Yeni şarkısıyla yine gündemde genç sanatçımız Aleyna Tilki. Herkes bir laf etse de yine dillerden düşmüyor şarkısı. :) Sokaktaki insanları geçtim, ünlüler de Aleyna'ya bir duvar örmüş durumda, şimdi de Hande Yener'den geldi bir atak. Hande Yener Aleyna Tilki için "sahte tık kullanıyor" demiş şimdi de. 1 haftada 39 Milyon izlenmesi var "Sen Olsan Bari" şarkısının.
Youtube'da sahte tık yapılmaması için rekabet kuruluna şikayette bulunduk!Şimdi de yurt dışından sahte tıka devam ediyorlar!eziksiniz ezik🗣— Hande Yener (@handeyener) August 1, 2017
Sizce bu kadar izleniyor mu gerçekten, kıskanılıyor mu başarısı? Yoksa siz de sahte olduğu görüşünde misiniz?
Aleyna'da dünya starı olacak vizyon var, tamamen arkasındayız.
Abartılıyor tabi ki, başarılı biri değil.
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Sizce Aleyna Tilki yeni yıldızımız mı, yoksa abartılıyor mu?
Gayet sesi iyi ve başırılı. İngilizce yorumunu da dinledim. ses rengi gayet iyi. Şarkılarını beğenmesem de bu kız her tarzı okur. İngilizce telaffuzu düzeltirse daha iyi olur. Daha yaşı genç eğitilirse daha doğrusu etrafında iyi akıl hocaları düzgün dostları olursa karakteri gelişir daha ufak yaşı. Tipi de star olmaya uygun. Dünyada değil ama Türkiyeye göre gayet iyidir. Bir çok popçu hatuna da on çakar. Çocuğun üzerine gereksiz gidiyorlar. Bence parayı iyice bulduğunda jazz, rock veya başka bir şeyler yapmalı. Yaşı ufak diye kızı eziyorlar bakınız:böyle yeteneklere sahip çıkmaz lazım üzerine gidilirse psikoloji bozulur bunların toplum da buna çanak tutuyor gençleri doğru yönlendirmek lazım. dediğim gibi akıl hocasıyla toplar kendini ufak daha. tabi isterim ki Ayda Mosharraf gibi bir sesin harcanmnamasını özellikle rock akustik tarzı ve r*nb ingilizce bir kaç yorumunu dinledim Türkiyeye fazla bir ses. Aydanın Aleynadan daha ön planda olması gerekiyor. Şimdi yeni araştırdığım bir konu vardı doğruluğu konusunda Türkiyede ve dünyadada da yıldızı birden parlayanların hepsi bir guruba üye yani bir zümreye ait atıyorum locaları var bir aile tanıdığı şu tanıdık derken basit insanlar değil ancak öyle meşhur olabilirsiniz. örnek vereyim belli bir cemaat veya mason locasına aitler bunlar olmadan gündemde kalmanız ve yükselmeniz mümkün değil inanın bana yetenekli kişileri seçerler birden parlatırlar Türkiyede çok örneği var her camiadan var müzik sinema, gazetecilik, tiyatro çoğu yıldızı parlamış iş yapan bir zümreye ait anladınız mı :))
Bu kadar dinlenilmesi Türkiyedeki müzik kalitesini doğal olarak dinleyen kitlenin kalitesini ortaya koyuyor Türkiyede müzik 90lıyıllarda zirve yaptı 2000lerde düşmeye başladı şimdi eksilerde çünkü Harun Kolçak ve nice gibi gerçek müzisyenleri kaybediyoruz
Bence Türkiyenin hali Aleynayla değil şu yorumlarla belli oluyor.. Beğenmemekte gayet özgürsünüz. Ama sizin beğenmediğiniz bir şarkıyı başkaları beğenince dinleyince neden zorunuza gidiyor Neden insan gibi eleştirmekten uzaksınız? İyi bir şeymiş gibi bir kere bile dinlemedim diye övünüp eleştiren var ya bu nasıl kafa 😀 Daha dinlemeden bakmadan eleştiri yapıyorsunuz kıskançlığınız ve önyargınız baştan belli. Sana göre başarısız olabilir sen kızı sevmeyebilirsin bu önüne taş koyabileceğin yalan yanlış konuşabileceğiniz anlamına gelmiyor. Biri bir hedef koyar gerçekleştirmeye çalışır sizin hayatınız değil. Eğer o egoistse siz daha beteri insanları küçümseyen canlılarsınız. Sizin hedefleriniz neler? Sırf Aleynayı küçümsemek için tüm Türkiyeye bk atan var ya zaten Türkiyede berbat şarkılar var bu da onlardan biri diye :D
Türkiye' de POP müzik sektörüne baktığınızda çok ünlü isimlerin çok dinlenen müziklerinin iki kelimesini bile anlamlı bulamadığımız şarkıları olduğunu görüyoruz. Sözleri saçma başarısız demeyin bence. Çoğu şarkıdan çok dinlenebilirlik seviyesi Yüksek. Sonuçta Türk vatandaşı bir kız bu. Arkasında olup destek vereceğinize, kötülemeyi bırakın. Destek olmuyorsanız da susun. Hiç bir kız, hatta kız çocuğu diyeceğim bu kadar kötü yorumları hak etmez. Görüş bildirin ama bunu saygı çerçevesi içinde yapın. Kızın şarkısının altında bakireliği bile dalga konusu olmuş. Ben bir Türk vatandaşı olarak başka bir Türk insanından kendi vatandaşına bu denli iğrenç muamele yapılmasından rahatsızım.
