetta kim mk?
Zerre muzik zevkiniz yok.
William haric, o adam kafa adam
Sesi güzel ama söylediği tarz berbat. Dünya starı olur mu bilmiyorum ama ülkenin starı olur bu gidişle.
Aleyna tilki abartılmış ve sözde reytinglerle şişirilmiş biridir medya onu ne kadar çok şişirirse o kadar çok şişmeye devam eder ve birgün balon gibi patlar
aleyna gercekten 16 yasinda olmasina ragmen gayet basarili. ama tabiki dunya stari olmak icin baya olgunlasmasi gerekiyor. ama dedigim gibi kucuk olmasina ragmen gayet iyi. basarili.
Kızı sevmiyorum egosu var ama güzel kız sesi de güzel ayrıca Türkiye'de en iyi çıkış yapan şarkı oldu Dünya sıralamasına girdi bu yüzden destekliyorum.(egodan arınmalı ve biraz şımarık) Ayrıca şarkısında Like/Dislike butonunu kapatmış eski şarkısında da yorumları kapatmıştı cesareti yok gibi.
Aleyna Tilkiyi başarılı değil yapmacık buluyorum.
'' Sen olan bari '' şarkısını dinlemedim ve dinleme gereği bulmuyorum.
Zamanla bu şarkıcımızı da bir köşeye atacaklarına eminim.:))
Kimler geldi geçti çoğu unutuldu
Klibinin pedofili olduğu yönünde iddialar var ve been okudum cok sasirdim gercektek hakli olabilirler ve bence haklilar bu klip asiri pedofiliye hitap ediyor.. 40 yasindaki amcalarin izlemeside ayri bir tuhaaf.
sanatçı ruhu yok kızda
bir de daha kızın neyini gorduler de dünya stari olacak diyorlar ki ya klipleri de hep taklit
ilk basta ben de destekliyordum ama karakter bozuk kızda
Sanatıyla ve sesiyle ön plana çıkmak yerine göbek ve kalça şovuyla ön plana çıktığı/çıkartıldığı için kesinlikle şişirilmiş bir balon kendisi. Onu da söndürecek içerisinde bulunduğu karanlık ve şaşalı alem.
Sesi Güzel olabilir. Ama EGO'su Yüksek olan Birinden sanatçı Olmaz. Ayrıca Çok şımartılıyor
evet ya cok şükür (: cok simartilmiyo mu bu. kiz abi
Maalesef öyle Yaşı Küçük Olduğu halde bide
allahimmm nasilda dilimden anlayan bir beyyy 😄😄
Ayy Teşekkür Ederim şımartıyorsunuz beni 😊😁
:) ne demek efenim ne demek :)
😄👏Teşekkürler
:) ay ya kiyamam sevindi yaa
Napalım yokluktan 😂
oha o kdr mi dustun bee 😄😄😄
Kader kısmetim Kapandı 😄😁😂 Ama doğrusu söylemek gerekirse aramıyomda yanlızlık benim Kaderim 😊
:) :)
Aqqqq gavatları selana gömez 15 yaşında başladı dünya starı olmaya aqqq türkiye neden gelişmiyo goca göbekli kızlarımız çatlasın arkasındayız. Çok bilenler ammm gööt yarmayı bırakıp seslerini duyursun.
Aslında vizyon varda arkası da değilim. Çok sevilen çok değerli sanatçılara laf atacak kadar kalkmıs totosu. En sın hadiseye verdiği cevapla tam düştü gözümden. O kız böyle giderse 3 sene içinde yok olur. Kendi kendini bitiriyor.
Şimdi dünyaca ünlü dj'lerimiz 200 milyon zlenme sayılarına ulaşıyor tamam. Bu kız onlardan biri olacaksa neden olmasın ama zor. dünyanın iy müzik okullarında iyi bir eğitim alması lazım. Katy perry'nin arkasındakiler bunun arkasında olsa elbette olur
kesinlikle başarılı bulmuyorum yabancı artistlere özendiğini bundan ötürü havalara girip kendini tepede gördüğünü düşünüyorum daha ergenlikten çıkmamış yanındaki aranjörün desteğini almasa bana göre bir hiç ne ses var ne görüntü çeşitli hilelerle parlatılıyor
Sırf egosu yüzünden gündeme geldiği için sevmeyenler var.. bence sesi gayet güzel, tabi ki şarkılarından bin kat daha güzel şarkılar var ama yine de güzeller bence.. dinlettiriyor kız kendini yapacak birşey yok.. 😄
Dünya yıldızı olurmu olmaz mı beni pek ırgalamaz ama sakın açıp dinlemeyin.
Sadece meraktan 1 kez dinledim ve o lanet nakarati gün icinde durduk yere kafamin içinde çaliyor
Bilinç altına işliyor resmen aynı şey bana da oldu sabahtan beri beynimde dilimde dönüp duruyor bu şarkı hatta dün dinledim sabahtan bu şarkıyı söyleyerek kalktım ne boktan bir durum bu
Birseylerin begenisini izlenme sayisini artirmak artik eskisi kadar zor degil..
