“Türkiye güzeli de seçildiğiniz halde ateşli değil de; evin sevimli kızı gibi algılanıyorsunuz…” cümlesine “Hiç öyle değil. Sen doğru insanlarla konuşmamışsın! Bir kere fiziksel özelliklerim gereği ateşliyim; sarışın, uzun boylu, uzun bacaklıyım. Ama ruhum hiç o seksapeli öne çıkarıp bir yere gelmeye uygun olmadı.” Bildiğiniz üzere Çocuklar Duymasın yeniden ekranlarda. Sizce bu açıklama, diziyi ilişkin olarak yapılan bir reklam mı yoksa, samimi duygularını dile getirdiğini mi düşünüyorsunuz? Pınar Altuğ kendini ateşli bulduğunu söyledi! Sizce reklam peşinde mi yoksa; haklılık payı var mı? #SizceHaklıMıYoksaReklamMı
Pınar Altuğ kendini ateşli bulduğunu söyledi! Sizce reklam peşinde mi yoksa haklılık payı var mı?
i.cnnturk.com/.../53e4df3ff630990824a49248.jpg makyaj +photshop la evet fakat onlar yokken plajda ki normal 40 yaşında ki bir kadından farksız ama diyorsan bir kadının ateşli olabilmesi için en önemli özeliği kıcın da selülit çatlak olmaması diyorsan galeri.uludagsozluk.com/26/pinar-altug_76555.jpg evet haklısın ama ne dersen de plaj da ki orta yaşlı normal bir kadın o kadar
Güzellik İnsanın Doğal Halidir. En önemliside kalp güzel olması onun dışında ne kadar makyaj boya açık giyinirse giyinsiz sadece kendini güzel görür Pamuk prensesin hiyakesindeki kraliçe gibi aynaya bakar kendini över böyle insanlar :D :D
Reklam peşinde olduğunu düşünmüyorum. Kadının kendisini ateşli bulması normal. Şimdi bende kendimi ateşli buluyorum desem reklam peşinde mi koşuyor olacağım. Saçma...
Yorumlara bir göz attım da biz insanları aşağı çekerek eleştirmeyi ne kadar seviyoruz tanımadığımız ve sadece ünlü olduğu için bu kadar hakaret içeren yorumlar yapılması çok yazık cidden..
Yaşını ortaya koymazsak haklı. Seksapel sahibi bir bayan, gayet çekici, ve cazibeli. Ancak işvesi cilvesi olan, bu seksapeli öne çıkaran biri olmadığı kesin.
dizinin reklama ihtiyacı yok kendisini önplana çıkarmak istemiş ama naparsa yapsın evin sevimli kızı imajını kafalardan yıkamaz biz onu hep öyle sevdik
rol yeteneği olmayan birinin böyle birşey demesini normal karşılamak lazım. eğer pınar altuğ ateşli bir görüntüye sahipse cansu dere deniz akkaya mağma olur. adriana lima miranda kerr irina shayk gibi hatunları nasıl tanımlarız artık bilemem
En İyi Cevaplar