AI Persona’ya Sor
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
294Cevap
Türkiyenin seviyesine göre ve bir genç kız olarak sesi güzel aslında, başarılı olabilir ama dünya starı mı? Peh. Yapmayın.
şöyle söylim başarılı ama dünya starı olacak kadar değil sadece yaptığı şarkıyı dinlettiriyor sevdiriyor.
millet rekor kırdı diyor da sadece meraktan kırıldı o rekor. herkes cok güzel şarkı diyo. sanırsın bir yıldız tilbe.. merak edip tıklıyorlar rekor kırılıyor 😄😄
aslında biraz fazla ergen hani bende anlıyorum egosu tavan olmuş falan fakat bence sesi güzel ve ilerde daha iyi yerlere geleceğine inanıyorum 😊
Bu yaşa göre başarısı var. Ama tabi ki çocukca hareketleri ve egosu olmasaydı. Saçma davranışları tamamen başarısını kapatıyor.
Kızı çekemiyorlar.. Sesi kötü değil eee dinleniyorda.. sahte tık olayı varsa zaten belli olur bulurlar..
Bence çok yükleniliyor sesi ve tipi iyi kazanmamazı için neden yok şarkı sözleri sacma olssa da ben ritmini beğendim
Bir kere de şu ülkede başarının arkasında durulsun ya hep mi kıskanılır 😠 ben destekliyorum umarım daha iyi yerlere de gelir
aleyna'yı ben küçüklükten beri parmakla gösteriyordum o kızın hakkını yemeyin lütfen djdbcj
Arkadaşlar kıskanmayın destekleyin, özelliklede kızlar sözüm size. Bir Selana Gomez neden olmasın bir Justin Bieber? 🤔
Dünya starımı? Barış mançoyla onu bir tutmam ben.. bir kere dahi dinlemedim...
katılıyorum dostum hiç bir şarkısını dinlemedim dinlememde rahmetli Barış Manço ile bir tutulamaz tabikide
@mert9135 dünya starı denmesi hoş değil...
yani buna karşıyım ben 80li ve 90lı yılların mis gibi kafiyeli şarkıları var bu şarkı değilki bu bildiğimiz cızırtı
@mert9135 dinlemedim bilmiyorum. Daha dün çıktı bugün dünya starı 😏
Onun ve onun gibilerinin yıldız olduğu dünyanın uydusuna s*çayım. :):
poppy ne kadar yetenekli ise bu da o kadar yetenekli
Daha cahilce bir soru sormak istiyorum, who the f*ck is Aleyna Tilki?
ben çok geri kaldım galiba kim bu Aleyna tilki neci kayda değer biriyse bakayım yoksa es geç gitsin
Abartılıyor, bir farklılık var bu kızda. Sesi de güzel. Belki bu şarkı güzel değil ama kızın sesi var. Hakkını yemeyelim.
Bugün youtube dan seçme şarkılar dinlerken aniden açıldı. korkup kapattım. bu ne ya. ses mi bu.
Egosu göklerde gezen, işe yaramaz ergenin teki. Hiçbir sekilde başarılı degil.
Sağa sola saldıran kenar mahalle dilberi ilgilenmiyorum
Çıplak ses cok kotu ve şımarık bır kişiliğe sahip buda şuanki yasına baglı
Yeni yıldızı bırak yeni gezegenler keşfedek festival kapsamında tabi
Sesi iyi ama herseyi abartiyor milletimiz..
Bas parayi babanemi bile unlu yaparlar
Bence popy den daha iyi.
Ama ne öyle dalga geçilen videolara da gülüyorum gülmüyor değilim.
Tamam son şarkısını beğendik dinledik falan da dünya starlığı kolay mı öyle fazla abartılıyor hatta kendi fazla abartıyor demek daha doğru
sıkıyorsa Mıchael Jackson olsun bari :D :D
evet sesi gercekten cok basarili ama fazla abartiliyor baksana 10 sene sonra londrada mi ne konser vermezsem ev hanimi olurum demis. ona da inanmiyorum gerci kimse gelirini kismak istemez cocukluguna veriyorum
kız şu yaşında bu kadar çok başarılı olduğu için kıskanılıyor bence ama tabiki bizim eski popçularımızın yerini tutamaz
Tabiki abartılıyor Herkes aleynayı alay etmek veya meraktan bir bakıyor. Başarı söz konusu bile değil sadece bizim aptallıklarımız. Her şeye bakıp para kazandırıyoruz. 😡
Her ne kadar sevmesem hatta nefret bile etsem de önüne engel konulmasını hiçbir şekilde istemiyorum bir insanın. Hayallerinin körelmesinin istemem.
2 sarkiyla yildiz olup olmafigi belli olmaz ama baya basarili suanda. Onemli popculari gectigi icin kiskancliklar tavan yapiyor
Ben onu sanatçı olarak görmüyorum; egosu tavan yapmış kız kurusunun teki, ses var allahı var ama bir tarkan daha olamaz...
ee bayhan vardı bir zamanlar? küçük onur, küçük ibo? küçük emrah? bbg melih vardı? nerede onlar? tamamen saçmalık.
