Devlet Bahçeli ismi ile müsemma soyu tükenmekte olan hakiki bir devlet adamıdır. Seversiniz sevmezsiniz, beğenirsiniz beğenmezsiniz o başka. Yiğidi öldür ama hakkını yeme derler. Devlet bey, doğru ya da yanlış attığı her adımda önce vatan sonra partim diyen bir liderdir.
Öte yandan hatırlatmak isterim ki gıybet ve iftira her dinde günahdır. Meral hanıma isnad edilmeye çalışılan iftiralar çor çirkindir. Torun sahibi bir hanıma yakışmayacak iftiralardır bunlar. Kendisi içişleri bakanlığı yaptığı dönemde pararlel yapılanmaları fark etmiş ve mücadele etmiş bir kişiyken, birilerinin bilir bilmez iftira kampanyasına katılmaları üzücüdür.
Ben ülkücülerin aralarına sokulmaya çalışılan fitneye karşı dikkatli olmalarını tavsiye ederim. Çünkü Türkiye'nin bu gün en fazla ihtiyaç duyduğu şey güçlü bir MHP'dir.
Devlet Bahçelinin tahtını sarsacak tek aday olduğu için bu tip söylentiler var. Ülkede bir Asena gösterin Akşener gibi meclis başkanlığı yapmış ve kendi partisinin başkanına rest çekebilen... Junior Tayyip olmuş Bahçelinin uydurmalarıdır. Zamanında Gülenle görüntüleri vardır ama kimin yok ki 😇
Malesef sözler çarptılıyor Ben başbakan olcağım sözünde genel başkan olursam başbakan olucam diyor. 15'inden sonra işler değişecek derken 15 inde yapılacak kurultayı kastediyor. YURTTA SULH CİHANDA SULH ! Şimdi ben Atamın bu sözünü söyledim diye fetöcü mü oldum? Bu iftirayı atanların yatacak yeri yok. Meral akşenerin bence oy potansiyeli var. Meral Ablanın arkasındayız !
Önce kaseti var dediler, sonra fetöcü dediler. Ben her iki iddiaya da inanmıyorum. Benim nazarımda çok müstesna bir yeri var. Ama 15bin kişi ile saraya yürürüm demesini bir türlü anlayamadım, neden her iki kişiden birinin oyunu alıp Cumhurun Temsilcisi olmuş bir kişiye karşı bu saygısızlığı yaptı anlamıyorum.
Kandırmayın olum cumhurbaşkanını :D Ülke yönetenler kandırılabiliyor ama öğretmen, polis, doktorun öyle bir şansı yok, "kanmasaymış" diyip Vatan haini ilan ediyorlar. Adalet gerçekten sadece bir isim bu ülkede. @gunesgız
Yaw yok ne fetösü. Kadın canlı yayına bağlandı bu iddaa ortaya çıktığında. Benim fetöcü olduğumu kanıtlasınlar dedi kanıtlamayan şerefsizdir namerttir dedi. Birileri koltuğundan olmasın diye karalama çalışmaları anlayacağın. Bence hanımefendi bir insan. Mhp ye ciddi anlamda faydası olabilirdi.
Devlet Bahçeli AKP'nin adamı, Akşener Bahçeli'den çok daha fazla oy alır, bu yüzden AKP'nin ve kiralık medyasının hedefindedir. Bugün fetöcü, yarın PKK'lı bile diyebilirler Akşener için.
siz yeni nesil nie böylenisin ya kime bırakcak meral akşeneremi sinan ogana mı yeni kapı mitingi konuşması kaç defa izlenmiş rte bak onun ne kadar kemal kılıçdaroğlunun kine bak kaç kişi izlemiş
Yeni nesille ne alakası var abi? Durum açık ve net. Adam partimize zarar vermeye başladı. Geçen seçimde oy oranımız ne kadar düşüktü farkındaysan. Mhpye yeni bir lider gerekli. Bu arada yenikapı mitinginde bütün siyasetçiler güzel konuştu. Konumuz yenikapı mitingi değil ayrıca.
bu seçim mhp için bir fırsat aslında iyi değerlendirilirse şaun bakma herkes cemaatci diyilim die fişlenmemek için eylemlere filan katılıyor. Herkesin kafasında su soru var bu adamları buralara hangihükümet zamanında yerleştirildi. Devlet bahçelinin konuşmları filan devlet adabında bakma bazı gaflara 40 yapar filan. Her seçim zamanında bu tarz şeyler olur. adamın tek yanlışı apoyu asmamakdı gücü yetmedi. Bu saatten sonrada onu asıp kahraman yapmanın mantıgı yok akp de asmadı akp zamanında idam kaldırıldı mhp zamanında dğil. mhp koalisyon hükümetiyle geldi. Akp gibi tek başına iktidar gelmediki dediğini yaptrabilsin hayırlısı diyorum ama devlet 2018 kadarmhp basında oynlar %20 görür bu sene
Yurtta sulf, cihanda sulh terimini Akşener değil, Attürk söylemiştir, okullarda duvarlarda yazar, Akşener'in de bunu söylemesinde bir gariplik yoktur, başbakan olacağım demesi de mantıklıdır, gerçekçidir. Bahçeli'nin misliyle oy alacağı aşıkardır, bu yüzden AKP tarafından hedef alınıyor.
Erdoğan bunlar haşhaşi felan derken o zamanlar Parelelden dolayı tutuklu olan polisleri savunmuştu yurtta sulh sözünüde sürekli meydanlarda bağırarak söylemeside beni düşündürüyor emin olamadığım bir şey içinde evet olyeldir diyemm fakat bir bağlantısı var gibi geliyor bana
Erdoğan hapise girdiğinde bu kadın yanlarında olmuştu sonra chp sonra mhp hiçbirinin yanında olmadı ama hep yandaş oldu 15 Temmuzdan önce de ben saraya 15 bin kişiyle yürürüm demesi manidar
En İyi Cevaplar