Dünya stari olmak mi..
Hic sanmiyorum :/
Aleyna başarılı değil ekibi başarılı tek ihtiyacı olan biraz olgunlaşması. Bu ekiple baya ilerler arkasındayım.
Neden bu kız ülkemiz için şehit olan insanlardan daha çok konuşuluyor. Sesi çirkin demiyorum ama sesi daha farklı şarkılara uygun ne demek istediğimi eledim eledim şarkısını söylediği videodan dinleyebilirsiniz. Ve ayrıca neden bu kız ülkemiz için şehit olan insanlardan daha çok konuşuluyor.
Kıskanmayın lan o genç sanatçımız ve diğer ülkelerde bu şekilde ilerlyen genç sanatçılara tam destek veriyorlar. Siz ise kıskanıp yerin dibibe girsin istiyosunuz. Kıskanmayın lan o başarıdır başarı
Sarkisi ne ya? o sarkimida avrupaya giricekmis? bir gidin isinize adami sinir etmeyin ya. gecenelrdede hadiseyle kiyasliyolar, o kimki hadiseyle kiyaslanacak? hayret bisey
Elbette başarılı hande yener hadise demet akalın hepsi kıskançlıktan kızı karaliyor insan sahip çıkar koskoca ünlü sanatçılarsiniz genclerin önünü acsaniz ne olur
Kız bu alanda başarılı kabul etmek gerek. Yaşının küçük olması nedeniyle toplum tarafından çekelemiyor.
Bu kızın tek eksiği varsa o da zeki olmayışıdır :)) Nerede neyi ve nasıl konuşacağını beceremiyor.
herkes yasini basini alip gitmisken sinavlar universite issizlik vs ile bogusurken 16 yasindaki kizin basarisi insana cidden cok sinir bozucu! geliyor. ama... sesi cogu sanatcimsidan guzel👌
Bence aleyna tilki malın teki suratından beli salak olduğu sadece abartılıyor, tıpkı nusredin tuz dükmesi gibi abartılı
abartiliyor bence 2. sarki tamamen fos cikti. millet meraktan dinlemistir. hem bu yildizsa tarkan ne? yanından gecemez onun ilk yillarindaki basarisindan. ustelik karekteri de berbat
Aleyna tilki mi? Dünya yıldızı mı? Ahahahahhahah dalga mı geçiyorsunuz. Bu kızın şarkı söylediği filan yok. Siz ses duymamışsınız... iyi günler ahahahahha
Kızın sesi cidden güzel ve başarılı. Meyve veren ağaç taşlanırmış. Önce Hadise sonra Hande. Kıskanıyorlar
Aleyna Bence star
Elbette başarısını taktir ediyorum ama pedofili suçu işi işliyorlar ve maalesef küçük bir kız çocuğunun felaketine sebebiyet veriyorlar
Ben beğenmiyorum.. Ama sahte değildir sonucta bu tarz insanlar dinleniyor yani.. insanımız kaliteli müzik dinlemeyi bilmez. Serdar Ortac, Demet akalından sonra meydan Aleynalara Çağataylara kaldi...
Aga elalemin miniği şarkı döyler bütün ülkesi arkasın da durur dünya starı yaparlar aynı yaşta bizimkiler kendi milletini yermeye alçaltmaya yeminli gibi bırakın gelişsin size ne
Kiskananlar catlasin Aleynayı. Kuşkusuz o hande yenerden de, demet akalindan da daha star. Zaten ikisi de çok çirkin kadınlar.
sarkilari güzel sesinide begeniyorum ama sürekli seneye ben dünya yildizi olcam vs. demesi Komik, hedefi büyük ama bunu sürekli dile getirmesi, ciddiye alamiyorum. Yolu acik olsun ne diyeyim :D
Tarkan'ın bile tutulduğu 2 3 sarkısı sebebiyle yıllardır ülkemizde dünya Starı olarak görülüyorsa
Aleynaya laf yapmak salaklık olur
TarKan son şarkıları bok gibi
Kendini gelişttimeli diyecek adamda yas kalmadı
Kızın tek artısı youtube da ki izlenme sayısı başka bir artısı var mı?
@antaly_ali
Var rekabet oluşturuyor
Kendini sanatçı sanıp bir şarkı çıkarıp kaybolanlar gibi degil enazından
Hande yener acı veriyor dısında bildigin sarkısı. Var mı
Sanatçılık bu degil
1 şarkı yap sonra ömür boyu yat demek degil
Hadi Yener in çok iyi şarkıları var... Şimdi Aleyna'nın şarkıları müthiş olduğu için mi bu kadar dinleniyor yani hayır o farklı çünkü daha çocuk 18 bile değil o yüzden ve fiziği yerinde sebeb bu... Şarkılarından değil yani anlayın... millet merakdan dinliyor... Anlayın be.. Cevapsız çınlama şarkısına çok kötü eleştiri geldi diye yorumları kapattılar..