Kendisini sanatci olarak gormuyorum abartiliyo ama eger sahte tik yoksada o yasina gore bu bir basari tarzını begenmemem ondan nefret etmeme sebep degil kisaca beni ilgilendirmez
Abarti zaten cümlede saklî Dünya stari demek ve ilgi çekici olabilir millet bir açip bakmistir orasini Allah bilir
bir gun yurt disinda gezerken yabanci bir arkadasin gel sana guzel bir sarki dinletiyim dediginde o sarkinin Tarkan olmasidir gercek star!
acikcasi sevmiyorum ama son sarkisi ilk izledigimde cok kotuydu ama iki üc kez dinleyince hos geldi ama yinede sevmiyorum egoist😒
İnsanlar birden yükselen şeylere çok önem verirler. Halbuki birden yükselen şey toz ve tüyden ibarettir.
Bir süre sonra bunun da havası iner.
Haberlerde izledigimiz borc icinde kalan ya da evsiz kalan eskiden unlu olan insanlar varya hih iste aleyna tilkide bundan 10 sene sonra oyle olacak
Sesi çok güzel ama abartı da çok çok çok var ayrıca yaptığı şarkılar çok basit. O sesle daha kaliteli şarkılar yapabilir görüşümce.
Ulkecek tüm sorunlarimizi cozduk bos kaldik şimdi de 16 yaşında bir çocuğu gundemm yapıp başarılı mi değil mi bunu mi tartisiyoruz? yazik ki ne yazikk
sesi çok güzel ama egolu olduğunu düşünüyorum ve sevmiyorum sesi iyi baya olsada yinede sevmiyorum konuşmalarından dolayı falan😂😂😂
ne kadar sevmeyeni olsa bile şu gerçek ki kızın sesi çok iyi. ve başarısı daha da katlanıcaktır.. biraz sevmeseniz bile doğruları söyleyin.
İlk şarkısı tamam iyidi ama bu sen olsan bari şarkısı aptalca be millet iyi olduğunu düşündükçe ulan bende mi var sıkıntı diyorum
Ben, justine bieber gibi birinin de bu ülkeden çıkıp ahlaksızlaştırma furyası başlatsın diye yukarıya çıkarılmaya çalışıldığını düşünüyorum.
abartılıyor bu yaşta gitsin okuluna baksın ne işi var böyle şeylerle devlet ya da başka birileri seslerini çıkarmıyor
justin biber de, shawn mendes de, jasmine thompson da, haile stenfield da, zara larsson da Aleynanin yaşında başladı. Onlarda okuluna gidiyordu.
komik birisi yaa yaşına göre dusundugumuz zaman sergiledigi hareket tavir bence normal belki bir tık fazladir 😄
başarılı bence ama yaşına uymayacak hareketler sergiliyor Türk ahlak kurallarına aykırı hareket ve tutumları var
Yorekok reyiz Aleynayı anlatıyor izlemenizi öneririm 😹
https://youtu.be/avfnEyA5yB0Bu kızın sesi guzel ama insanlar bunu begendigi icjn degil yasinin kucuk olmasi dikkatlarini cektigi icin bu kadar onemsiyorlar ve defalarca videosunu izleyip riting kirdirtiyolar. Yoksa bir rihannayla es deger deguil
Bu sadece müzikte kalitesizlik, başka bir şey değil. Ses yok. Ben sadece dinleyenim ve tabi yine de beğenenler varsa saygı duyuyorum. Ama bir gerçek varsa dediğim gibi kalitesiz pop müzik ayni Hande Yener ve demet akalın gibi.
Kız hem guzel hem sesi guzel hem genc kıskanmamak için sebep yok tabi sen de haklısın
@sebon123 kıskanmak değil bu ama seninle bunu konuşacak değilim
Kıskandıkları bir gerçek bence. Sonuçta kendileri yıllardır şarkıcı sanatçı popülerler de ama Aleyna kadar olamadıkları için bir haset var bence. Aleyna'ya gelirsek eleştirerek ünlü yaptıklarını düşünüyorum.
ya güzel şarkı dinliyorum rekor kırdı helaş olsun ama egosu fazla aga
önce bir ergenlikten çıkıp olgun bir birey olsun sonra şarkı yapsın
Bu ittirmeyle eurovision da bizi de temsil etmeye göndercekler yazık yazık
tabiki abartılıyor. ama genede başarılı. ama çok başarılı değil
yaşı 18 oldu parada var şımarmaması için hiçbir neden yok yakında kokainle evli adamlarla adı çıkmaya başlar balon gibi patlatırlar
Valla sevmiyorum kendisini. Ancak Tarzı çok iyi yiğidi öldür hakkını yeme.
Ya patlayıp Sezen Aksu gibi olur gibime geliyo ya da ölü yaprak gibi düşer gider
Belediye başkanı sorar;
- Konser biletli mi olsun?
Aleyna Tilki Ertaş;
- Ben gençlerin cebinde ki süt paralarına göz dikmem.
Şarkıları Dünya'ya hitap edebilecek türde değil. Danslari falan güzel ama becerikli..
hayirr sevmem egoist ve mal bir insan kendini bişey saniyo nysehh