Böyle düşünmeniz çok üzücü, ve çok sert konuşmuşsunuz. 17 yaşında bir kız çocuğunun, sapık insanların arzuları için küçük çocukların fantazi malzemesi yapıldığı bir klipte oynamasının hiç bir haklı yanı olamamalı, sesi güzel bile olsa. Bir de şu açıdan bakın ya bu klip Türk insanına iğrenç muamele yapıyorsa...
@GKaan1 Pardon Benim söylediklerim arasından neyi çok üzücü buldun? Sert konuşmadım bence gayet güzel bir dille ifade ettim. Ben klipte sapıkça bir şey göremedim fantezi olayı felan Allah aşkına nereden çıkarıyosunuz bunları?
Kusura bakmayın, bizim içimiz fesat ve beynimiz sapık düşüncelerle dolu olduğu için, her şeyde bir pislik arıyoruz, klibi de kendimizce yorumladık doğal olarak, bir şey söylemedim var sayın, siz temiz baktığınız için klibi olduğu gibi tertemiz görüyorsunuz, biz kirli bakıp, olmayacak şeyler uyduruyoruz. Allah bizi ıslah etsin, sizin de görüş açınız çok genişmiş daraltmasın.
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
298
Cevap
292
Cevap
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
Popüler kültür ne yazıkki kültür olmaktan çıkıp toplumumuzu zehirler hale geldi. İnsani değerler bir tarafa dursun insanlar uyuşmak için Bu tip şeylere bulaşır oldu. Farkında mısınız? Son zamanlarda ülkemizde en çok izlenen videolar saçma sapan insanların çektiği YouTuber videoları. Sinemalarımıza gelen filmler birkaç sanatsal perspektife sahip yönetmen haricinde, genellikle niteliksiz estetik yönden zayıf kadrajı berbat kullanan Yönetmenlerin filmleri. Yabancı film kültürümüze gelince aksiyon bilimkurgu, korku ve saçma sapan komedi filmleri haricinde sanatsal ağırlığı olan şeyleri sevmiyor, istemiyoruz. Avrupa'ya bakıyorum İnsanların sanata olan yaklaşımları çok daha farklı. Sığlığı seviyoruz çünkü gerçek sanata vakit ayırmak bize belki de öğretilmemiş. Bizler gerçek sanatı samimiyetsizlik kisvesi altında değerlendire değerlendire İnsan ruhunun inceliklerini unutuyoruz. Bu açıdan Aleyna Tilki, bu hale gelmiş bir toplumun ürünü. Gerçek bir sanatçıya dönüşecek mi zaman gösterir ama şu an için geleceğini çok parlak görmüyorum. Gerçekten şarkı yapmak gerçek bir resim yapmak iyi fotoğraf çekmek ya da mükemmel filmler çekerek sanatsal şeyler ortaya çıkarmak zordur. Olgunluk ister taşkınlık değil.
Sosyal medya soytarısı baska birşey değil. Gençliği zedelemenin en önemli yollarından birtanesi tarihini unutturup sahte idoller oluşturmaktır ve şu an baktığinızda çağatay akman çalıntı bir şarki ile gençlerin idolü oldu yasantısı giyim kusamı sac sekli oldugu gibi liselere kopyalandı. Bugün lisedeki kızların birçoğu aleyna tilki gibi yarım yamalak kıyafetlerle sokaklara döküldü ( sadece onun yuzunden degil) işin arka planına bakarsanız lise dönemini çalısarak idealler peşinde koşarak geçiren bir gençlik yerine sosyal medya soytarılarının hayatlarına özenen dini milli duygularını hiçe sayan saçma sapan dünyaya neden geldiğinin bilincinde olmayan bir gençlik algısı oluşturuldu.
Cidden bu kıza neden bu kadar tepki veriliyor anlamış değilim. Hande yener kasiyerlikten buralara geldiğini unutuyor sanırım. Hülya avşar olmasa kendisi şuanda en fazla markette müdür falan olurdu. Gelmiş tabi 50 yaşına 17 yaşındaki aynı işi yapan bir kız bunu her kulvarda geçiyor ve geçmeye aday. Bana olsa aynısı bende sinirlenirdim sanırım. Haset çok kötü birşey. Hiçbişey bulamayan kıyafetine yaşına takıyor kızın. rahat bırakın ya biz değil o seçilmiş işte onun hayatı. Kendi özel hayatınızda ne b. oklar yiyorsunuz allah bilir. Tabi ünlü olmadığınız için kimse görmüyor ve kimsenin umrunda değiliz. Bu yüzden rahatız. Kız iyi bile dayandı vallaha. Aynı şey başıma gelse çeker giderdim bu ülkeden. 17 yaşında kıza söylenen lafları gördükçe utanıyorum bu insanlarla aynı ülkede yaşamaktan. Öteki tarafta ariana grande, bieber dinleyenlere onları ilahlaştıranlara laf etmezsiniz ama kendi içimizden birisi çıkınca oooww. Yürüyün gidin samimiyetsizler sürüsü
Kiz sadece merak uyandiriyor insanlarda yaşının genc oluşu ailesinin izin vermesi sahne aldigi mekanlar tuhaf sayilabilicek aciklamalari cocukluk anilari (6. sınıfta okula kendi kiyafetini kabul ettirmesi, fanlari olmasi vs gibi) toplum olarak merakla izliyoruz bu kizin sonu nereye gidecek diye şu an iki şarkıyla veya youtube izlenme oraniyla dünya stari falan olamaz iki yil ortada gorunmese kimsenin yokluğunu aramayacagi dunya starimi olur? Iki sarkisi var zaten ikiside iyi ama dunya ya da Türkiye stari olmak için bundan cok daha fazlasina ihtiyaci var ki bu yaşta girdigi bu triplerden hallerden belli o iş çok zor aleyna için
Tabiki başarılı birisi değil. Yapımcıların daha çok kazanması adına, popüler kültür adı verilen saçmalığa malzeme olmuş, ün yapmak isteyen, proje olduğundan habersiz bir kız sadece. Tıpkı 16 yaşında cici kız olarak ortaya çıkıp da hayatlarında birtakım skandallar yaşamış Miley Cyrus, Rihanna, Britney Spears gibi kişilerin Türkiye şubesi olduğuna inanıyorum (ki bu isimlerin erkek hali de Justin Bieber-Türkiye'de pek eşdeğer sayılmayacak örneği ise, 3-5 sene müzik yapıp kaybolan Petek Dinçöz). Yani Türkiye'de başarı algısının "ortalama üzeri bir ses, ortalama üzeri bir görsel, arka fona kaliteli bir müzik, özenle çekilmiş bir klip (bu konu derin ve pedofiliyi çağrıştıran unsurlar var klipte, link de atabilirim)" olması Aleyna Tilki'yi çok izlenen sınıfına sokuyor. İzleyen 39 milyona bakınca (klip analizi için izledim), hepsinin başarılı bulduğu gerçeği yok ortada, bu da sadece prim ve reklam konusunda başarılı olmuş birisi olduğunu gösterir..
