Paramı nereye harcasam diye düşünürken ben 🤣Allah aşkına yaşın kaç başın kaç küçülsün de cebime girsin ben bu kadar saçma bir şey duymadım. Sanırım akıl yaşına göre dadı arıyor
Ben Bir Aleyna sevdim oda Aleyna Kalaycıoğlu bu süt bebesi kendini bir bok sanıyor ağızi daha süt kokuyor sümüklü ergen işte yaş 20 olmuş hala çocuk çocuk hareketler bunun terbiyesini kim veriyor bilmiyorum ki bide şarkıları dinleniyor dinleyenlerde ergenler iğrenç
Hala kendini çocuk zannediyor itici geliyor ya da bilerek gündem olmak için bu tarz boş açıklamalar yapıyor ama yanlış yapıyor böyle yaparak kendini daha küçük düşürüyor
aptalın teki kendisi böyle insanlar insan bile değiller ne enpatiden ne hayattan haberleri yok nede dünyadan tek dusundukleri o aşağılık benlik duyguları ve onlara köle olan salaklar
Niye böyle mall davranıyor bu kız yaa, Bir de Dünyaca ünlü yıldız olucam diyor bir baksın bakalım Dünyaca ünlü yıldızlara bir Beyonce ye, bir Rihanna ya, Bir Celine Dion'a. İçlerinde böyle saçmalıklar yapan var mı?
Kız daha 21 yaşında ayrıca zengin ve ünlü. Böyle davranması gayet normal. Sitede eleştiren 20 yaşlara bakalım onlar da Aleyna Tilki gibi. Herkes yaşına göre davranıyor işte.
Onun bacak arasına attırayım. Senin de ananı seveyim bacım çocuğu işsiz paralı yaw he çemçük ağızlı göt fenomen
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
Normal bir insanın sahip olabileceği özellikler olmasına rağmen (dil konusu hariç) kendisinde yoksa sorgulamalı Bence ve kendini geliştirmeli çünkü her zaman böyle bir insan yanında olmaliyacak elbet bir gün yanlız kalacak
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(18-24)
+1 yıl
Dalga geçiyo galiba, 21 yaşinda dana kadar kız için ne gerek var dadıya, ne salak biri bu, bizim türk milletide böylelerini ünlü yapsın, cringe diyip duruyolar ama her sosyal medya platformundan takip ediyolar (12 yaş altı kitleye lafım yok)
açıkçası aleynaya gıcık oluyorum sanki fenomen olan bi veled gibi dadı tutması çok saçma en azından sekreter ya da yardımcı diyebilirdi böyle demesi sosyal medyada büyük tepki alıcak bence