AI Persona’ya Sor
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
294Cevap
Neşet Ertaş gibi bir sanatçının borç içinde öldüğü bir ülke de bana sanata verilen önemden yıldızdan sanatçıdan bahsetmeyin
bence abartılıyor. yaşıyla ilgili bir problemim YÖK ama başarısı da YÖK
biraz başarılı her insan başarılı biinsani kiskanir önyargılı olmk istemm ama egoist biri olduğu kesin
Başarılı? Yanından geçiyor mu sorsaydınız daha isabetli soru.
bence dünya starı demek için erken ama başarısını tebrik ediyorum.
kiz ne gundem oldu be yani star olabilir sonucta gecmiste ne kuvuk emrahlar onurlar ceylanlar gorduk bu da kuvuk aleyna olanilir
farklı kesimler tarafından pohpohlanan genç bir isim.
Başarılı fakat sahte kavgalar yapıp gündeme düşmeye çalışan bir insana yüzde yüz güvenmem
Hislerimin tercümanı:
https://youtu.be/avfnEyA5yB0hahahahha yaa bu cok supermiss 😂😂😂😂
böyle sarkastik insanlara aşığım ya zeka istiyor 😄😄😄
Eleştiri zeka gerektiren bir şey zaten. 👍
aynen 😄😄😄
Şimdi heijan ve mutinin şarkılarına göre gayet iyi Çok seviyesiz şarkıları var ama milyonlar izliyor. O kadar güzel sanatcımız varken bunları göğe yükseltmemiz kötü bir durum
selana gomez 24 milyon aleyna 40 milyon dinlendi sizce hangisi dünya stari ☺
Bence başarılı biri değil "Beni parmakla gösteriyorlar" diyen insandan başarı beklemem
olabilir bence çok iyi bir çıkış yaptı fakat kaliteye dikkat etmeli
Hedefi olan çalışanbir kız. Bize aşağılamakdeğil desteklemek düşer.
Yıldızlar etrafına ıçık saçar bu ucubelerin etraflarına saçabileceği tek şey AIDS mikrobudur o da çok sucuk yemekten ötürü... Popuspuların alayına bol cehennem topuzu diliyorum...
Bu ulkede en son cikan cocuk sarkici küçük emrahdı herkes nerakindan izliyor o videonun yuzde doksaninin yasitlarinin izlediginden eminim turkiyede cocuk nufusu kalabalik
olumsuz bakanları açıkçası ben çekememezlik olarak buluyorum gerçekten bu kız hem ses hem fizik olarak büyüleyici destek olacağımıza köstek olmayalım
Türkiye'nin gururu
O kizin bir proje oldugunu 50 sefer yazdim burda kimse bana inanmadi goruceksiniz o acunun parlattigi bu poppy kilikli salagin nr oldugunu. 2. Orkun vakasi
Kızın tek artısı youtube da ki izlenme sayısı başka bir artısı yok 😄
Çok çok başarılı biri değil ama ileride olabilir sesi güzel👍👍
Aleyna kiskaniliyo çünkü türkiyede bissuru sanatçı var ve hiçbirinde 1 haftada o kadar izlenme olmadı başarılı bir kız egosuna gelirsek orda kötü işte ama başarısı iyi ve kiskaniliyor
Aleyna sahte tık yapıyor mu bilmiyorum. Ama sayfalarda kendi capsleri yapılsın, paylaşılsın, muhabbeti dönsün diye para verdiğini biliyorum.
Ne diyomus
sesi güzel allah var ama kızın kendisini sevmiyoruk ego ego ego
Sesi kötü demiyorum. Ama bir başarısı yok. Ona bakarsan ben de şarkı söylüyorum ve sesim gayet güzel. Seneye star olma hayallerim de yok üstelik. 😄
başarılı olmasaydı 24 saatte 5 milyon izlenmezdi bence
bir dinleyen 4 kere daha dinlediyse okadar abartmaya gerek yok
@Cannozcann başarılı olmasaydı bir dinleyen 4 kez daha dinlemezdi zaten kardeşim değil mi
Ben buna şişirilmiş sayı derim kendisinin de söylediği gibi 🙂
kardeş sanat dünyası be 2019 da adı bile kalmıyacak
bence sesi cok güzel onun disinda hareketleri bahar candan gibi
Evet bu yaşta valla helal olsun, çok başarılı da.. bence fazla abartılıyor
tabiki abartiliyor yasina göre başarılı ve yaratici. ama dünya capinda degil
Aleyna'nın dünya starlarından eksiği nedir biri söylesin.
İki günlük şöhreti doyasıya yaşasın. Aptal aptal şarkılar
Abartılıyor. Başarılı değil. Başarılı gibi gösteriliyor sadece. Aptal saptal şarkılar anlamsız sözler manasız klipler
Dalga gectigimiz icin unlu oldu okadar tiklanma sirf saekisi guzel oldugu icin mi sanki
Daha çocuk fakat ses ve fizik var hatunda kimse kiskanmasin. ne karaktersizler bu memlekette sanatçı oldu bu kız star olacak görürsünüz taş gibi hatun ve ses 10 numara
@Destro_06 sarkici olmanin fizikle alakasi yok bu 1, sen olsan bari diye basit bir sarkiyla kimse dunya stari olamaz bu 2, tiklanmalarinin sebebi cogu kisinin dalga gecmek icin izlemesi bu 3, dunyada onlarca sarkici varken dünkü cocugu kiskancak degilim.