Istedikleri kadar herkez konussun bu kız ilerde daha iyi yerlerde olacak cekememezlik var hande konusmusta kendisi cok mu iyiymiş bir sor bakalım kızı çekemiyorlar bir tane hikaye var bilir misin usta bir ressam ve cırak ile ilgili usta bir sey ister cirakta yapar cirak bir resim yapar carsinin meydanina koyar bir yazi yazar yanlis hata olan yerler varsa cizin diye gelen giden cizik atar cirak ustaya sorar usta geri koy der cirak geri koyar ve yine yazi yazar bu cizilen yerleri duzeltin diye bir kisi bile resme ellemez konusmaya gelince herkez konusur ama is icraata gelince kimse bir sey yapamaz bunu kisa yazdim intertten bakabilirsin herkez istedigi gibi konussun bu kız kimseyi takmaz yolunda devam eder daha iyi yerlere gelir millette mall mall bakmaya konusmaya devam eder sadece o kadar
Aga öncelikle selamün aleyküm cahil insanlar hepinize merhaba konuya giriş yapıyorum o kız gibi sesi güzel diyebileceğiniz ve sürekli dinleyebileceğiniz birsürü kız ve erkek gençler var fakat bunun elinden birazda olsa tanınan emrah karaduman tuttu sevgilisiymiş galiba öyle duymuştum eğer sizin bizim elimizdende ünlü birileri tutarsa hepimiz ünlü oluruz orda önemli olan ses değil saygınlık ve nam o kızın saygınlığı ve namı yok o kadar dinlenmesinin nedeni ne biliyor musunuz sizin gibi sevmediği halde 1 izlenmeden ne olucak ya diyip izleyen cahiller sayesinde milyonlarca kez izleniyor ben daha dinlemedim şarkılarını sadece tv de duydum ::dd
sen ünlüleri ne zannediyosun çoğu sesini makinayla güzelleştiriyor doğal sesleri mi sanıyosun bir konsere çıktıklarında kasetten çalıyor söylüyomuş gibi yapıyolar yaşın max 9 tosunum kıskanacak birşeyi yok oda etten kemikten ben gerçekleri söylüyorum tarkan varken hadise varken demet akalın varken aleyna tilki kim oluyor abisinin gülü önce kafanı kullan sonra konuş hadi eyvallah
ulan a mi na soktumun bey insizi seni ap tal gerizekali hadise demet tarkan bu piyasada var diye yeni tarkanlar hadiseler girmicekmi piyasa sokdunun salagi..
Sahte tık olayı falan eskidendi şimdi youtube aşırı sıkı önlem aldı onun için sahte tık oldugunu saniyeler içinde belirleyebilen sistemleri ve robotları var. Anlaşılınca anında düşürülüyor tıklanma sayısı -ki aleynanın bu klibinde sahte tık oldugunu düşünmüyorum baya Samsun Doğan resmi youtube listesini falan paylaştı. Başarıyı çekemeyenlerde rengini belli edip "sahte tık, biz daha iyilerini yapmıştık" muhabbetlerine girdi. Sonuçta rant ortamı ama başarıyı tebrikte etmek sağlam karakter ister. O yüzden ben başarılı buluyorum Aleyna'yı. Dalga geçildiği kadar destek verilse dünya starı neden olmasın ki?
Son klibinde tıklanma rekorları kıran, şarkının kalitesi değil, klibin kendisi, İlluminati subliminal mesaj gizli ögeler cart curt diyerek kendimi rezil etmek istemiyorum, zaten klipteki mesajda gizli değil tamamen açık, biraz dikkatli bakılırsa klibin pedofiliye özendirmek için yapıldığını anlamanız zor olmayacak. Ve sanatçı dediğimiz arkadaşlar da, kızın üzerine giderek, klibi daha da merak edilir hale getiriyorlar. Sapık beyinli insanlar için ideal bir klip, hayırlı uğurlu olsun vatana millete.