Sonra telif geldi numarası... Gibi olaylar.. Ha saçma sapan konuşmaları takıntılı fanların var... Gibi laflarını yaşı küçük olduğundan dolayı diyebilir.. Bu normal.. Ama bana Aleyna iyi sanatçı şarkıları mükemmel demeyin...
@antaly_ali cevapsız çınlama sarkısı bence cok güzel
bir çok sanatçı onun şu anki konumunu hakediyor tabi o ego mandalina sanatçı denirse tabi çoğu erkenden oluşan fanları var her sektörde bu böyledir bir film çıkar ve yaş sınırı almamak için takla atar huda öyle ergen e yönelik zaten kendide ergen ne bekliyorsun
Kıskanılıyor sanki bu yaşta bu şöhret diyelim herkesin kötü yorum yapmasının tek sebebi bence kıskanmaları günde 100 kere aleyna dinleyip bir ton küfür ediyolar garip
Aleyna Tilki'yi dinlemedim ses varsa eğer iyi yere gelebilir ama abartıldığı kadar var mı bilmiyorum. Hiç sesinden konuşulduğunu görmedim. Hep sesi, fiziği, yaşı ve yaptığı saçmalıkları görüyorum.
Görmedik ülkece böyle sıralamaları. Abartırız tabii. Tek kişiye bağımlı kalmak yanlış. Böyle başarılar oldu mu abartmakta yanlış. Görmemiş gibi. .. gerçi görmedik
Biz Aleyna'yı ilk okuldayken parmakla gösterirdik sen ne diyorsun...
Fakat orta parmakla.
Tamam biraz egolu olabilir fakat adını duyurmuş şarkıcılarımızın ona destek olması gerekirken köstek oluyorlar. kendi şarkıları tutulmayınca ona çamur atıyolar bence şampiyona şeker daha çocukca 🤣😂
Sahte ve egoist. Ergenlikten kaynaklanıyor. Fakat, dünya starı olmasını isterim. Sonuçta Türkiyeyi de temsil edecek ve hangimiz ergenken kararlarımızın sorumluluğunu alabiliyorduk.
Sesi çok iyi. Son şarkısı berbat. Biraz daha uzun bağırmalı şarkılara yönelmeli. Mesela "Looren - Euphoria" şarkısı gibi şarkılar söylese patlar gider bu.
**Loreen - Euphoria
Benim Aleyna Maleya ile isim olmaz
Taraftarı olacak bir kafadada değilim
Şöyle bir izleyim dedim klibini tüm olay gerçekten çekememezlik
Bu kız 20 li yaşlardan sonra çok fena olur
sarkisi güzel cidden lakin o sarkiyi kim soylese tutacak bir sarki özellikle hande yener söylese daha iyi olurdu ama onun sansiymis ama bir iki sarkisi tutulur sonra unutulacak biri gibi geliyo bana
Bu ülkede birşey moda oluyor veya biri ikon oluyorsa anla ki iyi birşey değildir. Toplumun çoğunluğuna bakmak yeterli bunu anlamak için.
başkalarını bilmem ama senin aleynayi dünya yıldızı diyerek abarttigın kesin
pis ergen zaten nefret ediyorum agzini saa sola yaymasindan tabikide daha ergenlikten cikmamis millete kafa tutuyo sen kim hande yener demet akalin hadiseye kafa tutma kim
aynen öyle daha dün ki bok ya :D
Sesi güzel
Vücudu da güzel ve taze
Gerisi kimin umrunda ki, kapitalist sistemde? Arz da ortada, talep de... Kimse kimseye maval okumasin...
@_Marla_ kesinlikle
Malzeme ortada 😃😂
Son klipte acik sacik bisey yok dans kiyafetleri var dunya stari olmak icin genc yasta baslamasi gerekiyor gayet normal goze kulaga hitap etmesi gerekiyor
Ee bu isler boyle yuruyor
@_Marla_ klibini izlemedim.
Fizzy'den şarkısını dinledim. Sesi güzel.
Fiziğini de medyadaki fotoğraflardan görüyorum. Yani bırak ışığı yıldızı, bir güneş güneş 😃😂
Daş gibi maşallah
Star olur inşallah 😃😂
Sesinin güzelliği kişiden kişiye değişir (bence sesi güzel değil) ama bu denli egoist bir insan evladı bu denli şimartılıp eline şöhret verilmemeli..
yürü be helal olsun valla
cocukluktan kurtulur, bu aralar uzerine gelen unluleri gormezden gelir ve isini iyi yapmaya da devam ederse bence daha ileri gidebilir bu kiz.
bence tamamen şişirme hatta yaptığı şeylerde hep araklama gibi son videosu birçok yabancı klibin birleştirilmiş haliydi
Cok guzel sesi var ama yaşının verdigi bir ego kariyerini etikiliyo iyi yondenmi kotu yondenmi bilinmez amac konusulmak dinlenmek ve ulasıyo hedefe