O sen olsan bari şarkısıyla Dünya starı olacak diyen yok. ilerde kendini geliştirdikçe yolu açık diyoruz bu 1. justin (kara) Bieber biliyosun ki 16-17 yaşında şöhret oldu şimdi Star oldu bu 2. sinirli olduğun kadar önyargılı olduğunu da anladık bu 3 ;)
@Destro_06 olsunda görelim bakalim. Ben sanatci dedigim insanlara destek vermeye devam. Klibi melodisi calinti 16yas kizimiz birsz daha buyusun oyle dinlerim
Aleyna tilki ye sanatçı demiyoruz sen niye herşeyi anlamak istediğin gibi yorumluyorsun. önu açık diyoruz şımarık ve küstah olabilir o yaşlarda sen şöhret olsan nasıl biri olurdun hiç düşündün mü ve Aleyna ile senin aranda 4 yaş var kızımız büyüsün diyosun da sende çok büyük sayilmazsin benim yaşıma göre :)
Sadece fiziği ve klipleri prim yapıyor. Şu an çevresindeki adamlar, kızın 18 yaşına girmesini kurt misali bekliyor. :)
şarkısının giriş müzigi Justin Bieber'dan çalıntı. Diğer kısımlar da 3 ayrı klipteki hareketler. Sence? Dislike ları kapatırdı kötü yorumları sildirdi.
tamam ses falan var hak ediyor ama fazla abartısı da olmuyor gibi
Abartcak birsey yok :) dikkat cekmek istedi çekti o kdr coluk cocuk ışte
kizlar ornek almayin derim, itici bir kisiligi var, fazla oz guveni oldugunu soyluyor...
Türkiye için başarılı ama abartılacak kadar Dünya Starı falan da değil.
Bence sesi güzel ve yetenekli. Ama daha yolun başında ve yaşı küçük. Büyüdükçe her şeyi yerine oturacaktir.
Sesi çok güzel, egosunu değil şarkılarını eleştireceksiniz arkadaşlar.
O kadar cok dalga gecildi ki artik baydı ve insanlar ciddiye alacaklar digerleri gibi
tamam basarisiz demiyoruz ama yildiz olacak kadar degil
Kiskanacaklrina bir buyuk olarak arkasinda dursalar ablalik yapsalar. Kiskanc kpklr
tatli hatun. dagitir ortaligi bu simdiden soyliyim.
Kuduruun kız söyluyor seste var. destek olcanıza köstek oluyonuz yazıkk.
2 şarkı çıkardı diye bu kadar buyuk görülmesi saçma salak bizim okadar büyük be ustat olan bay bayan şarkıcılarimiz var
sesinden çok cinsel kimliğiyle popüler yapılmaya çalışılıyor
Aleynanin kıymetini dünyada anlamıyorlar marsa gönderelim...
Gayet başarılı birisi. Gençlerin arkasında duruyoruz. Ülkemiz hakediyor kalkınmayı
Ülkenin kalkınması Aleyna tilkiye kaldıysaaa..
@Merisme22 öyle deme arkadas. Bu yaşında iyi yerlere yükselmesi güzel. Yarın birgün ülkeyi temsil etse bayrağımızı taşısa uluslar arası programlarda buda güzel olur. Hem o insanı tanımıyorken bile hiç bir menfi çıkarı olmadığı halde neden kızı dışladınız anlamadım. Ben tebrik ediyorum genç kardeşimizi
O kızın yaptığını yapamayıp onun da kötü olmasını ve sönüp gitmesini istiyorlar. Kıskançlık bundan ileri geliyor.
@SchindlersTits yok eleştiri yapabilirler fakat arkasında durmak lazım. Ülkemizdeki genç yeteneklere destek olamazsak gelişemeyiz
Sesi güzel fakat egosu ayrı bir güzel sevmiyorum bu kızı abartıyorlar yıldız olamaz. Amaaannn bede
dünya yıldızı filan boşta çalışmaları güzel başarılı buluyorum.
kalkipta 25 gorunumlu 16 yasindaki kiz sarkici olursa herkes meraklanir bakar sonra adı cok tiklandi star oldu oldu
Bence sadece kendini göstermeyi sevdigi icin ugrasiyor küçüklüğünden beri videolar cekip koymus internete
Basarili buluyorum guzel bir sesi var ama kliplerini begenmiyorum daha iyi olabilir
Sesi çok iyi ama şarkılar ve imajı yanlış o sesi değerlendirebilir umarım
kızın hareketleri aptalca ama sesi gerçekten çok iyi
bir insanın başarısını eleştirmeninde kimseye yararı yok kız kendi geleceğini çizmiş gündeme oturuyor
reklamın iyisi kötüsü olmaz taktiğiyle ilerliyor kalitesiz olması tıklanma sayısına engel değil
Hiçbirşey degil...
soruyu soran arkadaslar sesleniyorum/ bu sahısla ilgili bilerek devamlı soru acıyosunuz gundemde tutmak ıcın.. yeter artık.. DUNYA tilker üzerine kurulmuş...
Yaw kiskanmayin şu kızı. Siz isteseniz dr istemeseniz de başarılı. ..