Tıklanma rekorları kırmayı sahte tıklanma alınıyor. Rihanna ve Selena Gomezin şarkıları 1 haftada 30 milyon olamamışken Sen olsan bari 45 milyon oldu. Ülke 80 milyon zaten.1 görüntülenme sayılması içinde Klibin yüzde 80 ini izlemek gerekiyor. E çoğu kişide sadece ne kadar tıklanmış diye girip çıkıyor. E onlarda sanıyor ki benim tıklamamla oldu. Aksine Hindistanda tıklanma satın alıyorlar.
@tugceedd Söylediğiniz şey çok doğru, sanki bir algı oluşturma söz konusu. Benim şarkıyı söyleyen kıza, sesine, hayran kitlesine bir düşmanlığım yok, sadece kız evlet yetiştiren bir baba olarak, bu klip beni çok rahatsız etti. Sanki el birliğiyle kızı ve klibi insanların gözüne sokmaya çalışır gibi bir ortam oluşturulmaya çalışılıyor. Bu 45 milyonluk tık da bu amaca hizmet için satın alınmış gibi duruyor. Ne kadar güzel özetlediniz durumu. Sizin yakaladığınız nokta durumu daha da anlaşılır kılıyor.
size soyliyim turkiyede sesi guzel olan ne kadar insan var biliyormusunuz bakmayın kliplerde sesleri ile oynanıyo gercekteki sesi o kadar iyi degil inanmıyosun bakın internetten unlulerin canlı performanslarna o kadar guzel sesi olan insan var turkiyede agızları aclıktan kokuyor 16 yasında bbi egoist cıkmıs sesi o kadar guzel degil milyarder olmus sizin vicdanınız sızlamıcak mı o kadar yetenekli insan ac suzun cocouklarının ekmegini zar zor alırken baz ınsanlarda gelmş kıskanclık diyo szce bu kıskanclık mı senin benim sırtımızdan milyarder oluyor baska soze gerek yok
Dünyada 70 milyar insan var. Olabilir ızlenebilir. Kıskançlık yapıyorlar bence. Kendilerinin pabucu dama atıldı. Ben cevapsız çınlama şarkısı baya dinledim. Bu yeni klibini de bir kaç defa izledim. E bu kızın fanlari var. Yurt dışında da izleyenler var. Çok normal. Bir ara da Işın Karaca , Türkiye 'nin nüfusu 80 milyon bu 300 milyon izlenmiş nasıl oluyor diye kendini yiyip bitiriyordu. E be adamlar videoya 1 defa mı tıklıyor. Kız başarılı ve dinleniyor. Kimse çamur atmasın. Onlar da patlayacak bir müzik yapsın sollasınlar. Sonuçta her sektörde olduğu gibi müzik sektöründe de rekabet var.
Bu kızın sevenleri çocuklar ergenler falan. Ne kadar dinlendiğinin başarısıyla alakası yok ki. Her dinleyen beğeniyor mu? Bir de insan isterse on kere başa sarsın, gene de o bir tıklama sayılıyor.
Bu kız Demet Akalın'ın hayranı. Demet Akalın'ı beğenen bir insan müzikten ne anlar.
Sektör zaten berbat. Bunların rekabetinden ne olur. Dinleyecek şarkı bulamıyorum vallahi billahi. En son Tarkan'ın albümünü dinledim çok güzel olmasa da bu gereksizlere bin basar, bir de adam hakkında konuşuyorlar utanmadan. En kötü şarkıyı da dese adamın sesi rahatsız etmiyor bunlar gibi. Ayrıca genel olarak öyle izlenmelere takılmanın anlamı yok. Albüm satışlarına bakmak lazım.
@_Yağmur ya kim ne yaparsa yapsın pek umursamam. Lakin yani bir çok kişinin bir kişi üzerinde eleştiri yapması saçma. Yani dediğin gibi albüm satışına bakmak lazım ki ama albüm de pek satılmıyor. Insanlar hep youtube gibi platformlarda dinliyor. Korsan indirmeler vs. Yani demem o ki çevreyi yargılamak yerine kendi başarılarına, yollarına baksınlar.
12 yaşında Nehir Özzengin Dünyada piyano yarışmasında 2. olmuş. Bence geleceğin en iyi piyanistlerinden ve çok başarılı. Ama şu kız kadar konuşulmadı neden çünkü 17 yaşında şımarık bir kız gibi pembe ayıcık giyip orasını burasını açıp klip çekmedi eğer öyle giyinseydi Aleyna Tilkiden daha çok konuşulurdu. Ülkemizin gerçek anlamda gururu kim ilk önce görmeliyiz. O kızdanda bir bok olmaz.
tamamen abartı ve bir medya projesi... büyük sanatçı, popstarı bırakın sanatçı veya star bile değil bence. sadece yaşının küçüklüğüyle gündeme geldi. daha önceki yarışmalardaki performansı veya çıplak sesiyle dinleyin. ortalama bir amatör şarkıcı adayı
Bence parlak biri. Bilgisayar başında g*t büyütüp arkasından sallayan insanlar var. Anca sallasınlar zaten kız belkide şu an yeni şarkı için planlar programlar yapıyor.. Köstek olacağımıza destek olmamız lâzım. Tamam bazı hareketleri hiç hoş değil egolu konuşması vs vs ama şu an daha genç. İlerde düzelir mi bilmem ama erken şöhrete ermenin verdiği bir hazda var. İnşallah ilerki yaşlarına kadar düzelmiş olur. Ama sesi bence çok iyi
Ben sosyal ajansı olarak söylemek gerekirse, aslında bu konulara fazla değinmem ama ücretsiz tıklama ve ücretli tıklama vardır ücretli tıklama hem yorum yapamayı sağlıyor hem tıklanma sayısını arttırıyor..
Bizim insanları bilirsiniz biraz abartmayı severler çok fazla takılmayın yıllarını vermiş sanatçılarımız rekor kıramazken daha dünkü kaşar bir anda nasıl rekor kırabilir ki düşünün ;)
İnkar etmeyelim güzel ses var gayet iyi ama şöyle de bir gerçek var kız daha 16 yaşında bu ego bu davranışlar normal daha çocuk ergenlik döneminde bir insan önyargılarınızı yıkarak dinlemenizi tavsiye ederim işte o zaman daha iyi zevk alacaksınız!
Aleyna denilen şahsiyet klasik insan zaafları açığından meydana gelmiş bir türev mikrobudur. Nasıl ki dünyada Kanser mikrobu ün kazanmışsa, işte Aleyna da öyle bir hastalık olarak ün kazanmıştır. Ama kim bir kanserle yaşamayı ya da içerisinde barındırmayı ister ki? Sanıryorum ki bu sorumun cevabı hiç kimse olacaktır.
Bu ülkeye KDV üreten geliştiren mühendisler var. amaliyatlarla adımizi altın harflerle yazan doktorlar. ve daha bir Çokları. 3 kuruşa çalışan insanlarımız bu ülkeye KDV üretirken ihracat yaparken. bukadar faydası olmayan insanlar hem ünlü oluyorlar hem kazanıyorlar. kime değer verilmesi gerektiğini biraz daha düşünmek gerek
bu kadar gereksizin olduğu ve boş işlerle uğraşacak müzikten sanattan anlamayan bir kısım olursa ha birazda paran varsa youtube reklam verirsen güzelce adına sanatçı derler bir çok gereksiz ve birazda kıskanç kızlar aleynayı sürekli konuşursa eleştirirse gündemden düşürmesse bırakında YENİ YILDIZ olsun ama ben bu tiplerin genellikle kaydıklarını gördüm... Hiç birisi bir Cem Karaca , Manga , Ceza , Orhan Gencebay olamaz bakın her türden isim söyledim. Simge gibi miş miş Gülşen gibi Dan Dan gibi şarkılar aleyna gibi sanatçılar böyle konuşulduğu sürece bile yıldız kalacaktır. Onlar otel lobilerinde viskilerini içerken sizde klavye başında kambur olacaksınız. Gerçek dünya bu değil 3-5 egoist şımarığın hayatınızda yeri olmasın bence dostlarım kızmayın nacizane fikrim
aleyna gerçek yüzünü ilk röportajlarında ve televizyon karşısında belli etti o kadar ego kastiki eğer aleyna onlari yapmasaydi şu an belki ciddi bir yükselişi olabilirdi ama şu an izlenme sebebi meraktan açip bakiyorlar insanlarda şoyle duşunce var zengin mekan kaliteli klip şu an aleyna heryerde çok samimi cunku yaptiklarindan sonra aşiri tepki aldi ve unutturmaya çalişiyor
Sesi güzel dünya sadece dünya starı olmasi için daha çok buyumesi lazım ayrıca sadece bizim turk halkında var küçük birisi şarkı çıkarsın vs hemen kotuleme kızın bazıları gibi terör örgütü alehine prifaganda yapmıyor Şarkısıni söyleyip geçiyor bu ülkede İmparator dediginiz adam sarkilarini severek dinlediginiz adamlar bir numaralı terör örgütü uyesi bırakın kizi kotulemeyi onlara bakın öncelikle.
@pembisseker ibrahim Tatlises olsun ahmet kaya bunlar terör örgütü uyesi sen adami İmparator deyip k. cini kaldirmissin hande Yener kendine ait bir şarkısı yok kadın Fettah can in şarkısi ile unlenmis birisi kendi çok mu düzgün bıraksınlar bu işleri diğerleri gani gani götürdü parayi bu kizda görürsün Tarkan ile bir tutmuyorum ama kesinlikle irk ayrımida yapmıyorum fakat Tatlıses in kendi köyüne bile bir faydasi olmamış hep terör örgütüne çalışmış bu kizin niye çekemezleer anlamıyorum ahmet Kaya gibi Tatlises gibi olmadığı için mi
Dünya listesine girmesi hiçbir şeyi değiştirmiyor:Başarısız Ne yani şimdi bu kız sizce yurt dışında Tarkan'dan daha mı fazla tanınıyor?:) Türkiye'de dünya çapında tek bir star var o da:Tarkan Ki o bile diğer dünya starları yanında hiçbir şey:) Aleyna Tilki'nin izlenme sayısının sahte olup olmadığını bilemem ama abartıldığı kadar şöhreti de başarısı da yok. *Gecen bol olsun.*
Başarıyı tıklanma esas alan zihinlerle bir aradayız resmen.. Paganini'den, Chopin'den hatta çok uzaklaşmayalım Barış Manço'dan daha başarılı görüyorlar.. Açıklaman gerçekten çok doğru :)
Yani..:) Teşekkür ederim:) Aleyna Tilki'yi "başarılı" olarak adlandırabileceğimiz tek nokta var;"başarı" dediğin şey, amaca ulaşmaktır, sonuçta ve kız da amacına ulaşıyor. Bomboş parçalarla milyonlar kazanıyor:) Ama "saf başarı" dediğimiz olayda sınıfta kalıyor çünkü saydığın isimler gibi birçok kişi hem amacına ulaşmış hem de bunu kaliteli bir şekilde yapmış. Onların yanında solda sıfır bu kız:)
Allah aşkına bu nasıl bir zevktir. Ergenler bunun hayranları zaten. Bir de dünya starı diyorlar.
Hande Yener acayip gereksiz bir insan. Geçen Tarkan'a laf ediyordu. Ulan sen kimsin? Tarkan ona cevap verir, muhattap olur sandı mı acaba merak ediyorum. Adam bir tarafına takmıştır onu.
sahte oldugunu düşünmüyorum ne kadarda kıskançmış meğerse bu eski şarkıcılarımız :d kız youtubede günlerdir 1. sırada dünyada ilk 5e girmiş çok normal bu kadar izlenme şarkıda gayet iyi bence... bu akdar kıskanç olmasınlar eskidiler artık türkiyeye genç şarkıcılarda gerekiyo.
ya kızın ailesinden kaynaklanan bir sıkıntıydı. kız reşit bile değil. ayrıca çirkefleşmeyin. kızın sesi gayet hoş. sadece ailesi ileri derecede sorunsuzdu. olay büyüyünce korkup durmak zorunda kaldılar. yüklenmeyin artık şu kıza da gurur duyun biraz. kaç yıllık şarkıcılar beceremiyor 4 milyon tiklanmayi. kızın ki 40 milyon olacak.
bence abartilmiyor cunku sen olsan bariyle dunyada 5. sirada ve sen olsa barinin türü turkiyede ilk. hadisenin asağilayici laflarina bakin aleynanin bu yastaki basarisi bence cok buyuk bise (fazla hizlanmasin yavas olsun :D )17 yasindaki kizi elestirenlerin de bircogu o yaslarda onlar ne yapiyor? egosuna gelince bende egolu biri olmasini hoc sevmiyorum ama bazilari egosuyla sesini ve basarisini karistiriyor
şarkı sözleri saçma, tıkları sahte tam bir vizyonsuz. ben küçüğüm diye ortalıkta oyuncaklarla pembe giysilerle jelibon gibi dolaşıyor ama sahnede twerk show yapıyor ve crop top tişörtünün altından göğüs dekoltesi vermek için kolları hep havada. bu ne yaman çelişki... bahar candan'dan bir farkı yok yakın zamanda aniden ortaya çıkışı gibi aniden yok olur.
ya hâl ve hareketleri sinir bozucu ama ilerde olgunlaşıcak daha küçük. ama o kadar kameranın karşısına makyajsız çıkması büyük özgüven. bu yaştan değil yani kamera diye makyaj yapabilirdi. baya özgüvenli çok sevmiyorum ama tıklanması çok fazla. hadise falan hep kıskanmış.
Abi o değil de kızı yere yere dillerinden düşürmüyorlar taklitini yapıyor sevmiyoruz diyorlar ama kızın taklitini yaptıkları sürece bir tarafı kalktığını kendini bir halt sandıgını görmüyorlar bu ne perviz bu ne lahana turşusu😒 Kızı da hiç sevmem ama sesi idare eder.
Nedir bu Aleyna Tilki ile alıp veremediğiniz yahu... tipik ergen kız işte. İki egolu konuşuyor diye gündemden düşürmediniz. Sesi güzel, bulunmamış günü kumaşı değil. O kadar çok sesi güzel sanatçı varken ülkemizde neden Aleyna dünya starı olsun? 😕 Tık veya fake tık farketmez, ilgi çekebilir ama sesi ne kadar güzle olursa olsun Sıla gibi sanatçıların konserlerini hayranlarıyla doldurduğu gibi hiçbir zaman dolduramayacaktır.
İllimünati birini yıldız yapmayı kafasına koymuşsa seçtiği kişi tabiki tamamen yeteneksiz biri değildir. Hem ses hem güzellik olarak kitlelere hitap edebilecek vasıflar taşır. Medya gücü ile de sürekli reklamını pompalayarak algılarda yer etmesini sağlar. Aleyna Tilki'de de bunu gördük. Yaşı ile, okulu ile, notları ile her türlü gündem edilerek reklamı yapıldı. Buyrun size yıldız...
Bu kız çocukların seks objesi hali... pedofili yi doğal gosteren bu klibi ile çocukların beynini yıkıyor sadece... kiniyorum... klibin verdiği mesajları bir ben mi görüyorum allasen yapmayin... bu kız yıldız değil.. hem ergen hem çocuk gb giyinip davranıyor hem sexy olma çabasında... bu çocukları ne gözle gösteren bir klip kör değilseniz görürsünüz... pedagoglar bile bu klibin pedofili ile alakalı olduğunu söyleerken siz bu kızı yıldız mı yapıyorsunuz. ..
Sahte tıkın babasını yapıyorlar yeminediyorum bizzat şahit oldum. İncipcaps , resmen dislike operasyonu diye 2 milyon takipçisine videoya tıklattı, yetmedi ara sıra devam ediyor hala reklamını yapmaya,
ne kıskanılması kızı resmen öne çıkarmak için türlü türlü oyunlar çeviriyorlar.
sadece abartıyor ve abartılıyor. Biz bu kız hakkında eleştiri yaptığımızda 'kıskanıyorsun, çekemiyorsun' tarzı yorumlar yapılıyor. ama inanın bunun kıskançlıkla alakası yok. Tamam, kızın sesi gerçekten çok güzel ama bu kadar ego fazla. 16 yaşındayken gay bara gidiyor, ailesi buna izin veriyor. Bir Türk ailesi kızını gece yarısı sokağa bile çıkarmaya izin vermezken gay barda konser vermek nedir? Aleyna çabuk parladı ama çabuk söner!!!
Kızı ilk defa burada gorüyorum ve güzellik anlamında da hiç cekici bir tarafı yok erkek milleti belli ki abazalıktan tıklıyor, kadınlar da ilgi duyulan hemcinsini gördü mü ne giymiş ne diyor nasil oynuyor vs. gibi salakça konuları merakından takip ediyordur.
Yoksa bu kızın hiçbir ilgi çekici yanı yok bana göre...
basarili bence ama sesine lafım yoq sesi harbi güzel 18 yaş altı sahneye çıkmak yasak ve birisi daha vardı naz Öcal 18 yaşından büyük ve sesi Aleyna tilkininden kat kat daha iyi insanlar sadece adalet yüzünden aleynaya sarıyor bence zaten ülkemizde adalet olsa Aleyna sahnede değil evde veya isde veya okulda olurdu :) ama naz ocalin hakkını yiyolar bence ön yargı gibi olmasin ama Aleyna da kasarlik var bence
sesi çok güzel kendi de güzel sesi kadar olmasa da. 16 yaşında bir kız için o egoyu da normal karşılıyorum. sonucta ergenlik cağında. küçük yaştan beri herkesin parmakla gösterdiği bir kiz. ama şarkıları yeterince iyi değil. dünya siralamasinda ilk beşe girecek bir durum yok. belki zamanla karakteri ve tarzı yerine oturur. o zaman seve seve dinler basarisiyla da gurur duyarız. dinlenmeye gelecek olursak ben de tik satın aldığını düşünüyorum. yakında çıkar ortaya.
Neden Turkler kotuluyor bu kizi? Sadece kiskanclik yapiyorlar bence.. Cok basarili gelecegi parlak dunya stari ola bilir seside var.. Valla ben Turk sarkilarini sevmem cok boyle arabeskli djli falan sarki ne insan anlamiyo ne bu diye.. Aleynanin sesi iyi ilk sarkisida oyle cok remixli falan anlamadim ne bu diye cok sacmaydi ama sesi iyi ikinci sarkisida remix var ama yerinde sandim calvin haris falan yapmis biti beyendim iyi kiz umarim basarili olur...
siz bunlara şarkımı diyorsunuz ozaman 80li ve 90lı yılların şarkılarına nir göz atın derim bu kız beni görmeli bana kazak örmeli güzel bir şarkı bu dönemdeki şarkılar bana saçma geliyor bu kız tamamiyle özenti başarısı olabilir ama rüküşlerle işimiz olmaz
Kız sadece egoist. Güzel bir kız ve başarısı da var. Kıskanmayı az öteye bırakın. Bir çoğu insan fazlası ile kıskanıyor. Evet, ego kasıyor olabilir fakat bu onun karakter özelliği değiştiremezsiniz. Sevmiyorsanız sevmeyin ama durduk yere nefret etmeniz çok saçma. Hem belki ileride olgun bir insan olacak? Her şeyin bir yaşı vardır. Kıskanmayı bir kenarı bırakın.
Tabii ki başarılı 17 yaşında ve çoğu insanın dilinden düşmeyecek bir şarkı yaptı ama büyük sanatçılarla kıyaslanması saçma. Yeni şarkısını ben de çok beğendim ama Hande yenerin dediği gibi sahte de olabilir. YouTube de beğeni butonunda ki sayılar da görünmüyor bir ilgisi olabilir belki. Yakında çıkar neymiş ne değilmiş.
hande yener doğru söylüyor bizler müzik piyasasını pek bilmiyoruz lakin şu bir gerçek ki dünya starları bile 50 milyonu szor görebiliyorken bizim şarkıcıların abuk subuk sarkıları bir ayda 50 milyona yakın izlenmesi cidden komik geliyo ayruca aleynayı sarkısını cok sevdiklerinden değil dalga gectiklerinden ve merak ettiklerinden izliyorlar ben mesela merak ediyorum bugün kaç kişi izlemiştir diye sırf ondan bakıp cıkıyorum sjfhdh
onun bunun sayesinde tanınmış söz müzik ve klip yapımı farklı kişilere ait birine yetenekli bir sarkıcı demek çok saçma olur herkes sarkıcı olabilir ama kendi imkânlarıyla yetenekleriyle gelmesi çok farklı bu kızın durumu çok farklı. Bu kızın buralara gelmesini bizim saçma sapan halkımız yüzünden oldugunu düşünüyorum :d
Hande Tarkan'a bile laf söylüyor Aleyna'ya acir mi? 😄😄. Ergen bir kiz ama bence o yasa rağmen calismak bile bir basari. You tube olayina inanmiyorum zaten sahte tik olayi dogrudur. Basariya gelince bir konser versinlerde Sezen Aksu, Tarkan gibi doldurabiliyorlar mi ona bakmak lazim gercekten basarili ve sesi guzel mi :)
Kızda bir ses bir gırtlak var... Tabi ülkede herkes pop canavarı olduğu için kullanamıyor olması ayrı. Çok yetenekli bence nedir bu kıskançlık anlamıyorum. Türkiye'de kaç yılda bir küçük yetenekler buralara gelebiliyor? Anca destek olacakları yere köstek olsunlar. Neymiş egoistmiş. 16 yaşında çocuk ya. Sen de o yaşta çok ilgi görsen şımarırsın
objektif yorum yapicam. Sesini ilk yeteksizsinzdr duyduğumda beğenmiştim hala beğeniyorum. Ama demet akalın tarzı çok ucuz şarkılar yapıyor daha özgün sesini gösterebilceği şarkılar yapmalı bence. Karakterine gelince gereksiz hareketleri var müdür benim için formayı değiştirdi falan demeler her neyse kişiliğini beğenmiyorum ama bizi ilgilendirmez diye düşünüyorum
çok bencil kendinibeğenmiş egosu yuksek boyle lerının hayranlarına acıyorum kendilerini aşağılayan bırıne fanlar ona hayatta hayranların olması nasılsın duygudıye ılk zamanlarında ropörtaj da soruyorlar normal çocukluğumdanberi sınıfımdaki herkes banahayrandı zatendiyo yani kendini hayranları sayesınde orda olduğunu kabullen miyo benim gıbısıne tabikide hayran olacaklar dıye dusunuyor bırını yıldız yapan hayranlarıdır bunu alakalı herkes bilmeli bence
1. klibindeki başarıyı yakalayamayacağını düşünerekden çocuk pornografisini andıran bir klip, arka planda penis ve dildo tarzı şeyleri pedofilileri zevke getiren tarzda hazırlaması view kasmak için olduğunu düşünüyorum anlattıklarımı ekşisözlükden alıntı yaptım fakat bence çok doğru açıklamış
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
bu kadar çocuk yaşta şarkısı dillerde dolanıyor kızın diğer yıllarını vermiş bir ünlüler tabi çamur atabilir ama yıllarını vermiş ünlülerin yeri tabiki ayrı fakat aleynada reyting yapabilen bir kız yaşı küçük yaptığı iş yaşıtlarından büyük işler yapıyo yani kimse eleştirmesin o yaşta onun yaptığu büyük yani
Öncelikle sesi çok güzel ve başarılı bir kız bir çok kişi kıskandığı için saçma sapan eleştiriyor. Ama siz orda oturup gizli gizli onu dinlerken kız bu yaşında neler başardı bide bu yanından bakın üstelik yaşı çok küçük bu kadar ego normal azcık empati yapın sizde o kadar tıklansanız siz de egolu olurdunuz.
Şimdi şunu söyleyeyim Hande yener hep neredeyse aynı altyapı ile basit müzikler yapan biri Aleynanın tırnağı olamaz. Bu benim kendi şahsi görüşüm. Handenin kıskançlığı tamamen bu, çünkü kendisi rekorlar kıramıyor, 1 günde 10 milyon dinlenemiyor. Hadisede aynı şekilde.
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
ulan ne kıskandınız bu kızı beeee. tamam sevmem bu kızı egosuda boyundan uzun ama kız başarılı abi niye bu kız 1 senedir bu kadar eleştiriliyo biliyomusunuz? çünkü küçük yaşta çok çok başarılı oldu ve basamakları birer birer değil onar onar çıktığı için kadın erkek hepiniz kıskanıyosunuz bu kaşrı
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(25-29)
+1 yıl
Kızın sesi çok güzel kendiside güzel, dikkat çeken biri. Olduğu yaş bence en güzel küçük falan değil. Sadece youtube ta sürekli bu kız bizi temsil ediyo, yabancılar beğeniyo biz kötülüyoruz falan yazınca komik oluyosunuz gerçekten. Ulan öyle bişey yok olsa bile niye dışarıya iyi göstermeye çabalıyosunuz. Bide diğer popüler şarkıların altına kızın adını reklam yapmaya Sadece eziksiniz.
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(25-29)
+1 yıl
başarılı mı başarlı ben ona bakarım. kız listede shakirayla rihanna yı devirdi.
bir zamanlar justin için de öyle diyolardı bak adam star oldu. belieberlerle bir ordu kurar 3. dünya savaşı başlatırız. he seviyo muyum justini yoo ama adam bir şeyleri başarmış ve zirvelerde.
siz onların yerinde olsanız bilmem taraflarınızın kılını bile mora boyarsınız.
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
Sesi iyi ama şarki sözleri yaramaz. Egosu insanları kendinden soğutuyor. Bu yüzden pekte sevdiğim ve umursayabilecegim biri değil ve bu kadar abartılacak kadar da gündem de olması sinir bozucu. O kadar olaylar oluyor. Konuşulan şey Aleyna tilki nin yeni şarkısı.
Bence çok tatlı bir kız ve yasına göre basarısı hiç küçümsenecek gibi değil herkesin derdi olmuş tatlı kız neden basarıyor çünkü o ışık var kızda ha umarım böyle devam eder aksini düşününce pek hoş seyler olmaz gbi küçük yasta gelen şöhret bir anda gidince görüyoruz örneklerini neyse allah korusun aferinn aleyna ya yolu açık olsun 😄
Bu kız yaşıyla patladı herkes merak etti 16 diye izledi daha sonrasında sürekli gündemde kalmaya çalıştı barlarda konser verdi saçma ve çocuksu videolar çekti sırf izlensin diye böyle böyle yükseldi 2. şarkısıda yine meraktan ve klibin güzel olmasından kaynaklanıyor kötü değil kesinlikle ama başarılıda değil ortada
Türk insanının çamur atması meşhur zaten. Kızın sesi de güzel, burada anca klavye başında laf yapılırken o şöhreti ve paraları götürüyor. Dünya düzeni böyle zaten birileri ölecek birileri yerini alacak. Aleyna Tilki de bunlardan biri. Şu anda küçücük bir çocuk olup da ileride ülkemizi en iyi şekilde temsil edip sanatçı olacak çok kişi vardır eminim.
En İyi Cevaplar